Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,408
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,132
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,298
More...
Reply
 
Thread Tools
  #231  
Old 21-06-2012, 11:49 PM
bee8595 bee8595 is offline
Active Member

bee8595's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2011
Posts: 597
Poster Rank: #5138
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abunz View Post
mana2 aku tgk orang promote pad nih mesti anda unsur2 PENIPUAN yg ketara ...

semua sendiri buat kesimpulan dan fakta ... yg memang korang tak kan jumpa dalam web AB ....

kat sini pun sama

http://carigold.com/portal/forums/sh...1#post13321167
encik/cik/puan ni da try pakai ke?
klu awk ni "encik" pon xde masalah nk guna pad ni..
bkn pompuan je yg boley pakai..
jgn pndg serong pd sstem MLM
sy cabar encik/cik/puan utk kemukakan ketidakpuas hatian anda kpd pengasas pad ni & juga kpd SCM encik azman haji bidin..
boley berjumpa face2face dgn beliau di wisma avail di bandar puchong jaya..
tq
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #232  
Old 22-06-2012, 08:38 PM
abunz abunz is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,750
Poster Rank: #1423
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bee8595 View Post
encik/cik/puan ni da try pakai ke?
klu awk ni "encik" pon xde masalah nk guna pad ni..
bkn pompuan je yg boley pakai..
jgn pndg serong pd sstem MLM
sy cabar encik/cik/puan utk kemukakan ketidakpuas hatian anda kpd pengasas pad ni & juga kpd SCM encik azman haji bidin..
boley berjumpa face2face dgn beliau di wisma avail di bandar puchong jaya..
tq

aku tak keluar darahtiap2 bulan so tak perlu pakai PAD .... inilah aku cakap PENCACAI MLM ..sanggup buat sendiri fakta untuk melariskan jualan...
cuba bagi aku link kat web syarikat kata lelaki boleh pakai pad nih, atau boleh cegah kanser dan macam2 auta yg korang keluarkan ... aku nak link web syarikat ,,,,

memang MLM itu merugikan dah lama orang kaji pun ..... aku rasa semua lelaki yg jual pad nih semua pakai PAD hahahah

macam2 la korang nih ....

Reply With Quote
  #233  
Old 23-07-2012, 08:11 PM
availbeauty4all availbeauty4all is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Posts: 89
Poster Rank: #15024
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abunz View Post

aku tak keluar darahtiap2 bulan so tak perlu pakai PAD .... inilah aku cakap PENCACAI MLM ..sanggup buat sendiri fakta untuk melariskan jualan...
cuba bagi aku link kat web syarikat kata lelaki boleh pakai pad nih, atau boleh cegah kanser dan macam2 auta yg korang keluarkan ... aku nak link web syarikat ,,,,

memang MLM itu merugikan dah lama orang kaji pun ..... aku rasa semua lelaki yg jual pad nih semua pakai PAD hahahah

macam2 la korang nih ....


Salam Ceria Cemerlang semua...
Sy busy dengan rutin harian,smpi jarang jenguk thread ni...Bee8595, jgn duk pedulikan sgt ngn abunz ni,dia mmg pencaci MLM,bukan AVAIL je yg dicacinya,tp semua cmpany MLM terima nasib yg sama..Masa mula2 sy buka thread ni,dia pernah buat kacau gak,tp ckp nak stop,tp xsangka muncul blk,ingatkan dh berhenti drpada perangai x senonoh ni,tp buat lg,xpela,kita ambil ini sebagai dugaan & cabaran ye kawan2...Kita berada dilandasan yg betul,buat apa takot dgn orang yg mcmni...


p/s : Bee8595,saya juga dr central..

Reply With Quote
  #234  
Old 27-07-2012, 09:36 AM
khairul88hazwan khairul88hazwan is offline
Newbies

khairul88hazwan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
Poster Rank: #42858
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Abunz ni mmg tut sket.... cuba tanya dia, dia buat bisnes apa??

Tahu tak 90 % drpd small business gagal dalam masa setahun bukan hanya pada mlm je. Bisnes lain pun sama.

Bkn senang nak senang.
Reply With Quote
  #235  
Old 29-03-2013, 07:57 AM
muhafis muhafis is offline
Well-Known
Member

muhafis's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2007
Location: Kulai Jaya JayBee Msia
Posts: 6,261
Poster Rank: #580
Thanked 56 Times
Active Level
My Mood:
Default

kalau nak order greenfit,
produk utk:

KELEBIHAN
>Meningkatkan fungsi sistem pencernaan
> Meningkatkan tahap metabolisma tubuh
> Melembutkan najis, menggalakkan pergerakan usus
> Menggalakkan pembiakan bateria baik dalam usus
> Mencegah dan membantu penyembuhan ulser serta keradangan pada saluran gastro-usus
> Mencegah dan membantu masalah sembelit serta buasir
> Mengawalatur berat badan
> Mencegah masalah obesiti
> Mengurangkan risiko kanser usus besar dan payu dara
> Mengawalatur tahap kolesterol dan gula darah
> Anti-pengoksidaan, mencantikkan kulit dan mengawet muda

Boleh contact saya Muhafis 0127522085
__________________
Quote:
Kejarlah akhiratmu dunia akan mengikutimu dengan sendirinya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:10 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE