Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET & COMMUNICATIONS > Computers > PC Softwares, Applications > PC Games

PC Games Talk & share any computer games. Action, simulation, adventure, tactical, role-playing, strategy and many more..

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 684
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,843
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,081
More...
  #961  
Old 20-07-2012, 03:27 PM
epol rider epol rider is offline
Active Plus

epol rider's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Location: Malaysia
Posts: 3,389
Poster Rank: #1269
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kirinto View Post
ko kluar dari malaysian villains ke?.
sehari je keluar bro....
tak tahan keluar lama2..rindu~~~lalalalaa...
__________________
Boleh terbang macam Superman , Boleh Teleport macam Nightcrawler, Boleh lompat macam Hancock , Boleh berlari pantas bagaikan Clark Kent Smallville
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #962  
Old 20-07-2012, 06:27 PM
playlif3 playlif3 is offline
Active Member

playlif3's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2008
Location: Desa Pinggiran Putra
Posts: 1,259
Poster Rank: #3237
Active Level
My Mood:
Default

dari dulu2 aku main game on9..
group malaysia villains tbaik sbb sanggup tolong2 mmbe lain..
xpnah aku jumpa lagi sblm tuh..
Reply With Quote
  #963  
Old 20-07-2012, 06:28 PM
anakemak anakemak is offline
Active Member

anakemak's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Oct 2011
Location: kuala-lumpur
Posts: 1,881
Poster Rank: #2306
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kirinto View Post
makk.. aku rse x dek ape yg perlu diajar dh.. aku dh ajar semua.. skrang terpulang kt ko nak main sndri.. .. hahaha.. try la mak explore sendri.. cuma soket je aku blom ajar.. tp blum masa yg sesuai nak ajar ko soket.. nnt smpai masa aku ajar..
adess,byk lg bende xtau la dark
bkn nye ingat sume
nnti ade yg x paham aku aku jmpe ko k
Reply With Quote
  #964  
Old 20-07-2012, 06:29 PM
anakemak anakemak is offline
Active Member

anakemak's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Oct 2011
Location: kuala-lumpur
Posts: 1,881
Poster Rank: #2306
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by playlif3 View Post
dari dulu2 aku main game on9..
group malaysia villains tbaik sbb sanggup tolong2 mmbe lain..
xpnah aku jumpa lagi sblm tuh..
dah2,jgn nk jejak kasih sgt,mlm ni kol 8,kite buat daily duos dgn pantas,wakakaka
Reply With Quote
  #965  
Old 21-07-2012, 05:37 PM
kaiba910 kaiba910 is offline
Active Member

kaiba910's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,467
Poster Rank: #1794
Active Level
Default

Uishh korang rajin wat daily kan? Aku lak baru tau benda tu daily

Nak cepat dapat CR 53 ni, baru syok jadi legend
Reply With Quote
  #966  
Old 21-07-2012, 07:10 PM
playlif3 playlif3 is offline
Active Member

playlif3's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2008
Location: Desa Pinggiran Putra
Posts: 1,259
Poster Rank: #3237
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kaiba910 View Post
Uishh korang rajin wat daily kan? Aku lak baru tau benda tu daily

Nak cepat dapat CR 53 ni, baru syok jadi legend
aku masih xtau amenda dorang wat daily tuh???
CR bkn ke kena cari equipment lv atas utk naikkan CR??
Reply With Quote
  #967  
Old 22-07-2012, 03:40 AM
fxsignal fxsignal is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 13
Poster Rank: #33497
Active Level
Default

haha..graphic card xpower nak men game cmni
Reply With Quote
  #968  
Old 22-07-2012, 03:57 AM
thawwaff thawwaff is offline
Regular

thawwaff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2012
Location: Ibu pejabat kluang
Posts: 786
Poster Rank: #4572
Active Level
Default

Aduh jenoh topup broadband aku nk download..hahhaha
Reply With Quote
  #969  
Old 23-07-2012, 09:14 AM
epol rider epol rider is offline
Active Plus

epol rider's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Location: Malaysia
Posts: 3,389
Poster Rank: #1269
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by playlif3 View Post
aku masih xtau amenda dorang wat daily tuh???
CR bkn ke kena cari equipment lv atas utk naikkan CR??
Daily tu macam Duos , Alert...

contoh macam aku selalu main Duos T1 dan Alert T1. utk kumpul Mark Of Triumph..

Dan kalau kita complete daily alerts, kita bleh dapat 2 mark of distriction

Daily ni bukan dikira pada jam Malaysia...
Daily alerts / duos ni akan direset pada jam 4 petang setiap hari..


tu je yang aku tau.
__________________
Boleh terbang macam Superman , Boleh Teleport macam Nightcrawler, Boleh lompat macam Hancock , Boleh berlari pantas bagaikan Clark Kent Smallville
Reply With Quote
  #970  
Old 23-07-2012, 10:22 AM
kirinto kirinto is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 146
Poster Rank: #12408
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by epol rider View Post
Daily tu macam Duos , Alert...

contoh macam aku selalu main Duos T1 dan Alert T1. utk kumpul Mark Of Triumph..

Dan kalau kita complete daily alerts, kita bleh dapat 2 mark of distriction

Daily ni bukan dikira pada jam Malaysia...
Daily alerts / duos ni akan direset pada jam 4 petang setiap hari..


tu je yang aku tau.
'
'

'btol btol btol..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:53 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you