Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,577
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,638
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,001
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 25-09-2011, 04:44 PM
rafiz2000 rafiz2000 is offline
Super Active Member

rafiz2000's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,278
Poster Rank: #834
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

[img]http://***********/imagehost/16092011348.jpg[/img]
[img]http://***********/imagehost/16092011347.jpg[/img]
begini la rupa bundle yang diterima...100 helai..selapas diedit dptla 75 helai yg betul2 ok..
assalamuailaikum dan salam sejhatera..
allhamdullilah hari ni dah dapat semua seluar siap di gosok sebanyak 75 helai..
size dari 30 ke 42 inci..setelah dibelek2 saya berpuas hati dan tiada kecacatan yg ketara..

[img]http://***********/imagehost/25092011440.jpg[/img]

[img]http://***********/imagehost/25092011446.jpg[/img]
ini sebahagian dari 75 helai itu..
harga nak jual rm35 sehelai-murah2 jer..
info utk org PERLIS
seluar dockers khakis telah siap digosok
size dari 30-42 inci pelbagai warna terdapat
lokasis adalah di kangar perlis
jika sesiapa berminat sila call 019 5452920
inssyaallah jika tiada aral saya akan buka di sebelai kedai nasik kandar KAMAL jln bintong-hadapan kedai capati
__________________
SERVIS BELI BARANGAN DARI UK DAN EROPAH KEDAI ONLINE MELAYU MALAYSIA DI EROPAH!JOM TERJAH SEGERA
DI
https://www.facebook.com/MalaysiaSportOutlet
Kongsi beli dan kurier dari UK secara jemaah
http://carigold.com/portal/forums/sh...1#post19275511
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 12-01-2012, 09:14 PM
Qiss Qiss is offline
Normal Member

Qiss's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Posts: 310
Poster Rank: #7407
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Salam sume...just nak kongsi info, pada sesiapa yg teringin nak niaga bundle utk kanak2 or ladies, leh contact saya ye..alhamdulillah setakat ni ramai return customer n rata2 berpuashati dgn kualiti bundle yg saya bekalkan.

Setakat ni, saya cuma supply baby rummage gred a, children rummage gred a dan ladies cotton blouse gred a. sume item dari US..saya x jual barang jepun. Sume stok ni mmg original packing - maknanya guni tu direct dari us, bukan yg jenis dah bukak guni n repack balik kat msia sbb selalu brg repack ni condition byk x bagus..yg cecantik sume diorg amik, yg x elok n kotor je yg dimasukkan..

Actually byk lagi barang, tapi sy concentrate utk 3 item ni je..bundle
lain yg ada ialah pakaian lelaki pun ada cth cam tshirt, dockers, jeans levi's, blue jeans, kasut ( selalu time nak dekat raya je ada )..

If nak tgk cth pakaian utk kanak2 boleh add fb saya sweetbaby bundle ye..gerenti cantik n berbaloi2.

If nak tgk cth pakaian di blog regular customer pun sy leh bg beserta contact details..korang boleh tnya personal ngan customer saya..mesti diorang boleh bg komen yg jujur dan ikhlas ttg bundle2 jualan sy.

Tq...
__________________
[
Nak Cari Pakaian Bundle ?
Stock Jeans Levi's USA Sudah Sampai. Gred Terbaikkk!!!
Reply With Quote
  #23  
Old 13-02-2012, 11:41 PM
honda_primo honda_primo is online now
Well-Known
Member

honda_primo's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Location: Northern Region
Posts: 6,274
Poster Rank: #547
Blog Entries: 3
Thanked 25 Times
Active Level
Default

area penang ada ka pemborong bundle,ingat nk berbisnes la plak..
Reply With Quote
  #24  
Old 14-02-2012, 12:23 AM
BESIHITAM BESIHITAM is offline
Junior Member

BESIHITAM's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 78
Poster Rank: #15374
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Qiss View Post
Salam sume...just nak kongsi info, pada sesiapa yg teringin nak niaga bundle utk kanak2 or ladies, leh contact saya ye..alhamdulillah setakat ni ramai return customer n rata2 berpuashati dgn kualiti bundle yg saya bekalkan.

Setakat ni, saya cuma supply baby rummage gred a, children rummage gred a dan ladies cotton blouse gred a. sume item dari US..saya x jual barang jepun. Sume stok ni mmg original packing - maknanya guni tu direct dari us, bukan yg jenis dah bukak guni n repack balik kat msia sbb selalu brg repack ni condition byk x bagus..yg cecantik sume diorg amik, yg x elok n kotor je yg dimasukkan..

Actually byk lagi barang, tapi sy concentrate utk 3 item ni je..bundle
lain yg ada ialah pakaian lelaki pun ada cth cam tshirt, dockers, jeans levi's, blue jeans, kasut ( selalu time nak dekat raya je ada )..

If nak tgk cth pakaian utk kanak2 boleh add fb saya sweetbaby bundle ye..gerenti cantik n berbaloi2.

If nak tgk cth pakaian di blog regular customer pun sy leh bg beserta contact details..korang boleh tnya personal ngan customer saya..mesti diorang boleh bg komen yg jujur dan ikhlas ttg bundle2 jualan sy.

Tq...
ape link blog?
__________________
BUKAN JANJI TAPI PASTI
MENCARI BARANG KERETA??MASUK SINI
http://www.besihitamautopart.blogspot.com/
Reply With Quote
  #25  
Old 21-07-2012, 12:29 PM
Molque Molque is offline
Active Member

Molque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 741
Poster Rank: #4207
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum tuan tanah tumpang berdagang di sini .. Hamba musafir lalu mencari sesudu nasi.

Kami menjual baju bundle baby secara pukal 45kg produk japan jika berminat atau nak tengok gambar boleh la ke fesbook kami. Klik sini

Info untuk harga ada di bahagian notes fesbook..
Info untuk gambar yang ada dlm album kami 300 keping gamba sample.

Kalau berminat leh pm saya di fesbook ye..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:01 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE