Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 31,832
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 30,822
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 54,453
More...
Reply
 
Thread Tools
  #451  
Old 26-05-2012, 03:56 PM
abunz abunz is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,276
Poster Rank: #1274
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by teha View Post
Masalah pad ni hanya kerana ia diMLMkan....

Abg/kakak hebat ni tinggal kat mana?


kalau tak diMLMkan pun tak bermakna PAD nih dapat cegah kanser dan kegunaan2 lain..

MENIPU untuk melariskan Produk .demi DUIT.memang berlaku dalam mana2 MLM yang ramai pencacai kononya beragama ISLAM ....

kalau korang dah lama buat kerja2 MENIPU nih bayangkanlah berapa ramai mangsa yang dah terkena ...

berentilah buat2 kerja MENIPU nih ..

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #452  
Old 26-05-2012, 04:24 PM
abunz abunz is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,276
Poster Rank: #1274
Thanked 0 Times
Active Level
Default


Kenapa Company2 baru kelurkan barang buat secara MLM. Sila tambah iyer .. ;
1) Nak cepat untung (kalau dipasarkan secara biasa contoh PAD nih memang tak laku la ....)
2) Compnay gerenti ada sale taip2 bulan sebab tiap2 pencacai MLM kena maintain ..
3) Pencacai MLM terpaksa mencari pencacai baru kalau nak dapat bonus level ..
4) Promosi barang pencacai MLM memang top bab2 testimonial syok sendiri, menokok tambah kelebihan produk. Apa2 kes company tak terlibat ,,,
5) ... korang tambah la

Reply With Quote
  #453  
Old 21-06-2012, 11:44 PM
bee8595 bee8595 is offline
Active Member

bee8595's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2011
Posts: 598
Poster Rank: #5401
Thanked 0 Times
Active Level
Default

salam ceria cemerlang
dari DM kawasan central..
ramai lagi yg masih belum sedar ttg pad herba ni..
apepon gluck tt..
Reply With Quote
  #454  
Old 21-06-2012, 11:49 PM
bee8595 bee8595 is offline
Active Member

bee8595's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2011
Posts: 598
Poster Rank: #5401
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abunz View Post
mana2 aku tgk orang promote pad nih mesti anda unsur2 PENIPUAN yg ketara ...

semua sendiri buat kesimpulan dan fakta ... yg memang korang tak kan jumpa dalam web AB ....

kat sini pun sama

http://carigold.com/portal/forums/sh...1#post13321167
encik/cik/puan ni da try pakai ke?
klu awk ni "encik" pon xde masalah nk guna pad ni..
bkn pompuan je yg boley pakai..
jgn pndg serong pd sstem MLM
sy cabar encik/cik/puan utk kemukakan ketidakpuas hatian anda kpd pengasas pad ni & juga kpd SCM encik azman haji bidin..
boley berjumpa face2face dgn beliau di wisma avail di bandar puchong jaya..
tq
Reply With Quote
  #455  
Old 22-06-2012, 08:38 PM
abunz abunz is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,276
Poster Rank: #1274
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bee8595 View Post
encik/cik/puan ni da try pakai ke?
klu awk ni "encik" pon xde masalah nk guna pad ni..
bkn pompuan je yg boley pakai..
jgn pndg serong pd sstem MLM
sy cabar encik/cik/puan utk kemukakan ketidakpuas hatian anda kpd pengasas pad ni & juga kpd SCM encik azman haji bidin..
boley berjumpa face2face dgn beliau di wisma avail di bandar puchong jaya..
tq

aku tak keluar darahtiap2 bulan so tak perlu pakai PAD .... inilah aku cakap PENCACAI MLM ..sanggup buat sendiri fakta untuk melariskan jualan...
cuba bagi aku link kat web syarikat kata lelaki boleh pakai pad nih, atau boleh cegah kanser dan macam2 auta yg korang keluarkan ... aku nak link web syarikat ,,,,

memang MLM itu merugikan dah lama orang kaji pun ..... aku rasa semua lelaki yg jual pad nih semua pakai PAD hahahah

macam2 la korang nih ....

Reply With Quote
  #456  
Old 23-07-2012, 08:11 PM
availbeauty4all availbeauty4all is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Posts: 89
Poster Rank: #15634
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abunz View Post

aku tak keluar darahtiap2 bulan so tak perlu pakai PAD .... inilah aku cakap PENCACAI MLM ..sanggup buat sendiri fakta untuk melariskan jualan...
cuba bagi aku link kat web syarikat kata lelaki boleh pakai pad nih, atau boleh cegah kanser dan macam2 auta yg korang keluarkan ... aku nak link web syarikat ,,,,

memang MLM itu merugikan dah lama orang kaji pun ..... aku rasa semua lelaki yg jual pad nih semua pakai PAD hahahah

macam2 la korang nih ....


Salam Ceria Cemerlang semua...
Sy busy dengan rutin harian,smpi jarang jenguk thread ni...Bee8595, jgn duk pedulikan sgt ngn abunz ni,dia mmg pencaci MLM,bukan AVAIL je yg dicacinya,tp semua cmpany MLM terima nasib yg sama..Masa mula2 sy buka thread ni,dia pernah buat kacau gak,tp ckp nak stop,tp xsangka muncul blk,ingatkan dh berhenti drpada perangai x senonoh ni,tp buat lg,xpela,kita ambil ini sebagai dugaan & cabaran ye kawan2...Kita berada dilandasan yg betul,buat apa takot dgn orang yg mcmni...


p/s : Bee8595,saya juga dr central..

Reply With Quote
  #457  
Old 27-07-2012, 09:36 AM
khairul88hazwan khairul88hazwan is offline
Newbies

khairul88hazwan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
Poster Rank: #44701
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Abunz ni mmg tut sket.... cuba tanya dia, dia buat bisnes apa??

Tahu tak 90 % drpd small business gagal dalam masa setahun bukan hanya pada mlm je. Bisnes lain pun sama.

Bkn senang nak senang.
Reply With Quote
  #458  
Old 26-03-2013, 04:46 PM
farizuddin7 farizuddin7 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Poster Rank: #48531
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default AVAIL BEAUTY SDN BHD (599827-W) (AJL 931505) - www.availbeauty.com.my

Salam.... saya sedang menjual produk AVAIL dan saya pasti ramai yang telah tahu akan produk ini terutamanya perempuan kerana AVAIL famous dengan pad herbanya. Kenapa saya menyertai AVAIL walaupun ramai yang pelik dan mengatakan jual pad adalah mengarut. Produknya adalah repeat sales yang mana setiap bulan para wanita akan menggunakannya dan setiap hari para wanita akan menggunakan pad.

Tetapi ingin saya jelaskan disini bahawa AVAIL bukan sekadar pad. Produk lain ada juga. Saya yakin dengan AVAIL sebab pad dan testimoni terhadap pelanggan saya. Memang ada yang terbaca tentang perkara2 yang tidak elok tentang pad ini. Tetapi ingin saya tegaskan ramai pelanggan saya telah berpuas hati dengan penggunaan pad ini.



Produk lain seperti GREENFIT untuk cuci usus juga sangat berkesan. Buktinya, anda akan merasa sangat mudah untuk membuang air besar setelah minumnya samada sejuk atau panas.

Terdapat banyak lagi produk lain. Saya ingin mengajak anda untuk menjadi partner bisnes saya. Boleh contact saya 0179680947.
Mungkin orang kata MLM mengkayakan orang atas, tapi dengar dahulu penerangan saya. Terima kasih.


Pengedar AVAIL area MUadzam shah, Chini, Keratong, Skudai
Reply With Quote
  #459  
Old 26-03-2013, 04:47 PM
FAIQKAMIL FAIQKAMIL is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Poster Rank: #17273
Thanked 0 Times
Active Level
Default

wellcome bro... hot produk apa ek??
Reply With Quote
  #460  
Old 26-03-2013, 08:20 PM
farizuddin7 farizuddin7 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Poster Rank: #48531
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Tq bro....produk hot yg sye jual skang nih pad, greenfit ngn kopi kapucino
A Cafe, boleh google dekat availbeauty.com.my,

Produk laen ad jugak yang terjual tp tak selaju nih...

Bole saya tau tak dok kat area mana?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:50 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE