Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CRIMES, SCAMS, CONSUMERS, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,577
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,638
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,001
More...
Reply
 
Thread Tools
  #221  
Old 04-07-2012, 10:13 PM
Adika Adika is offline
Well-Known
Member

Adika's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2007
Location: Dimana Bumi Dipijak....
Posts: 8,715
Poster Rank: #319
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Den pernah gak hampir kena scam siap gesel2 lg amoi tu nak bg den pakej student kunon 5 riban tp den minta g tandas, kebetulan lalu depan lift terus ca alif but la.... Pakej student kunon..****** la
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #222  
Old 04-07-2012, 10:39 PM
moore426559 moore426559 is offline
Super Active Member

moore426559's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 4,979
Poster Rank: #704
Thanked 25 Times
Active Level
Default

5 ribu pakej student??
hahaha
Reply With Quote
  #223  
Old 04-07-2012, 11:18 PM
mysuperfx mysuperfx is offline
Active Member

mysuperfx's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Location: Antartika
Posts: 1,585
Poster Rank: #2311
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

Nak lebat rambut pakai ajer minyak zaitun (minyak masak)
Reply With Quote
  #224  
Old 04-07-2012, 11:49 PM
sanz sanz is offline
Well-Known
Member

sanz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2008
Location: KL / Seremban
Posts: 5,357
Poster Rank: #645
Thanked 474 Times
Active Level
My Mood:
Default

kisah tt ni pun buat aku teringat balik. aku pun memang macam terpukau. tapi lesap Rm2k je.
__________________
Ingin release tension? Jom ke PULAU MABUL! Pulau yang terbaik di Malaysia
Reply With Quote
  #225  
Old 16-07-2012, 09:58 PM
kims kims is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11
Poster Rank: #31812
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku ada pergi....gaji aku 1350 je sebulan...depa x layan....depa ckp pakej tu dengan harga nya...aku ckp gaji aku pun banyak nie mana ada duit heheheh klu 45 ribu lebih baik aku kwn lagi baik....lg pun aku bujang heheheh
Reply With Quote
  #226  
Old 17-07-2012, 08:12 AM
odie odie is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 979
Poster Rank: #3422
Thanked 22 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kalo yg 1st treatment tu free, pg je la...jgn kene goda sudah...lepas2 tu, g lak ke Yunnam Branch lain, free lg....pastu, g lak t,pt lain, free lg...wakakakaka...sampaiiiii rambut elok

kalo mcm tu, berdosakah aku?
__________________
BUSINESS is my way of LIFE!
Reply With Quote
  #227  
Old 17-02-2013, 01:35 AM
tamam1910 tamam1910 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 165
Poster Rank: #10523
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Kadang2 pencarian kita itu lambat sbb kita tidak betul2 usaha buat research kat internet.Serahkan pada badan2 besar yg bertanggungjawab dalam meluluskan produk yg terbukti berkesan oleh FDA dan MHRA.Cuba lihat video ini yg pastinye menjawab persoalan anda.
.
Reply With Quote
  #228  
Old 26-02-2013, 11:00 PM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 652
Poster Rank: #4639
Thanked 1 Time
Active Level
Default

kayo benor tt ni, rawatan rambut je, sanggup berhabis belasan ribu,,,
teringat aku kpd kawan aku,, rambut die botak di depan, rambut kat tepi .je,, umur baru 24 huhu, dia pakai cap,, muka dia hansem, cuma rambut je la..hahaha
Reply With Quote
  #229  
Old 27-02-2013, 12:29 AM
avon2shop avon2shop is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2012
Posts: 1,571
Poster Rank: #2329
Thanked 0 Times
Active Level
Default

hubby akak pun hampir2 terkene dek rawatan n pemeriksaan percuma...pastu diaorg suh ambik pakej rm8k 10 kali ke 12 kali rawatan...ms tu dkt2 kitaorg nyer tarikh nak kawin...hubby akak de masalah rambut botak tgh...nasib baik hubby akak ni jenis org yg suka kira budget n asingkan awal2...oleh sbb x termasuk budget dia...dia terus reject...n ckp x de duit sbb dia ingat percuma jer...utk consultation jer diaorg caj rm200 ker x silap..hubby akak bg tau dia ada rm20 jer tu pun nak buat mkn tengah hari n duit tambang teksi.. dia lebih rela botak dr abis rm8k x tentu pasal.:P
Reply With Quote
  #230  
Old 27-02-2013, 01:15 AM
zildjian guy zildjian guy is offline
Normal Member

zildjian guy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Location: Malaysia
Posts: 358
Poster Rank: #6789
Thanked 0 Times
Active Level
Default

taktik yunnam- keluarkan voucher RM10 utk cuci rambut dgn herba,consultan dan rawatan herba.murah gile kot utk service cmtu hnya dgn rm10.aku join sbb mber yg belanja.saje nk try cuci rambut ngn herba.dorg bukan main lagi nak suh aku amik pakej maintain+rawat rambut lebih kurang 1K kosnya.rmbut aku yg xde masalah ni pn dorg p klentong mcm2 supaya nmpak ada masalah.puuihhh! last2 aku xamik pn..haha.dpt cuci rambut murah+dpt shampoo utk cuci rambut.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:07 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE