Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Misc Sports

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 22,997
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,595
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,025
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-07-2012, 03:06 AM
comexservice comexservice is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Poster Rank: #11517
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default Team liga super selangor rendah moral dan disiplin

Aku bukan peminat tegar bolasepak..tapi time liga super Kelantan aku akan ke stadium Sultan Mohammad Ke4..

Pasal match Kelantan vs Selangor..29 Jun 2012
Aku tak tahu la kenapa ada lagi pemain bersikap hati busuk dan rendah moral serta bersikap binatang..kenapa kekasaran yg melampau mereka lakukan hanya kerana nk menang???..apakah team selangor ni memang berniat nk guna taktik kotor yang tidak bertamadn cam ni dlm game mereka??..

aku tak tahu nak bandingkan player Selangor dgn apa psl game mlm tu..tapi tentunya sesuai dibandingkan dengan kaum israel, serta kaum masa pemerintahan Hitler..sungguh rendah tahap disiplin mereka padahal rata-rata mereka ini adalah player pro.

Tapi mereka bernasib baik mlm tu kerana penyokong Kelantan bersabar..kalau diikutkan peristiwa lepas2,kami akan bakar bas mereka!!!....

Memang sesuailah keganasan mereka tidak memberikan keuntungan..Selangor kalah 1-0..dan game dgn Kedah mereka seri 1-1.....padan muka!!

P/S : Maaf kalau aku bersikap emosional.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-07-2012, 03:12 AM
piJimR piJimR is offline
Super Active Member

piJimR's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2006
Location: Barcelona
Posts: 2,761
Poster Rank: #1399
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by comexservice View Post
Aku bukan peminat tegar bolasepak..tapi time liga super Kelantan aku akan ke stadium Sultan Mohammad Ke4..

Pasal match Kelantan vs Selangor..29 Jun 2012
Aku tak tahu la kenapa ada lagi pemain bersikap hati busuk dan rendah moral serta bersikap binatang..kenapa kekasaran yg melampau mereka lakukan hanya kerana nk menang???..apakah team selangor ni memang berniat nk guna taktik kotor yang tidak bertamadn cam ni dlm game mereka??..

aku tak tahu nak bandingkan player Selangor dgn apa psl game mlm tu..tapi tentunya sesuai dibandingkan dengan kaum israel, serta kaum masa pemerintahan Hitler..sungguh rendah tahap disiplin mereka padahal rata-rata mereka ini adalah player pro.

Tapi mereka bernasib baik mlm tu kerana penyokong Kelantan bersabar..kalau diikutkan peristiwa lepas2,kami akan bakar bas mereka!!!....

Memang sesuailah keganasan mereka tidak memberikan keuntungan..Selangor kalah 1-0..dan game dgn Kedah mereka seri 1-1.....padan muka!!

P/S : Maaf kalau aku bersikap emosional.
relax boh..
bendo lepas doh..
selangor kaloh dgn kedoh 2-1..
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-2012, 03:14 AM
comexservice comexservice is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Poster Rank: #11517
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by piJimR View Post
relax boh..
bendo lepas doh..
selangor kaloh dgn kedoh 2-1..
Rilekss....kalu rileks,dulu penyokong tak bakar land-rover polis!!!

Mari Kelate smula,beringat sikit weh..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-07-2012, 03:24 AM
akuisaku akuisaku is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,420
Poster Rank: #2641
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

kenape nie????? tt kne sepak terajang ke??
Reply With Quote
  #5  
Old 05-07-2012, 03:45 AM
comexservice comexservice is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Poster Rank: #11517
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akuisaku View Post
kenape nie????? tt kne sepak terajang ke??
Tak tau hujung pangkal..beri salam dulu yer bang.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-07-2012, 03:49 AM
akuisaku akuisaku is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,420
Poster Rank: #2641
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by comexservice View Post
Tak tau hujung pangkal..beri salam dulu yer bang.
ko bukak thread pon x kasi salam....
Reply With Quote
  #7  
Old 05-07-2012, 03:51 AM
akuisaku akuisaku is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,420
Poster Rank: #2641
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=uJKilCDnk4o
Reply With Quote
  #8  
Old 05-07-2012, 03:53 AM
tokmudin tokmudin is online now
Well-Known
Member

tokmudin's Avatar
 
Trader Rating: (64)
Join Date: Aug 2010
Posts: 9,390
Poster Rank: #306
Thanked 301 Times
Active Level
My Mood:
Default

lambat panas tt ni ..dah 4-5 hari baru panas..
Reply With Quote
  #9  
Old 05-07-2012, 04:02 AM
wokyoh fx wokyoh fx is offline
Well-Known
Member

wokyoh fx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 6,948
Poster Rank: #486
Thanked 42 Times
Active Level
My Mood:
Default

benda kecik jah ni .. human error .. tak sengaja tu
Reply With Quote
  #10  
Old 18-07-2012, 01:47 PM
noonaka noonaka is offline
Super Active Member

noonaka's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2010
Location: Lady’s room
Posts: 3,376
Poster Rank: #1126
Thanked 30 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by comexservice View Post
Rilekss....kalu rileks,dulu penyokong tak bakar land-rover polis!!!

Mari Kelate smula,beringat sikit weh..
mu from indon ke?

jgn jadi supe indon la weh nok maing bako2..

kalu xleh kawal emosi xsoh tgk bola la..
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:30 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE