Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #1751  
Old 21-06-2012, 07:05 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,504
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
guna la...nt kena banned...
alsn google ckp multilple id...da banned mn leh buat akaun da..
aku x suruh pun apply baru guna domain tu

cuma guna selepas ah ada acc jer.. xda masalah camtu.
Thanks UMNGOK thanked for this post
Paid Advertisement
  #1752  
Old 21-06-2012, 07:14 PM
aniey aniey is offline
Active Member

aniey's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,065
Thanks (Received): 187
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
bro ada kena jgk ker...
tak de. cuma kena penguin je .. cpc sampai skrg duk rendah giler .. 58klik us = $2.5 .. hari ni hari ke 19 dah..
  #1753  
Old 21-06-2012, 07:46 PM
dracula dracula is offline
Regular

dracula's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2006
Location: Simpang Empat
Posts: 141
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by farisayeh View Post
kalau beli dg bro zakeri cmne..ok tak??
zakeri mana? aku pun nk beli 1 buat backup
__________________
WIRING WORK .. call me, private messanger only
  #1754  
Old 21-06-2012, 08:16 PM
aniey aniey is offline
Active Member

aniey's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,065
Thanks (Received): 187
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Frankly speaking...

aku lebih risaukan cost per click yg rendah dari kena ban
sebab setiap bulan aku menyaksikan org (kadang2 aku sendiri) kena banned sejak 5-6 tahun lepas .. dah biasa..

tapi aku tak pernah jumpa dan alami (at least sejak 2007-2012) klik yg rendah nilainya walaupun hpk selama 20 hari berturut2.. biasanya godek2 sikit esok terus naik..
Thanks [email protected], lelakigila thanked for this post
  #1755  
Old 21-06-2012, 08:51 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,536
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aniey View Post
Frankly speaking...

aku lebih risaukan cost per click yg rendah dari kena ban
sebab setiap bulan aku menyaksikan org (kadang2 aku sendiri) kena banned sejak 5-6 tahun lepas .. dah biasa..

tapi aku tak pernah jumpa dan alami (at least sejak 2007-2012) klik yg rendah nilainya walaupun hpk selama 20 hari berturut2.. biasanya godek2 sikit esok terus naik..
betul tu..klu banned bole wat baru,..klu cpc rendah..lmbt la nk pip
  #1756  
Old 21-06-2012, 09:54 PM
farisayeh farisayeh is offline
Regular

farisayeh's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 590
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ak try aplly wat baru...partial review dah lepas..tggal tggu ads muncul je kat web..aku msih guna domain lama...harap2 lepas lah..
  #1757  
Old 21-06-2012, 09:56 PM
farisayeh farisayeh is offline
Regular

farisayeh's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 590
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dracula View Post
zakeri mana? aku pun nk beli 1 buat backup
http://carigold.com/portal/forums/sh...hlight=adsense
  #1758  
Old 21-06-2012, 10:15 PM
world world is offline
Super Active

world's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,051
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Go adsense Go ! ... hehe ...
__________________
Sahabat >>>> Jangan penat mengajak kearah kebaikan ,kerana syaitan tidak pernah penat mengajak kearah kejahatan dan malaikat pula tidak pernah jemu untuk mencatat kebaikan dan kejahatan yang kita lakukan..
  #1759  
Old 21-06-2012, 11:17 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,504
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aniey View Post
Frankly speaking...

aku lebih risaukan cost per click yg rendah dari kena ban
sebab setiap bulan aku menyaksikan org (kadang2 aku sendiri) kena banned sejak 5-6 tahun lepas .. dah biasa..

tapi aku tak pernah jumpa dan alami (at least sejak 2007-2012) klik yg rendah nilainya walaupun hpk selama 20 hari berturut2.. biasanya godek2 sikit esok terus naik..
aniey.. dah terkena deja vu adsense ni..
  #1760  
Old 21-06-2012, 11:56 PM
aniey aniey is offline
Active Member

aniey's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,065
Thanks (Received): 187
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
aniey.. dah terkena deja vu adsense ni..

CPC try & error = cubaan ke 6 masih gagal.. cubaan ke 7 baru mula 3 jam lepas. tengok la camne lg 3 hari
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump