Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,035
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,592
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,153
More...
  #4141  
Old 10-05-2012, 10:15 PM
rokokdaun64 rokokdaun64 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Poster Rank: #53386
Thanked 0 Times
Active Level
Default

macam berminat tp apa makna online kelas??
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4142  
Old 12-05-2012, 07:25 AM
pipsgreen pipsgreen is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 887
Poster Rank: #3820
Thanked 37 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rokokdaun64 View Post
macam berminat tp apa makna online kelas??

Maksud online belajar seperti offline menggunakan modul yg sama cuma melalui online. dimana peserta dapat melihat paparan skrin pengajar spt slide , chart,lukisan dan sebagainya sambil boleh bersoal jawab ketika sesi. Ia dijalankan sptmana offline, juga mempunyai waktu break apabila selesai tiap topik. Kelas setiap Sabtu bermula jam 8.30 pg hingga 1.30 dan sambung Ahad juga waktu yang sama. Selepas selesai sesi 2 hari berkenaan. peserta boleh lah masuk kedalam kelas revision iaitu ulangan pada kelas pertama dibahagi mengikut modul di samping itu dalam kelas revision lah pembelajaran sebenar dimana akan diajar mengenai skil berdasar topik yg diajar. lagi lama memasuki kelas revision peserta akan lebih matang dalam trading. Harap dapat membantu Maaf kerana kami jarang disini disebabkan pengasasnya en Kamal tidak mahu apa jenis provokasi yg mungkin timbul mungkin dari kalangan ahli itu sendiri dan utk berinteraksi dgn kami dan ahli jaguh sila ke FB kami https://www.facebook.com/jaguhforex4u

www.jaguhforex4u.com/daftar
__________________
Reply With Quote
  #4143  
Old 12-05-2012, 02:54 PM
shah-meon shah-meon is offline
Normal Member

shah-meon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2006
Location: keramat
Posts: 146
Poster Rank: #11564
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pipsgreen View Post
Kelas Teknikal Analisis Jaguh seterusnya
Tarikh :5 dan 6hb May 2012
Masa : 9.00 pagi hingga 1.30 tgh ( 5hb May sesi pertama ) dan
9.00 pagi hingga 1.30 tgh ( 6hb May sesi kedua )
Lokasi: dari rumah anda online ( webinar )
Revision: 6 kali Isnin dan Jumaat
Yuran Ahli: RM550 ( pertama dan terakhir)

Pada anda yg berminat utk mengikuti, sila daftar di
http://jaguhforex4u.com/daftar

Note: webinar lebih jelas dan mudah dari face to face

Pertanyaan : 0174854476 / 0172928692 / 0192937989

Terima kasih

Admin
Faizal/Fuad
www.jaguhforex4u.com/daftar

sekiranya sy dh masuk online class dan ingin mengikuti kelas offline di jaguh ada bayaran extra x?
Reply With Quote
  #4144  
Old 13-05-2012, 07:24 AM
pipsgreen pipsgreen is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 887
Poster Rank: #3820
Thanked 37 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shah-meon View Post
sekiranya sy dh masuk online class dan ingin mengikuti kelas offline di jaguh ada bayaran extra x?

Selepas menjadi ahli tuan boleh mengikuti lagi kelas pertama sekiranya masih ada kekosongan pada hari tersebut .
utk pengetahuan semua kelas Jaguh dijalankan secara online bermula dari bulan Disember 2011 ini bagi memberi laluan kepada rakan rakan yg jauh dari KL dan juga mudah utk terus mengikuti kelas revision.

Kami menukar offline kepada online kerana kami mendapati statistik pelajar online lebih mudah faham dan santai dibanding offline sbb tiada perbezaan dari segi penyampaian dan dari apa yg dapat dilihat pada sesi offline.

Daftar www.jaguhforex4u.com/daftar
Pertanyaan :0192937989
__________________
Reply With Quote
  #4145  
Old 13-05-2012, 08:38 AM
pipsgreen pipsgreen is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 887
Poster Rank: #3820
Thanked 37 Times
Active Level
Default Bengkel Praktikal

Senarai yang akan menghadiri Bengkel di Kelab Golf Darul Ehsan . Ampang Selangor pada Sabtu 26hb. May 2012

1.faizul isma bin yusof
2.Mohd Salim Hassan
3.Md Hanafiah Bin Faat
4.DAVID LUNS CAROL
5.Rezali Samsuri
6.rahim malik
7.JOSEF BIN ROSLAN
8.Rosman Bin Mohd Dasuki
9.Maziah Bt Mahmood
10.HAMZAH BIN UNTONG
11.Zaimi bin basri
12.Faisa bin Mohd Sappri
13.Muhammad Anwar bin Ahmad Kamal
14.Syed Ibrahim Bin Seeni Naina Mohamed15
15.MOHD RIDZUAN ABDUL AZIZ
16.mohammad syamsyul hairi
17Kamarul Azhari Bin Md Ali
18.muhammad faisal
19.Hishammuddin Ahmad
20.Haneka Andy
21.Md Hanafiah Bin Faat
22.Mohd Shahar bin Adam Sahib
23.Muhaimi bin Tusiman
24.INRASHAHRIN ISHAK
25.zain bin masrohin
26.hafiz rahman
27.Mohd Rizal bin Mohd Idris
28.MOHD FAIRUS BIN HASHIM
29.mohd azizuddin
30.WAN NORAZNI B. WAN AB AZIZ
31.jackson bin jaibi
32.rahim malik
33.THILAGAN
34.shahrul nizam bin mukhtar
35.Muhammad Kamarizal Bin Abdul Kadir
36.Mohd Sharif bin Sani
37.Hazis Harun
38.arsad busu
39.Othman Bachik
40.Muhamad Ibrahim Bin Ayob
41.shahril radzi ismail
42.Zefri Bin Huzaini
43.MOHD FIRDAUS BIN ABU BAKAR
44.ABDUL HARIS BIN YASIN
45.SOFIANHADI SALEH
46.Mohd Roslan bin Othman
47.abdul hakim bin muhammad jaffar
48.Mohd shaifol Baharim Bin Abdullah
49.noraimy bin ab rahim
50.sahallizan bin razali
51.muhammad hanif bin arshad
52.Mohd Ramzam B Muda
53.Dzafran Zainal Abidin
54.MOHD ANUAR B ZULKIFLI
55.MUHAMAD REZUALI HASSANUDDIN
56.OMAR DIN BIN IZHAR
57.SAMRY BIN SUHAIMIN
58.ATAN BAIN
59.OMAR MOHD ALI
60.Abd Rahman Taib
61.Ahmad Yusaidi Abdul Raffar
62. Shafizan Shafiai

www.jaguhforex4u.com
FB https://www.facebook.com/jaguhforex4u
__________________
Reply With Quote
  #4146  
Old 13-05-2012, 05:59 PM
pipsgreen pipsgreen is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 887
Poster Rank: #3820
Thanked 37 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shah-meon View Post
sekiranya sy dh masuk online class dan ingin mengikuti kelas offline di jaguh ada bayaran extra x?
maaf tuan tida bayaran extra bayaran pertama dan terakhir dan belajar dari basic sampai advance
__________________
Reply With Quote
  #4147  
Old 26-06-2012, 08:55 AM
fitxv fitxv is offline
Active Member

fitxv's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,344
Poster Rank: #2742
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

bila nak diadakan bengkel praktikal..bulan 6 dan 7 tak ada ka?

teringin nak join nie..
__________________
"Time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its student" Hector Berlioz
Reply With Quote
  #4148  
Old 04-07-2012, 07:54 PM
faisal_russell faisal_russell is offline
Normal Member

faisal_russell's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 226
Poster Rank: #9086
Thanked 9 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fitxv View Post
bila nak diadakan bengkel praktikal..bulan 6 dan 7 tak ada ka?

teringin nak join nie..
Buat masa skrg x ada lg.. Last bengkel 26 mei lpas.. Kemungkinan lepas raya la.. Cadangannye nk buat kat PD. hari keluarga skali.. Nanti kita tunggu la conformation
__________________
MKBS Line Chart Trading
Reply With Quote
  #4149  
Old 21-07-2012, 10:10 PM
rizalali6 rizalali6 is offline
Normal Member

rizalali6's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 219
Poster Rank: #9249
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Dah lama tak jenguk sini, rindu pulak,Den tetap masih bersama dalam kelas revision yg gamat dengan lawak dan pelajaran yg tak habis habis. keep it up admin

www.jaguhforex4u.com
Reply With Quote
  #4150  
Old 24-07-2012, 04:11 PM
redside07 redside07 is offline
Active Member

redside07's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 779
Poster Rank: #4193
Thanked 5 Times
Active Level
Default

bump untuk jaguh!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:11 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE