Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 09-01-2012, 07:19 PM
takumie takumie is offline
Super Active

takumie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2010
Posts: 7,630
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rashid_starpark View Post
member aku da beribu abs kat yu nam ni xde perubhan pun. last2 stop wat treatment
uiks..rugi ye..surh mmbr ko gi tribunal pnguna..report kes dan mntk claim dgn YN..aku prnh bce ppr de cust dpt blk duit die dr YN..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 06-07-2012, 01:49 PM
firdaus19 firdaus19 is offline
Regular

firdaus19's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 213
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rawatan rambut semua satu peninpuan.

sila ke : http://www.hairsetup.com/hairsetupbm.htm
Reply With Quote
  #93  
Old 06-07-2012, 01:51 PM
firdaus19 firdaus19 is offline
Regular

firdaus19's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 213
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rodzuan View Post
hukum tanam rambut x haram..

penjelasan nya seperti dibawah :

SOALAN

SAYA seorang lelaki berusia 26 tahun dan mengalami keguguran rambut serius.

Ada seorang rakan mengesyorkan saya menjalani pem bedahan pemindahan rambut di mana folikel rambut di belakang dan di sisi kepala saya yang tidak mengalami keguguran ditanam di bahagian depan rambut yang ber masalah.

Saya sudah merujuk kepada Islamonline.com dan pihak terbabit mengatakan ia dibolehkan kerana ia tiada beza dengan prosedur pemindahan mata dan organ badan yang lain. Apa pendapat doktor?

Anas,

Melaka

JAWAPAN
MENANAM rambut dibenarkan atas asas mengembalikan perkara yang asal dan menghilangkan aib.

Bagaimanapun, sebelum melakukannya anda hendaklah menilai buruk baiknya daripada sudut kesihatan termasuk kesan jangka panjang.

Begitu juga kos serta masa pembedahan dan rawatan sama ada ia tinggi atau mengambil masa panjang.

Selain itu, hendaklah dipastikan rambut yang digunakan juga rambut asli dan bukan palsu. Ia hendaklah berbentuk rawatan.

Anda juga hendaklah menetapkan keutamaan supaya tidak membelanjakan wang kepada perkara kurang utama dan seumpamanya.
tanam rambut satu penipuan...sila ke :http://www.hairsetup.com/hairscambm.htm
Reply With Quote
  #94  
Old 09-07-2012, 09:52 PM
misztake misztake is offline
Regular

misztake's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 812
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Adik aku pernah kena promote kupon yunam nih.. bayar rm10, dapat free rawatan dan produk. Masa tu dia kerja part time kat pasaraya. Org yunam ni lak bt promo kat sana. Kira masa rehat tu adik aku lalu kawasan tu dia promote la. Adik aku pun setuju la. Pastu isi borang. Dekat borang tu ada ruangan pekerjaan. Adik aku isi la student sbb dia mmg student lagi. Tetib org yunam kata promo th x valid untuk student.. nampak benar la nak scam org kn. Dh student sah2 la tak mampu bayar..
__________________
cetakan komputer.. tandatangan tidak diperlukan.. :)
Reply With Quote
  #95  
Old 10-07-2012, 12:08 AM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 12,093
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

kalau ikut lojik la....kalau yunam ni betol2 berkesan knapa zidane ngan rooney still xde rambut lagi....
Reply With Quote
  #96  
Old 10-07-2012, 12:21 AM
luqalief luqalief is offline
Super Active

luqalief's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Posts: 6,280
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Teknik lebih kurang dengan new york skin solution
Kate free test pertame kali
Tp dah kat sane kene promote soh amk pakej yg riban2
Reply With Quote
  #97  
Old 10-07-2012, 12:22 AM
TAKZIM TAKZIM is offline
Active Member

TAKZIM's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2012
Posts: 2,231
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by epozer View Post
kalau ikut lojik la....kalau yunam ni betol2 berkesan knapa zidane ngan rooney still xde rambut lagi....
Ko ni buat aku ketawa sorang2 malam-malam ni....
Reply With Quote
  #98  
Old 10-07-2012, 03:16 PM
firdaus19 firdaus19 is offline
Regular

firdaus19's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 213
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Rawatan rambut semua satu penipuan
sila ke : http://www.hairsetup.com/hairscambm.htm

dapatkan rambut palsu ...

Rambut Palsu/Cantuman Rambut semulajadi berkualiti pada harga mampu di milik - RM1900 ke atas. Paling murah di Malaysia!!! Untuk Masa Terhad Sahaja!!

Jika anda mengalami keguguran rambut disebabkan Alopesia, Botak di tengah , Kemoterapi atau penjarangan(nipis) rambut, kami mempunyai Penyelesaian untuk Keguguran Rambut tanpa dibedah.

Sistem penggantian rambut yang asli , semula jadi tak dapat dikesan.


Sistem Penggantian Rambut Ditempah Khas - 100% Rambut Asli atau Sintetik - Dijahit, Diikat dan DiSusun Dengan Tangan.
maklumat lanjut : www.hairsetup.com
Reply With Quote
  #99  
Old 10-07-2012, 05:23 PM
armmar armmar is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,135
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by luqalief View Post
Teknik lebih kurang dengan new york skin solution
Kate free test pertame kali
Tp dah kat sane kene promote soh amk pakej yg riban2
SMUA TU SATU COMPANY JE FYI.. sebab tu skali je sgn slot tv3. thank you
Reply With Quote
  #100  
Old 23-07-2012, 07:47 PM
firdaus19 firdaus19 is offline
Regular

firdaus19's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 213
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Yu nam dan new york skin satu managment

jgn percaya sangat rawatan rambut ini.
sila link mengenai penipuan rawatan rambut: http://www.hairsetup.com/hairsetupbm.htm
__________________
Rambut Palsu-Tempahan Khas-Jahitan Tangan
Layari : http://www.hairsetup.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold