Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-07-2012, 11:35 AM
balqis07 balqis07 is offline
CG Top Poster Club

balqis07's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 30,940
Thanks (Received): 244
Likes (Received): 45
Blog Entries: 6
Active Level
Post Lelaki diserang pirana di China

HONG KONG - Seorang lelaki mengalami kesan luka serius pada tangannya selepas diserang seekor ikan pirana semasa dia sedang memandikan anjingnya di tepi sungai, menurut laporan, semalam.

Zhang Kaibo, 31, sempat menangkap ikan itu dan membawanya pulang ke rumah tanpa menyedari ia adalah spesies akuatik pemakan daging yang lazimnya terdapat di sungai Amerika Selatan.

Pihak berkuasa mengesyaki kewujudan ikan pirana tersebut mungkin akibat kegiatan penyeludupan spesies eksotik yang diharamkan untuk dijadikan haiwan peliharaan di negara itu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-07-2012, 11:38 AM
Syedz Syedz is offline
CG Top Poster Club

Syedz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2008
Location: Shah Alam, Selangor
Posts: 21,346
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 12
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

nasib biak baru seekor serang..
kalo beribu-ribu ekor,
mmg tinggal tulang la..
__________________
Payza USD22 for sale, 1USD = RM3.50 PM Me!
Model kereta, helikopter dan aircraft FOR SALE TGK DULU SINI
<<<<
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2012, 11:40 AM
TAKZIM TAKZIM is offline
Active Member

TAKZIM's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2012
Posts: 2,231
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bahaya woo pirana ni....

Baru lepas tgk pirana 3dd
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2012, 11:41 AM
mr_xhizors mr_xhizors is offline
Active Member

mr_xhizors's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2010
Location: SoMeWhErE---->Out..ThErE
Posts: 2,407
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TAKZIM View Post
Bahaya woo pirana ni....

Baru lepas tgk pirana 3dd
tgk pirana 3dd dpt fokus kat ikan ke??ke fokus bnda lain..hahaha
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2012, 11:41 AM
azanney azanney is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Oct 2008
Location: WASAP O19-6OO8O8O
Posts: 49,740
Thanks (Received): 339
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

gambir plz...
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 11-07-2012, 11:45 AM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,978
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ade klua berita jam 11 tv1 mlm td lepas tadarus Quran..

ade 3 ekor kot tp sekor jer yg serang dye,aku rasa pirana tu da membiak dlm sungai tu...

masakkk lerr,penuh pirana nnt dlm sungai kat china tu,da senang nk bunuh org buang org campak jer dlm sungai,tutup kes...
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #7  
Old 11-07-2012, 11:58 AM
boyz371 boyz371 is online now
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,918
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

Takde gambar ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump