Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 30-06-2012, 05:22 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,504
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

DreamCatcher na catch RM500 open job. Keep it up.. tolong member cg
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 01-07-2012, 08:36 AM
abdullah abd wahab abdullah abd wahab is offline
Active Plus

abdullah abd wahab's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,814
Thanks (Received): 434
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

web dh ok .. http://demytravelandtours.com/
Reply With Quote
  #33  
Old 01-07-2012, 09:46 AM
imabiz imabiz is online now
Active Member

imabiz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,048
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 1
Active Level
Default

hah.. dah ok dah tue.. ape lagi.. transfer2....
Reply With Quote
  #34  
Old 20-07-2012, 09:58 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fizzy86 View Post
Salam...

merujuk kpd tajuk thread... ada sape2 x yg boleh transfer hosting.? aku beli hosting dekat mbr cg ni.. id: Rembauwebsolution .. baru td hosting dia expired... kesemua website aku dah suspended. Untuk pengetahuan korang rembauwebsolution atau toksidang dah menghilangkan diri... boleh rujuk disini

aku bg upah termasuk hosting untuk sape yg boleh buat.
La kenapa bro x refer pd saya awal2, habis efek semua kerja2 seo yg sy buat and rank drop due to site not online. Kalau tak saya bole transferkan data website bro ke hosting saya awal2. Ermm, kalau bro nak saya transfer content dan create sebiji mcm web lama tu boleh nak buat tp databse penting cth customer record etc sy x dpt nak up balik la. Cek Pm
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
  #35  
Old 20-07-2012, 10:51 PM
sayid83 sayid83 is offline
Active Member

sayid83's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,202
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imabiz View Post
domain beli di godaddy... hosting

Domain servers in listed order:

NS1.WALIHOST.COM

NS2.WALIHOST.COM

tak tahu dari mana..
murah ke kat sini
Reply With Quote
  #36  
Old 21-07-2012, 12:09 AM
ems ems is offline
Active Member

ems's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,403
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
Default

TT boleh PM or sms saya if urgent nak up kan balik domain tu. Saya ader solution utk masalah ni
__________________
Fast & Secure Webmoney WMZ Exchanger
Buy domain/webhosting/SSL certificates with Perfect Money,WMZ, or Bitcoins!
"I'm either very smart or incredibly stup1d."
BITSTORE.COM.MY Hi-Tech Gadgets Mall
Reply With Quote
  #37  
Old 21-07-2012, 12:19 AM
fizzy86 fizzy86 is offline
Super Active

fizzy86's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2009
Location: otaiubatkuat.com
Posts: 7,370
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by alfa83 View Post
La kenapa bro x refer pd saya awal2, habis efek semua kerja2 seo yg sy buat and rank drop due to site not online. Kalau tak saya bole transferkan data website bro ke hosting saya awal2. Ermm, kalau bro nak saya transfer content dan create sebiji mcm web lama tu boleh nak buat tp databse penting cth customer record etc sy x dpt nak up balik la. Cek Pm
baru je jd td....sblm ni dah ok...igtkan toksidang dan settle... adoi

Last edited by fizzy86; 21-07-2012 at 12:31 AM..
Reply With Quote
  #38  
Old 21-07-2012, 12:19 AM
fizzy86 fizzy86 is offline
Super Active

fizzy86's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2009
Location: otaiubatkuat.com
Posts: 7,370
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by emoneystock View Post
TT boleh PM or sms saya if urgent nak up kan balik domain tu. Saya ader solution utk masalah ni
da pm.... harap dapat membantu sy....sy bg rm500 kalau dapat transfer hosting....mmg tersangatla urgent

Last edited by fizzy86; 21-07-2012 at 12:24 AM..
Reply With Quote
  #39  
Old 21-07-2012, 12:55 AM
ems ems is offline
Active Member

ems's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,403
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fizzy86 View Post
da pm.... harap dapat membantu sy....sy bg rm500 kalau dapat transfer hosting....mmg tersangatla urgent
Saya dah add ym bro..meh kita chat kt sini skang snang citer skit
__________________
Fast & Secure Webmoney WMZ Exchanger
Buy domain/webhosting/SSL certificates with Perfect Money,WMZ, or Bitcoins!
"I'm either very smart or incredibly stup1d."
BITSTORE.COM.MY Hi-Tech Gadgets Mall
Reply With Quote
  #40  
Old 21-07-2012, 01:05 AM
apis_ff apis_ff is offline
Regular

apis_ff's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 226
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

edited.....

Last edited by apis_ff; 21-07-2012 at 01:08 AM.. Reason: opps ingat web masih boleh dibuka..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump