Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,811
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,806
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,347
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 25-09-2011, 04:44 PM
rafiz2000 rafiz2000 is offline
Super Active Member

rafiz2000's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,279
Poster Rank: #892
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

[img]http://***********/imagehost/16092011348.jpg[/img]
[img]http://***********/imagehost/16092011347.jpg[/img]
begini la rupa bundle yang diterima...100 helai..selapas diedit dptla 75 helai yg betul2 ok..
assalamuailaikum dan salam sejhatera..
allhamdullilah hari ni dah dapat semua seluar siap di gosok sebanyak 75 helai..
size dari 30 ke 42 inci..setelah dibelek2 saya berpuas hati dan tiada kecacatan yg ketara..

[img]http://***********/imagehost/25092011440.jpg[/img]

[img]http://***********/imagehost/25092011446.jpg[/img]
ini sebahagian dari 75 helai itu..
harga nak jual rm35 sehelai-murah2 jer..
info utk org PERLIS
seluar dockers khakis telah siap digosok
size dari 30-42 inci pelbagai warna terdapat
lokasis adalah di kangar perlis
jika sesiapa berminat sila call 019 5452920
inssyaallah jika tiada aral saya akan buka di sebelai kedai nasik kandar KAMAL jln bintong-hadapan kedai capati
__________________
SERVIS BELI BARANGAN DARI UK DAN EROPAH KEDAI ONLINE MELAYU MALAYSIA DI EROPAH!JOM TERJAH SEGERA
DI
https://www.facebook.com/MalaysiaSportOutlet
Kongsi beli dan kurier dari UK secara jemaah
http://carigold.com/portal/forums/sh...1#post19275511
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 12-01-2012, 09:14 PM
Qiss Qiss is offline
Normal Member

Qiss's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Posts: 310
Poster Rank: #7751
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Salam sume...just nak kongsi info, pada sesiapa yg teringin nak niaga bundle utk kanak2 or ladies, leh contact saya ye..alhamdulillah setakat ni ramai return customer n rata2 berpuashati dgn kualiti bundle yg saya bekalkan.

Setakat ni, saya cuma supply baby rummage gred a, children rummage gred a dan ladies cotton blouse gred a. sume item dari US..saya x jual barang jepun. Sume stok ni mmg original packing - maknanya guni tu direct dari us, bukan yg jenis dah bukak guni n repack balik kat msia sbb selalu brg repack ni condition byk x bagus..yg cecantik sume diorg amik, yg x elok n kotor je yg dimasukkan..

Actually byk lagi barang, tapi sy concentrate utk 3 item ni je..bundle
lain yg ada ialah pakaian lelaki pun ada cth cam tshirt, dockers, jeans levi's, blue jeans, kasut ( selalu time nak dekat raya je ada )..

If nak tgk cth pakaian utk kanak2 boleh add fb saya sweetbaby bundle ye..gerenti cantik n berbaloi2.

If nak tgk cth pakaian di blog regular customer pun sy leh bg beserta contact details..korang boleh tnya personal ngan customer saya..mesti diorang boleh bg komen yg jujur dan ikhlas ttg bundle2 jualan sy.

Tq...
__________________
[
Nak Cari Pakaian Bundle ?
Stock Jeans Levi's USA Sudah Sampai. Gred Terbaikkk!!!
Reply With Quote
  #23  
Old 13-02-2012, 11:41 PM
honda_primo honda_primo is online now
Well-Known
Member

honda_primo's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Nov 2007
Location: Northern Region
Posts: 6,609
Poster Rank: #550
Blog Entries: 3
Thanked 25 Times
Active Level
Default

area penang ada ka pemborong bundle,ingat nk berbisnes la plak..
Reply With Quote
  #24  
Old 14-02-2012, 12:23 AM
BESIHITAM BESIHITAM is offline
Junior Member

BESIHITAM's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 78
Poster Rank: #15965
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Qiss View Post
Salam sume...just nak kongsi info, pada sesiapa yg teringin nak niaga bundle utk kanak2 or ladies, leh contact saya ye..alhamdulillah setakat ni ramai return customer n rata2 berpuashati dgn kualiti bundle yg saya bekalkan.

Setakat ni, saya cuma supply baby rummage gred a, children rummage gred a dan ladies cotton blouse gred a. sume item dari US..saya x jual barang jepun. Sume stok ni mmg original packing - maknanya guni tu direct dari us, bukan yg jenis dah bukak guni n repack balik kat msia sbb selalu brg repack ni condition byk x bagus..yg cecantik sume diorg amik, yg x elok n kotor je yg dimasukkan..

Actually byk lagi barang, tapi sy concentrate utk 3 item ni je..bundle
lain yg ada ialah pakaian lelaki pun ada cth cam tshirt, dockers, jeans levi's, blue jeans, kasut ( selalu time nak dekat raya je ada )..

If nak tgk cth pakaian utk kanak2 boleh add fb saya sweetbaby bundle ye..gerenti cantik n berbaloi2.

If nak tgk cth pakaian di blog regular customer pun sy leh bg beserta contact details..korang boleh tnya personal ngan customer saya..mesti diorang boleh bg komen yg jujur dan ikhlas ttg bundle2 jualan sy.

Tq...
ape link blog?
__________________
BUKAN JANJI TAPI PASTI
MENCARI BARANG KERETA??MASUK SINI
http://www.besihitamautopart.blogspot.com/
Reply With Quote
  #25  
Old 21-07-2012, 12:29 PM
Molque Molque is offline
Active Member

Molque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 966
Poster Rank: #3686
Thanked 19 Times
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum tuan tanah tumpang berdagang di sini .. Hamba musafir lalu mencari sesudu nasi.

Kami menjual baju bundle baby secara pukal 45kg produk japan jika berminat atau nak tengok gambar boleh la ke fesbook kami. Klik sini

Info untuk harga ada di bahagian notes fesbook..
Info untuk gambar yang ada dlm album kami 300 keping gamba sample.

Kalau berminat leh pm saya di fesbook ye..
Reply With Quote
  #26  
Old 05-08-2014, 08:24 AM
MYYvaperseller MYYvaperseller is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 26
Poster Rank: #24881
Thanked 0 Times
Active Level
Default

maaf kalau loop balik thread lama tapi kepada pembekal bundle yg ada dlm ni, boleh email saya harga & pakej yang anda ada. cer reply, nanti saya pm email address saya,. terima kasih.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-08-2014, 08:42 AM
anuarkarim anuarkarim is offline
Active Member

anuarkarim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,987
Poster Rank: #2013
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

parking sat..
__________________
*Islam mmg dah cukup cntik..
kita yang menghuduhkan Islam..
Mcm mn tuh???
*Aku bukan org yg baek tp aku org yg nk jd
baek..
Reply With Quote
  #28  
Old 05-08-2014, 08:56 AM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 11,938
Poster Rank: #205
Thanked 59 Times
Active Level
My Mood:
Default

cer tgk fb JBR Bundle
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

MESIN BANNER

Reply With Quote
  #29  
Old 05-08-2014, 10:01 AM
MYYvaperseller MYYvaperseller is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 26
Poster Rank: #24881
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anoone View Post
cer tgk fb JBR Bundle
terima kasih.
Reply With Quote
  #30  
Old 05-08-2014, 10:20 AM
skafever69 skafever69 is offline
Super Active Member

skafever69's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Location: Atas Pokok
Posts: 3,520
Poster Rank: #1094
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

Salam,nak tanya geng2 CG. mana nak cari kerongsang dalam kuantiti banyak dgn harga murah.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:50 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE