Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Misc Sports

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 640
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,804
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,049
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-07-2012, 03:06 AM
comexservice comexservice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 148
Poster Rank: #12317
Active Level
My Mood:
Default Team liga super selangor rendah moral dan disiplin

Aku bukan peminat tegar bolasepak..tapi time liga super Kelantan aku akan ke stadium Sultan Mohammad Ke4..

Pasal match Kelantan vs Selangor..29 Jun 2012
Aku tak tahu la kenapa ada lagi pemain bersikap hati busuk dan rendah moral serta bersikap binatang..kenapa kekasaran yg melampau mereka lakukan hanya kerana nk menang???..apakah team selangor ni memang berniat nk guna taktik kotor yang tidak bertamadn cam ni dlm game mereka??..

aku tak tahu nak bandingkan player Selangor dgn apa psl game mlm tu..tapi tentunya sesuai dibandingkan dengan kaum israel, serta kaum masa pemerintahan Hitler..sungguh rendah tahap disiplin mereka padahal rata-rata mereka ini adalah player pro.

Tapi mereka bernasib baik mlm tu kerana penyokong Kelantan bersabar..kalau diikutkan peristiwa lepas2,kami akan bakar bas mereka!!!....

Memang sesuailah keganasan mereka tidak memberikan keuntungan..Selangor kalah 1-0..dan game dgn Kedah mereka seri 1-1.....padan muka!!

P/S : Maaf kalau aku bersikap emosional.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-07-2012, 03:12 AM
piJimR piJimR is offline
Active Plus

piJimR's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2006
Location: Barcelona
Posts: 2,959
Poster Rank: #1477
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by comexservice View Post
Aku bukan peminat tegar bolasepak..tapi time liga super Kelantan aku akan ke stadium Sultan Mohammad Ke4..

Pasal match Kelantan vs Selangor..29 Jun 2012
Aku tak tahu la kenapa ada lagi pemain bersikap hati busuk dan rendah moral serta bersikap binatang..kenapa kekasaran yg melampau mereka lakukan hanya kerana nk menang???..apakah team selangor ni memang berniat nk guna taktik kotor yang tidak bertamadn cam ni dlm game mereka??..

aku tak tahu nak bandingkan player Selangor dgn apa psl game mlm tu..tapi tentunya sesuai dibandingkan dengan kaum israel, serta kaum masa pemerintahan Hitler..sungguh rendah tahap disiplin mereka padahal rata-rata mereka ini adalah player pro.

Tapi mereka bernasib baik mlm tu kerana penyokong Kelantan bersabar..kalau diikutkan peristiwa lepas2,kami akan bakar bas mereka!!!....

Memang sesuailah keganasan mereka tidak memberikan keuntungan..Selangor kalah 1-0..dan game dgn Kedah mereka seri 1-1.....padan muka!!

P/S : Maaf kalau aku bersikap emosional.
relax boh..
bendo lepas doh..
selangor kaloh dgn kedoh 2-1..
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-2012, 03:14 AM
comexservice comexservice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 148
Poster Rank: #12317
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by piJimR View Post
relax boh..
bendo lepas doh..
selangor kaloh dgn kedoh 2-1..
Rilekss....kalu rileks,dulu penyokong tak bakar land-rover polis!!!

Mari Kelate smula,beringat sikit weh..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-07-2012, 03:24 AM
akuisaku akuisaku is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,476
Poster Rank: #2848
Active Level
My Mood:
Default

kenape nie????? tt kne sepak terajang ke??
Reply With Quote
  #5  
Old 05-07-2012, 03:45 AM
comexservice comexservice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 148
Poster Rank: #12317
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akuisaku View Post
kenape nie????? tt kne sepak terajang ke??
Tak tau hujung pangkal..beri salam dulu yer bang.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-07-2012, 03:49 AM
akuisaku akuisaku is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,476
Poster Rank: #2848
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by comexservice View Post
Tak tau hujung pangkal..beri salam dulu yer bang.
ko bukak thread pon x kasi salam....
Reply With Quote
  #7  
Old 05-07-2012, 03:51 AM
akuisaku akuisaku is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,476
Poster Rank: #2848
Active Level
My Mood:
Default

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=uJKilCDnk4o
Reply With Quote
  #8  
Old 05-07-2012, 03:53 AM
tokmudin tokmudin is offline
Legendary Member

tokmudin's Avatar
 
Trader Rating: (87)
Join Date: Aug 2010
Posts: 11,099
Poster Rank: #296
Active Level
My Mood:
Default

lambat panas tt ni ..dah 4-5 hari baru panas..
Reply With Quote
  #9  
Old 05-07-2012, 04:02 AM
wokyoh fx wokyoh fx is offline
Super Active

wokyoh fx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 7,095
Poster Rank: #553
Active Level
My Mood:
Default

benda kecik jah ni .. human error .. tak sengaja tu
Reply With Quote
  #10  
Old 18-07-2012, 01:47 PM
noonaka noonaka is offline
Active Plus

noonaka's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2010
Location: Lady’s room
Posts: 3,791
Poster Rank: #1128
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by comexservice View Post
Rilekss....kalu rileks,dulu penyokong tak bakar land-rover polis!!!

Mari Kelate smula,beringat sikit weh..
mu from indon ke?

jgn jadi supe indon la weh nok maing bako2..

kalu xleh kawal emosi xsoh tgk bola la..
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:10 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you