Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 26-07-2012, 05:07 AM
FaZiL^aFiZi FaZiL^aFiZi is offline
Legendary Member

FaZiL^aFiZi's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2011
Location: 2015 Trading
Posts: 15,348
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafifi1989 View Post
skrg nie...tgh running real acc..
ade 4 order...
dah -29.00 USD
margin level 3868.42%

mintak x mc lagi la...kalau x kacau lagi jiwa..
mcm mana keadaan acc skang ?... masih floating lg ke ?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 26-07-2012, 08:23 PM
hafifi1989 hafifi1989 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 65
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tolong bagi cadangan ape nk buat dah nie....
urgent!!!
Attached Images
File Type: gif 1.gif (52.7 KB, 35 views)
Reply With Quote
  #103  
Old 26-07-2012, 11:33 PM
FaZiL^aFiZi FaZiL^aFiZi is offline
Legendary Member

FaZiL^aFiZi's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2011
Location: 2015 Trading
Posts: 15,348
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafifi1989 View Post
tolong bagi cadangan ape nk buat dah nie....
urgent!!!
acc still ada bp usd lg ni TT ?
Reply With Quote
  #104  
Old 28-07-2012, 10:40 AM
hafifi1989 hafifi1989 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 65
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CICAK_NAMPAK(cakpak) View Post
acc still ada bp usd lg ni TT ?
dah setel dah...
Reply With Quote
  #105  
Old 04-08-2012, 12:02 AM
bebeggoreng bebeggoreng is offline
Active Member

bebeggoreng's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,284
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hafifi1989 View Post
tolong bagi cadangan ape nk buat dah nie....
urgent!!!
semakin difikir tu nantinya semakin frustasi jer, lebih baik terima saja dulu apa yang akan terjadi. lain kali waktu trading dengan lebih baik lagi
Reply With Quote
  #106  
Old 04-08-2012, 12:22 AM
fzlik fzlik is offline
Super Active

fzlik's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2010
Posts: 8,199
Thanks (Received): 858
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

first kene belajar sell kat atas... kalau nampak candle laju jer naik atas jgn masuk... tunggu dia lemah baru masuk.... try depo usd10 dulu... selagi usd10 tak jadi usd 1000 atau acc mampu bertahan sekurang2nya setahun tak yahla pam duit byk2... kalau sampai tua pun memang tak boleh naik usd1000 atau bertahan setahun anggapla takder bakat

utk masalah tt pandangan aku... anggap jer acc tu dah hangus. pastu hold jer... aku jeling2 masih mode downtrend ni.... mm tt tu bahaya tu... kene bawah 5 sen 1 post... jgnla martiangle kalau tak pandai... martiangle ni kalah bila trend panjang...
Reply With Quote
  #107  
Old 04-08-2012, 08:20 AM
FaZiL^aFiZi FaZiL^aFiZi is offline
Legendary Member

FaZiL^aFiZi's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2011
Location: 2015 Trading
Posts: 15,348
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fzlik View Post
first kene belajar sell kat atas... kalau nampak candle laju jer naik atas jgn masuk... tunggu dia lemah baru masuk.... try depo usd10 dulu... selagi usd10 tak jadi usd 1000 atau acc mampu bertahan sekurang2nya setahun tak yahla pam duit byk2... kalau sampai tua pun memang tak boleh naik usd1000 atau bertahan setahun anggapla takder bakat

utk masalah tt pandangan aku... anggap jer acc tu dah hangus. pastu hold jer... aku jeling2 masih mode downtrend ni.... mm tt tu bahaya tu... kene bawah 5 sen 1 post... jgnla martiangle kalau tak pandai... martiangle ni kalah bila trend panjang...
good advise
Reply With Quote
  #108  
Old 04-08-2012, 09:15 PM
applejuice applejuice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 482
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hafifi1989 View Post
ade saper2 nk beli guitar???
nk jual dah nie...Ibanez jem fp2(korea custom made)n ESP ltd f50..
Alamak IBanez Jem Series. gitar steve vai ni.mahal ni.x sayang ke TT?
Reply With Quote
  #109  
Old 04-08-2012, 09:57 PM
jomie jomie is offline
Super Active

jomie's Avatar

 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,840
Thanks (Received): 612
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Sampai nk jual gitar ni apohal la plak TT ehhh...adohai..pening tul aku kalu tgk trader nk cepat kaya sampai bukak lot dinosour...aku plak jd gundah gulana...lain kali biar untung sikit tapi berterusan...huhu...tak letak SL ke?...solutionnya cutloss atau pam duit lagi biar sampai position tu bleh gerak 1000 pips berkeliaran, maka MC dpt dielakkan..
Reply With Quote
  #110  
Old 04-08-2012, 11:18 PM
applejuice applejuice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 482
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Kite senasib TT.. sama la sye pun baru jual LTD viper sye sebab akaun MC.
Sama macam keadaan TT.Dah lose tapi taknak close kononnye ala bagi naik sikit balik modal pun xpe lah.tapi market tetap jatuh.lepas tu saya biarkan je.ala dapat cover sikit pun jadi la.Lepas tu jatuh lagi.Ala kalau macam ni biarkan je la.malas nak tengok.Besoknye MC.

So sye jual gitar sye then skunk tgh kumpul duit lepas raya nnt dapat lah trade dalam 400USD .
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump