Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, TECHNOLOGY, INTERNET & COMMUNICATIONS > Computers > PC Softwares, Applications > PC Games

PC Games Talk & share any computer games. Action, simulation, adventure, tactical, role-playing, strategy and many more..

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,536
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,593
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,947
More...
  #961  
Old 20-07-2012, 03:27 PM
epol rider epol rider is offline
Super Active Member

epol rider's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2010
Location: Malaysia
Posts: 3,372
Poster Rank: #1082
Thanked 33 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kirinto View Post
ko kluar dari malaysian villains ke?.
sehari je keluar bro....
tak tahan keluar lama2..rindu~~~lalalalaa...
__________________
Boleh terbang macam Superman , Boleh Teleport macam Nightcrawler, Boleh lompat macam Hancock , Boleh berlari pantas bagaikan Clark Kent Smallville
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #962  
Old 20-07-2012, 06:27 PM
playlif3 playlif3 is offline
Active Member

playlif3's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2008
Location: Desa Pinggiran Putra
Posts: 1,252
Poster Rank: #2836
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

dari dulu2 aku main game on9..
group malaysia villains tbaik sbb sanggup tolong2 mmbe lain..
xpnah aku jumpa lagi sblm tuh..
Reply With Quote
  #963  
Old 20-07-2012, 06:28 PM
anakemak anakemak is offline
Active Member

anakemak's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Oct 2011
Location: kuala-lumpur
Posts: 1,869
Poster Rank: #2002
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kirinto View Post
makk.. aku rse x dek ape yg perlu diajar dh.. aku dh ajar semua.. skrang terpulang kt ko nak main sndri.. .. hahaha.. try la mak explore sendri.. cuma soket je aku blom ajar.. tp blum masa yg sesuai nak ajar ko soket.. nnt smpai masa aku ajar..
adess,byk lg bende xtau la dark
bkn nye ingat sume
nnti ade yg x paham aku aku jmpe ko k
Reply With Quote
  #964  
Old 20-07-2012, 06:29 PM
anakemak anakemak is offline
Active Member

anakemak's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Oct 2011
Location: kuala-lumpur
Posts: 1,869
Poster Rank: #2002
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by playlif3 View Post
dari dulu2 aku main game on9..
group malaysia villains tbaik sbb sanggup tolong2 mmbe lain..
xpnah aku jumpa lagi sblm tuh..
dah2,jgn nk jejak kasih sgt,mlm ni kol 8,kite buat daily duos dgn pantas,wakakaka
Reply With Quote
  #965  
Old 21-07-2012, 05:37 PM
kaiba910 kaiba910 is offline
Active Member

kaiba910's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,419
Poster Rank: #1547
Thanked 12 Times
Active Level
Default

Uishh korang rajin wat daily kan? Aku lak baru tau benda tu daily

Nak cepat dapat CR 53 ni, baru syok jadi legend
__________________
[Signature untuk disewa. Satu line RM15 sebulan]
Max 3 line
Reply With Quote
  #966  
Old 21-07-2012, 07:10 PM
playlif3 playlif3 is offline
Active Member

playlif3's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2008
Location: Desa Pinggiran Putra
Posts: 1,252
Poster Rank: #2836
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kaiba910 View Post
Uishh korang rajin wat daily kan? Aku lak baru tau benda tu daily

Nak cepat dapat CR 53 ni, baru syok jadi legend
aku masih xtau amenda dorang wat daily tuh???
CR bkn ke kena cari equipment lv atas utk naikkan CR??
Reply With Quote
  #967  
Old 22-07-2012, 03:40 AM
fxsignal fxsignal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 13
Poster Rank: #30422
Thanked 0 Times
Active Level
Default

haha..graphic card xpower nak men game cmni
Reply With Quote
  #968  
Old 22-07-2012, 03:57 AM
thawwaff thawwaff is offline
Active Member

thawwaff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2012
Location: Ibu pejabat kluang
Posts: 780
Poster Rank: #4064
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Aduh jenoh topup broadband aku nk download..hahhaha
__________________
Jom Buat Duit dgn AGC!!
Reply With Quote
  #969  
Old 23-07-2012, 09:14 AM
epol rider epol rider is offline
Super Active Member

epol rider's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2010
Location: Malaysia
Posts: 3,372
Poster Rank: #1082
Thanked 33 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by playlif3 View Post
aku masih xtau amenda dorang wat daily tuh???
CR bkn ke kena cari equipment lv atas utk naikkan CR??
Daily tu macam Duos , Alert...

contoh macam aku selalu main Duos T1 dan Alert T1. utk kumpul Mark Of Triumph..

Dan kalau kita complete daily alerts, kita bleh dapat 2 mark of distriction

Daily ni bukan dikira pada jam Malaysia...
Daily alerts / duos ni akan direset pada jam 4 petang setiap hari..


tu je yang aku tau.
__________________
Boleh terbang macam Superman , Boleh Teleport macam Nightcrawler, Boleh lompat macam Hancock , Boleh berlari pantas bagaikan Clark Kent Smallville
Reply With Quote
  #970  
Old 23-07-2012, 10:22 AM
kirinto kirinto is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 146
Poster Rank: #11297
Thanked 4 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by epol rider View Post
Daily tu macam Duos , Alert...

contoh macam aku selalu main Duos T1 dan Alert T1. utk kumpul Mark Of Triumph..

Dan kalau kita complete daily alerts, kita bleh dapat 2 mark of distriction

Daily ni bukan dikira pada jam Malaysia...
Daily alerts / duos ni akan direset pada jam 4 petang setiap hari..


tu je yang aku tau.
'
'

'btol btol btol..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:08 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE