Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,709
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,751
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,300
More...
  #1461  
Old 30-06-2012, 12:47 PM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

3 keuntungan CIMB WEALTH ADVISORS (CWA)

__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
Paid Advertisement
  #1462  
Old 30-06-2012, 12:48 PM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

optimize kan EPF anda dengan menggandakannya di pelaburan unit amanah yang menwarkan pulangan lebih tinggi 10%-15%
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
  #1463  
Old 30-06-2012, 08:18 PM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default


dengan modal permulaan RM5k dan kmudiann komitmen rm200 setiap bulan dlm tempoh 3 tahun..
anda mampu memperolehi sebanyak RM15,783.58

http://www.cimb-principal.com.my/Eas...0-e97b2792bc4c
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
  #1464  
Old 01-07-2012, 12:58 AM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

melalui Unit Trust CIMB Wealth Advisors, anda akan dapat mewujudkan tabung persaraan kedua pada umur 55 thn melalui keuntungan yang diperolehi hasil dari skim pengeluaran EPF akaun 1 anda..
Jadi masalah bebanan kekurangan duit pada hari tua nanti dapat diatasi

Setiap pengeluaran akan diuruskan oleh pihak KWSP dan Unit Trust CIMB Wealth Advisors..
Untuk permohonan boleh hubungi saya 0193681350
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
  #1465  
Old 01-07-2012, 01:01 AM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default



DAPATKAN PELBAGAI PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN OLEH CIMB WEALTH ADVISORS (CWA) UNTUK ANDA SEMUA..
KLU ADE YG XCLEAR..
BOLEH TANYE JE..JGN MALU2..
CALL DIRECT PHONE PON BOLEH..
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
  #1466  
Old 01-07-2012, 06:28 PM
Luk2755 Luk2755 is online now
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2012
Posts: 613
Poster Rank: #5108
Blog Entries: 1
Thanked 3 Times
Active Level
Default

banyak tu....10-15%.lagi hebat dari asb,konsep sama ker.?
  #1467  
Old 01-07-2012, 06:30 PM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

kelebihan regular saving di unit amanah CIMB ni..
klu berlaku kecemasan ke atau masalah kewangan..
regular saving ni la dapat membantu anda menyelesaikan masalah anda mahupun family anda.
sebabnya, setiap simpanan bulanan yang anda buat adalah wang simpanan anda..
so boleh keluarkan bile2 pon..
cuma dinasihatkan..
klu nak kuarkan duit tu..
jgn la lebih dari 50% dari total simpanan anda..

ibarat mcm pokok la..
klu kita tebang pokok tu habis..
mcm mane dia nak hidup dan mengeluarkan buah atau hasilnya..
begitulah simpanan pelaburan anda tu..
klu kuarkan lebih dr 50%..
mcm mane investment anda tu nak growth coz sme modal dah ambil kan..
nak bg dividen pon xbleh sebab dlm akaun dah kosong..
sebab tu sy nasihatkan klu nak kuarkan tu jgn lebih dr 50% dari modal simpanan kita..atleast bile declare dividen or bonus ke anda juga turut dapat seperti org lain..
stuju x??
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
  #1468  
Old 02-07-2012, 01:32 AM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

melalui simpanan pelan regular saving ini..
anda bukan sahaja menyimpan untuk diri anda..
anda juga turut boleh membantu menyelesaikan masalah kewangan orang2 yang sentiasa disisi anda jika berlaku dlm kesusahan atau pun mslh kewangan..

ini kerana simapanan regular saving ni tiada temph matang untung anda buat simpanan..
tidak perlu ke bank untuk buat simpanan kerana telah dibuat melalui autodebit dr bank simpanan..
boleh kuarkan duit anda bila2..
return tinggi..
tidak dikenakan sebarang penalti ataupon blacklist nama jika anda terhenti untuk membuat simpanan secara autodebit..
berbeza dengan simpanan lain cthnye mcm loan AS*..
klu xbuat payment everymonth surat lawyer akan sampai..
pastu name pon akan blacklistt..
buat byrn bulan2 pon duit xde lagi coz ditukar dlm bentuk sijil..
tggu 5,10,15,20,25 thn akan dtg br duit tu wujud..
itupon belum tolak interest yang dikenakan oleh pihak bank..
so,banyak lagi yg sy nak sharing degn anda semua..
klu nak tahu lebih detail boleh terus hubungi saya 0193681350
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
  #1469  
Old 02-07-2012, 05:19 PM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

Mulakan simpanan bulanan anda dari sekarang!!
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
  #1470  
Old 02-07-2012, 05:21 PM
carjunk_boyz carjunk_boyz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,659
Poster Rank: #649
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Luk2755 View Post
banyak tu....10-15%.lagi hebat dari asb,konsep sama ker.?
yup..
return unit Trust CIMB menwarkan pulangan yang lebih tinggi..
konsep sama sahaja..
yg bezanya dengan UT CIMB ada kenaikan harga unit disamping dapat dividen dan bonus jugak..
__________________
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]PELABURAN UNIT AMANAH DENGAN PULANGAN 10%-15% SETAHUN..[/COLOR]
[B][COLOR="YellowGreen"]TABUNG PERSARAAN DAN PRS[/COLOR][/B]
[B]INCOME PASIF DAPAT CASH 10% EVERY 2 YEARS[/B]
[B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=17860072#post17860072"][COLOR="Red"]ASB FINANCING[/COLOR][/URL][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]SMS/WASSAP/CALL 019-3681350[/COLOR][/B][/SIZE][/B][/CENTER]
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:47 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE