Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,800
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,563
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,481
More...
Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 20-05-2012, 05:55 PM
kiro kiro is offline
Regular

kiro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 831
Poster Rank: #4340
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

bring up
my post..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 21-05-2012, 03:30 AM
fainonline fainonline is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 54
Poster Rank: #19587
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Macam ini lah ya..
Kiro Aka En Rais, kalau nak meniaga buat cara meniaga..Bila ikan hanya untuk Serious buyer pls call/leave SMS. SMS & Email, PM tak pulak dibalas.. Senang kata, tak payah lah post dari satu forum ke satu forum. Kalau barang tak ada.. Dari aku di Abu Dhabi, ke Nepal balik ke Abu Dhabi dah nak balik Malaysia pun.. Kau masih membisu.. orang macam kau ini buat orang tak percaya nak berurusan didalam talian..

Kepada semua lupakan sahaja nak deal dengan dia ini. Aku meniaga jugak, tapi tak lah sangkak, kalau barang tak ada cakap tak ada.. x payah nak iklan sana sini...

Last edited by fainonline; 24-05-2012 at 04:46 AM..
Reply With Quote
  #64  
Old 24-05-2012, 05:11 PM
kiro kiro is offline
Regular

kiro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 831
Poster Rank: #4340
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fainonline View Post
Macam ini lah ya..
Kiro Aka En Rais, kalau nak meniaga buat cara meniaga..Bila ikan hanya untuk Serious buyer pls call/leave SMS. SMS & Email, PM tak pulak dibalas.. Senang kata, tak payah lah post dari satu forum ke satu forum. Kalau barang tak ada.. Dari aku di Abu Dhabi, ke Nepal balik ke Abu Dhabi dah nak balik Malaysia pun.. Kau masih membisu.. orang macam kau ini buat orang tak percaya nak berurusan didalam talian..

Kepada semua lupakan sahaja nak deal dengan dia ini. Aku meniaga jugak, tapi tak lah sangkak, kalau barang tak ada cakap tak ada.. x payah nak iklan sana sini...
bro ko ni knape.. ape masalah ko ni.. nak beli housing phone pun meroyan sampai cm ni ke.. spam semua thread aku.. aduh ..xpaham aku dgn ko ni.. aku xsempat restok lg housing tu..
Reply With Quote
  #68  
Old 29-06-2012, 01:04 PM
haris4949 haris4949 is offline
Active Member

haris4949's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Location: Jeli-Bandar Baru Bangi-Putrajaya
Posts: 1,254
Poster Rank: #3224
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

dimension berapa ni?kecik ka besar?
__________________
Quote:
Pembekal keychain bentuk parts kereta
-- BORONG & RUNCIT --
CALL 014-5113361

AUTOPARTS KEYCHAIN
Reply With Quote
  #70  
Old 11-07-2012, 01:25 PM
kiro kiro is offline
Regular

kiro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 831
Poster Rank: #4340
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

bring up my_post
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:48 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE