Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,334
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,304
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,657
More...
  #18391  
Old 26-07-2012, 04:59 PM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

Terminal trading yang disediakan di UWCFX kepada para trader UWCFX:

-MT4 Platform
-MT5 Platform
-MultiTerminal
-Currenex Viking
-Currenex Classic
-UWC aTrader
-UWC iTrader
-UWCTrader 4 Mobile
-UWCTrader 4 Mobile (SE)
-Mirror Trader (NEW)


rujuk sini untuk lebih detail: http://www.uwcfx.com/en/platforms.html
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #18392  
Old 28-07-2012, 06:24 AM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

BONUS UWCFX DATANG LAGI!

UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012

BONUS DEPOSIT 40% sehingga 80%!!.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 12 Ogos 2012, akan dapat menikmati deposit bonus 40%.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, akan berpeluang MENGGANDAKAN 40% BONUS LAGI, iaitu tambahan lagi 40% (TOTAL 80% BONUS). Dimana;

- Setelah anda membuat depo dalam tarikh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, anda perlu terus memilih salah seorng atlit dalam setiap acara, yang anda rasa akan memenangi acara mereka. Pilihan atlit boleh dibuat di laman Promosi UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012.

- Nama atlit pilihan tersebut, anda perlu hantar melalui mesej melalui kabinet anda, atau email terus kepada support@uwcfx.com, dengan menyatakan detail akaun anda (nama penuh, emel yang anda guna di UWCFX, no akaun UWCFX) TIDAK LEWAT dari 3 Ogos 2012.

- Hadiah double bonus ini (lagi tambahan 40%) akan dimasukkan setelah acara olimpik untuk pertandingan tersebut selesai, dan akan dimasukkan pada pemenang pada 8 Ogos 2012.

- Jika anda meneka, dan hanya 1 sahaja yang tepat, maka anda hanya akan ditambah bonus sebanyak 20% sahaja. (Total bonus 40% + 20% = 60%).

- Pastikan deposit anda dibuat dari sumber luar, iaitu mengikut kaedah deposit yang disediakan UWCFX. Deposit melalui pindahan sesama akaun UWCFX, tidak dikira sebagai sumber luar.

- Setelah anda melakukan deposit, sila PM saya untuk alert saya juga.


Lagi term lain, boleh baca di sini.
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

Reply With Quote
  #18393  
Old 28-07-2012, 11:46 AM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokcak View Post
BONUS UWCFX DATANG LAGI!

UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012

BONUS DEPOSIT 40% sehingga 80%!!.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 12 Ogos 2012, akan dapat menikmati deposit bonus 40%.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, akan berpeluang MENGGANDAKAN 40% BONUS LAGI, iaitu tambahan lagi 40% (TOTAL 80% BONUS). Dimana;

- Setelah anda membuat depo dalam tarikh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, anda perlu terus memilih salah seorng atlit dalam setiap acara, yang anda rasa akan memenangi acara mereka. Pilihan atlit boleh dibuat di laman Promosi UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012.

- Nama atlit pilihan tersebut, anda perlu hantar melalui mesej melalui kabinet anda, atau email terus kepada support@uwcfx.com, dengan menyatakan detail akaun anda (nama penuh, emel yang anda guna di UWCFX, no akaun UWCFX) TIDAK LEWAT dari 3 Ogos 2012.

- Hadiah double bonus ini (lagi tambahan 40%) akan dimasukkan setelah acara olimpik untuk pertandingan tersebut selesai, dan akan dimasukkan pada pemenang pada 8 Ogos 2012.

- Jika anda meneka, dan hanya 1 sahaja yang tepat, maka anda hanya akan ditambah bonus sebanyak 20% sahaja. (Total bonus 40% + 20% = 60%).

- Pastikan deposit anda dibuat dari sumber luar, iaitu mengikut kaedah deposit yang disediakan UWCFX. Deposit melalui pindahan sesama akaun UWCFX, tidak dikira sebagai sumber luar.

- Setelah anda melakukan deposit, sila PM saya untuk alert saya juga.


Lagi term lain, boleh baca di sini.
masa untuk rebut bonus tinggi. dan bonus juga boleh di keluarkan melalui cash out bonus program.
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

Reply With Quote
  #18394  
Old 29-07-2012, 01:30 AM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokcak View Post
BONUS UWCFX DATANG LAGI!

UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012

BONUS DEPOSIT 40% sehingga 80%!!.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 12 Ogos 2012, akan dapat menikmati deposit bonus 40%.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, akan berpeluang MENGGANDAKAN 40% BONUS LAGI, iaitu tambahan lagi 40% (TOTAL 80% BONUS). Dimana;

- Setelah anda membuat depo dalam tarikh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, anda perlu terus memilih salah seorng atlit dalam setiap acara, yang anda rasa akan memenangi acara mereka. Pilihan atlit boleh dibuat di laman Promosi UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012.

- Nama atlit pilihan tersebut, anda perlu hantar melalui mesej melalui kabinet anda, atau email terus kepada support@uwcfx.com, dengan menyatakan detail akaun anda (nama penuh, emel yang anda guna di UWCFX, no akaun UWCFX) TIDAK LEWAT dari 3 Ogos 2012.

- Hadiah double bonus ini (lagi tambahan 40%) akan dimasukkan setelah acara olimpik untuk pertandingan tersebut selesai, dan akan dimasukkan pada pemenang pada 8 Ogos 2012.

- Jika anda meneka, dan hanya 1 sahaja yang tepat, maka anda hanya akan ditambah bonus sebanyak 20% sahaja. (Total bonus 40% + 20% = 60%).

- Pastikan deposit anda dibuat dari sumber luar, iaitu mengikut kaedah deposit yang disediakan UWCFX. Deposit melalui pindahan sesama akaun UWCFX, tidak dikira sebagai sumber luar.

- Setelah anda melakukan deposit, sila PM saya untuk alert saya juga.


Lagi term lain, boleh baca di sini.

nak depo hujung minggu pun boleh untuk bonus ni.

depo, 40% bonus dah confirm. kalau jawapan betul, dapat 40% lagi atau 20% lagi sebagai tambahan.
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

Reply With Quote
  #18395  
Old 30-07-2012, 01:06 PM
darkkiller darkkiller is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

darkkiller's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,116
Poster Rank: #357
Thanked 555 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokcak View Post
bonus uwcfx datang lagi!

uwcfx trade-olympics 2012

bonus deposit 40% sehingga 80%!!.

Sesiapa yang deposit dengan minimum usd50 dalam tempoh 27 julai 2012 - 12 ogos 2012, akan dapat menikmati deposit bonus 40%.

Sesiapa yang deposit dengan minimum usd50 dalam tempoh 27 julai 2012 - 3 ogos 2012, akan berpeluang menggandakan 40% bonus lagi, iaitu tambahan lagi 40% (total 80% bonus). Dimana;

- setelah anda membuat depo dalam tarikh 27 julai 2012 - 3 ogos 2012, anda perlu terus memilih salah seorng atlit dalam setiap acara, yang anda rasa akan memenangi acara mereka. Pilihan atlit boleh dibuat di laman promosi uwcfx trade-olympics 2012.

- nama atlit pilihan tersebut, anda perlu hantar melalui mesej melalui kabinet anda, atau email terus kepada support@uwcfx.com, dengan menyatakan detail akaun anda (nama penuh, emel yang anda guna di uwcfx, no akaun uwcfx) tidak lewat dari 3 ogos 2012.

- hadiah double bonus ini (lagi tambahan 40%) akan dimasukkan setelah acara olimpik untuk pertandingan tersebut selesai, dan akan dimasukkan pada pemenang pada 8 ogos 2012.

- jika anda meneka, dan hanya 1 sahaja yang tepat, maka anda hanya akan ditambah bonus sebanyak 20% sahaja. (total bonus 40% + 20% = 60%).

- pastikan deposit anda dibuat dari sumber luar, iaitu mengikut kaedah deposit yang disediakan uwcfx. Deposit melalui pindahan sesama akaun uwcfx, tidak dikira sebagai sumber luar.

- setelah anda melakukan deposit, sila pm saya untuk alert saya juga.


Lagi term lain, boleh baca di sini.
bonus terkini!!!!
Reply With Quote
  #18396  
Old 30-07-2012, 01:25 PM
powerbiz powerbiz is offline
Super Active Member

powerbiz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Location: Wedel,Germany
Posts: 4,154
Poster Rank: #866
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

peluang terbaik utk mendapatkan sehingga 80% bonus...
apa lagi....jom depo dan trade kat uwcfx
Reply With Quote
  #18397  
Old 30-07-2012, 01:34 PM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
bonus terkini!!!!
yaaaaaa!!! bonus terkini dengan masa yang terhad.

dan jangan lupa bonus juga boleh dikeluarkan!!!


__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

Reply With Quote
  #18398  
Old 30-07-2012, 01:48 PM
powerbiz powerbiz is offline
Super Active Member

powerbiz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Location: Wedel,Germany
Posts: 4,154
Poster Rank: #866
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

Tu yg penting tu....bonus boleh withdraw.hanya di uwcfx
Reply With Quote
  #18399  
Old 30-07-2012, 03:36 PM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokcak View Post
BONUS UWCFX DATANG LAGI!

UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012

BONUS DEPOSIT 40% sehingga 80%!!.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 12 Ogos 2012, akan dapat menikmati deposit bonus 40%.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, akan berpeluang MENGGANDAKAN 40% BONUS LAGI, iaitu tambahan lagi 40% (TOTAL 80% BONUS). Dimana;

- Setelah anda membuat depo dalam tarikh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, anda perlu terus memilih salah seorng atlit dalam setiap acara, yang anda rasa akan memenangi acara mereka. Pilihan atlit boleh dibuat di laman Promosi UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012.

- Nama atlit pilihan tersebut, anda perlu hantar melalui mesej melalui kabinet anda, atau email terus kepada support@uwcfx.com, dengan menyatakan detail akaun anda (nama penuh, emel yang anda guna di UWCFX, no akaun UWCFX) TIDAK LEWAT dari 3 Ogos 2012.

- Hadiah double bonus ini (lagi tambahan 40%) akan dimasukkan setelah acara olimpik untuk pertandingan tersebut selesai, dan akan dimasukkan pada pemenang pada 8 Ogos 2012.

- Jika anda meneka, dan hanya 1 sahaja yang tepat, maka anda hanya akan ditambah bonus sebanyak 20% sahaja. (Total bonus 40% + 20% = 60%).

- Pastikan deposit anda dibuat dari sumber luar, iaitu mengikut kaedah deposit yang disediakan UWCFX. Deposit melalui pindahan sesama akaun UWCFX, tidak dikira sebagai sumber luar.

- Setelah anda melakukan deposit, sila PM saya untuk alert saya juga.


Lagi term lain, boleh baca di sini.
asalkan depo dari sumber luar ikut method2 seperti yang disediakan UWC, anda layak dapat bonus dan boleh sertai pertandingan teka atlit.

pindah dari akaun uwcfx ke akaun uwcfx (internal), tidak dikira depo dari sumber luar.
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

Reply With Quote
  #18400  
Old 30-07-2012, 07:58 PM
pokcak pokcak is offline
Well-Known
Member

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,380
Poster Rank: #291
Thanked 86 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokcak View Post
BONUS UWCFX DATANG LAGI!

UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012

BONUS DEPOSIT 40% sehingga 80%!!.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 12 Ogos 2012, akan dapat menikmati deposit bonus 40%.

Sesiapa yang deposit dengan minimum USD50 dalam tempoh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, akan berpeluang MENGGANDAKAN 40% BONUS LAGI, iaitu tambahan lagi 40% (TOTAL 80% BONUS). Dimana;

- Setelah anda membuat depo dalam tarikh 27 Julai 2012 - 3 Ogos 2012, anda perlu terus memilih salah seorng atlit dalam setiap acara, yang anda rasa akan memenangi acara mereka. Pilihan atlit boleh dibuat di laman Promosi UWCFX TRADE-OLYMPICS 2012.

- Nama atlit pilihan tersebut, anda perlu hantar melalui mesej melalui kabinet anda, atau email terus kepada support@uwcfx.com, dengan menyatakan detail akaun anda (nama penuh, emel yang anda guna di UWCFX, no akaun UWCFX) TIDAK LEWAT dari 3 Ogos 2012.

- Hadiah double bonus ini (lagi tambahan 40%) akan dimasukkan setelah acara olimpik untuk pertandingan tersebut selesai, dan akan dimasukkan pada pemenang pada 8 Ogos 2012.

- Jika anda meneka, dan hanya 1 sahaja yang tepat, maka anda hanya akan ditambah bonus sebanyak 20% sahaja. (Total bonus 40% + 20% = 60%).

- Pastikan deposit anda dibuat dari sumber luar, iaitu mengikut kaedah deposit yang disediakan UWCFX. Deposit melalui pindahan sesama akaun UWCFX, tidak dikira sebagai sumber luar.

- Setelah anda melakukan deposit, sila PM saya untuk alert saya juga.


Lagi term lain, boleh baca di sini.
katakan anda deposit, dan dah dapat 40%.
anda trade, dan katakan anda MARGIN CALL (contoh sahaja, mintak dijauhkanlah).
dan pada 8hb, tekaan anda kedua2nya adalah tepat, atau salah satu sahaja betul, pihak UWCFX akan tetap kreditkan bonus tambahan 40% atau 20% berdasarkan deposit anda.
__________________


DAFTAR MAYZUS
JUAL BELI OKPAY | DAFTAR OKPAY
CALL: 013 981 6877 @ WHATSAPP: 012 968 7022

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:39 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE