Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 16-07-2012, 11:55 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ThatSickPoet View Post
Berminat ni bro tapi tu lah macam kebanyakan forumer lain kena berhati hati hehehe. Anyway bayaran penuh sebelum Syawal nanti eh?
Ya bro, tak tengok maka tak cinta.. tak cinta maka tak yakin.. hehe .. ada senang mai singgah kedai den
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 17-07-2012, 12:00 AM
ThatSickPoet ThatSickPoet is offline
Regular

ThatSickPoet's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2006
Location: Dungun, Terengganu
Posts: 795
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sama dengan projek ni ke bro?

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=292724
Reply With Quote
  #43  
Old 17-07-2012, 12:04 AM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ThatSickPoet View Post
Tak sama, yg tu projek awal tahun lepas, dah ada modal dah pun and biz dah sart run awal januari lepas. Skg just jual barang lak dalam volume
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #44  
Old 17-07-2012, 04:26 AM
amirtitan amirtitan is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2011
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam tt..saya berminat dgn offer ni..contact saya 013-7598371
Reply With Quote
  #45  
Old 17-07-2012, 07:45 AM
evit evit is offline
Regular

evit's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: May 2012
Posts: 207
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam bro...if deal on9 cam ne ye?jauhla nak g ke sana...pastu invois pun saya x reti nak buat...huhu. bleh cite lebih detail kat email saya- [email protected], nak PM susah sbb saya ahli baru. Terima kasih
Reply With Quote
  #46  
Old 17-07-2012, 08:43 AM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amirtitan View Post
salam tt..saya berminat dgn offer ni..contact saya 013-7598371
Bila boleh contact? Bro tak g tau waktu yg boleh dihubungi nnt takut menggangu pula.

Quote:
Originally Posted by evit View Post
Salam bro...if deal on9 cam ne ye?jauhla nak g ke sana...pastu invois pun saya x reti nak buat...huhu. bleh cite lebih detail kat email saya- [email protected], nak PM susah sbb saya ahli baru. Terima kasih
Dah emel untuk minta no fon. Cakap dlm fon lagi senang faham straight to the point.
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #47  
Old 17-07-2012, 09:07 AM
shah79 shah79 is offline
Active Member

shah79's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Location: sirih pulang ke gagang
Posts: 1,668
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Msg saya no phone bro ye 019-2605771
Reply With Quote
  #48  
Old 17-07-2012, 09:24 AM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shah79 View Post
Msg saya no phone bro ye 019-2605771
huhuh.. kat siggy dah ada tulis, agaknya x cukup besar kot just joking jgn marah, ok dah sms
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #49  
Old 17-07-2012, 11:23 AM
ThatSickPoet ThatSickPoet is offline
Regular

ThatSickPoet's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2006
Location: Dungun, Terengganu
Posts: 795
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bro ada YM ke tak? hehehe and setiap malam memang bro berniaga kat Danau Kota tu ke? Anytime je boleh jumpa bro?
Reply With Quote
  #50  
Old 17-07-2012, 12:41 PM
amirtitan amirtitan is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2011
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt,call saya 013-7598371 anytime lepas office hour..takpun,emel saya [email protected] story panjang sikit.hehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump