Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, TECHNOLOGY, INTERNET & COMMUNICATIONS > Internet World

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,027
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,643
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,604
More...
Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 21-06-2012, 06:41 PM
akunamaasri akunamaasri is offline
Normal Member

akunamaasri's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 142
Poster Rank: #11966
Thanked 26 Times
Active Level
Default

adeii... panas balik thread ni,sbenarnya aku pun ikut kehendak famili,sbb tu tak nak panjang2kan lagi dah,selagi dia tak kacau adik aku,bini aku dan semua sedara mara aku.

yg hantar private mesej bg infoo aku ucapkan ribuan terima kasih,paling utama buat akukurt,info tmpt kerja dia membawa kpd lebih banyak info pasal mamat ni.

yg mesej dan post mintak gambar tonek dia ni,sori la kalau anda kecewa,bukti masih ada,atas sebab tertentu aku tak boleh bg tgk,kecuali mereka2 yg rapat,tu pun sekadar nak jadi saksi.perkara mcm ni kalau dibesar2 banyak impak negatifnya kpd saya,mangsa(adik),pelaku dan ahli keluarga ke dua belah pihak.

yg percaya atau tak percaya atau cakap aku fitnah,nk bukti,itu hak kamu,aku tak boleh paksa kamu percaya,bagi forumer yg dah kenal aku,korg tau aku amat jarang online sbb aku mmg malas nak ngadap pc.pos kat sini pun sbb member ofis cakap kat cg ni banyak otai2 boleh expose org.tak de maknanya aku nk buang masa taip panjang2 nak fitnah org yg aku tak kenal,kalau boleh terus jumpa malaon tu tak denye aku nk mintak tlg otai2 cg ni.

pasal dia duk usha bini org tu,info baru dapat td,'bini orang' tu rupanya ex gf dia dulu.ptut la pompuan tu pun melayan.cma aku kongsi info mana tau bini ahli2 forumen cg ni.dunia ni boleh jadi seluas2nya dan boleh jadi sekecik2nya,so sesaper yg rasa mcm bini dia,siasatlah sikit,tp jangan cemburu buta,info yg aku dpt laki pompuan tu keje kat sabah,keje warden atau pga,tak pasti antara mana satu.

itu sj.
__________________
Sesaper nak KAYA click SINI!

Last edited by akunamaasri; 21-06-2012 at 06:45 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 21-06-2012, 06:47 PM
playermmc playermmc is offline
Active Member

playermmc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,138
Poster Rank: #1863
Thanked 2 Times
Active Level
Default

ensem lagi tiang dari mamat tu
Reply With Quote
  #163  
Old 21-06-2012, 06:51 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
Legendary Member

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 18,315
Poster Rank: #103
Thanked 616 Times
Active Level
My Mood:
Default

senang jer nk perangkap berok jantan ni
Reply With Quote
  #164  
Old 21-06-2012, 06:55 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,023
Poster Rank: #105
Blog Entries: 1
Thanked 465 Times
Active Level
My Mood:
Default

betul ker tt...mungkil jgk...kena dgr dr pihk sana plk...jap aku pm mamat ni suruh masuk carigold
Reply With Quote
  #165  
Old 21-06-2012, 07:00 PM
cikgu88 cikgu88 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,951
Poster Rank: #2039
Thanked 4 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akukurt View Post
Graduate 2008 (Kolej PSDC http://www.kolejpsdc.edu.my/)
mishar al hafiz bin mislan
Age 27 (4 May 1984)
From: teluk intan
YM: metelasia_03
JB, Kajang
metelasia_03@yahoo.com


banyak lagi akan di divulge.. and akan malukan dia balik, agar semua member2 rakan sekerja dia tau dia ni gila seks..

mess with CG members, die like the rest..
terbaik ayat!cg terbaik!
Reply With Quote
  #166  
Old 21-06-2012, 07:20 PM
kunang kunang is offline
Active Member

kunang's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,309
Poster Rank: #2883
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
betul ker tt...mungkil jgk...kena dgr dr pihk sana plk...jap aku pm mamat ni suruh masuk carigold
dah reply lom masta? hehe
__________________
zzzzz
Reply With Quote
  #167  
Old 21-06-2012, 07:20 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #147
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akunamaasri View Post
adeii... panas balik thread ni,sbenarnya aku pun ikut kehendak famili,sbb tu tak nak panjang2kan lagi dah,selagi dia tak kacau adik aku,bini aku dan semua sedara mara aku.

yg hantar private mesej bg infoo aku ucapkan ribuan terima kasih,paling utama buat akukurt,info tmpt kerja dia membawa kpd lebih banyak info pasal mamat ni.

yg mesej dan post mintak gambar tonek dia ni,sori la kalau anda kecewa,bukti masih ada,atas sebab tertentu aku tak boleh bg tgk,kecuali mereka2 yg rapat,tu pun sekadar nak jadi saksi.perkara mcm ni kalau dibesar2 banyak impak negatifnya kpd saya,mangsa(adik),pelaku dan ahli keluarga ke dua belah pihak.

yg percaya atau tak percaya atau cakap aku fitnah,nk bukti,itu hak kamu,aku tak boleh paksa kamu percaya,bagi forumer yg dah kenal aku,korg tau aku amat jarang online sbb aku mmg malas nak ngadap pc.pos kat sini pun sbb member ofis cakap kat cg ni banyak otai2 boleh expose org.tak de maknanya aku nk buang masa taip panjang2 nak fitnah org yg aku tak kenal,kalau boleh terus jumpa malaon tu tak denye aku nk mintak tlg otai2 cg ni.

pasal dia duk usha bini org tu,info baru dapat td,'bini orang' tu rupanya ex gf dia dulu.ptut la pompuan tu pun melayan.cma aku kongsi info mana tau bini ahli2 forumen cg ni.dunia ni boleh jadi seluas2nya dan boleh jadi sekecik2nya,so sesaper yg rasa mcm bini dia,siasatlah sikit,tp jangan cemburu buta,info yg aku dpt laki pompuan tu keje kat sabah,keje warden atau pga,tak pasti antara mana satu.

itu sj.
ada yg kecewa ke?
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #168  
Old 21-06-2012, 08:55 PM
Cikgu Loh Cikgu Loh is offline
Normal Member

Cikgu Loh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 128
Poster Rank: #12603
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Perempuan jangan layan lelaki gini, block je terus...
__________________
PAKEJ 20 UPLR Bukan Niche IM Pertama di MALAYSIA!!

Sila Layari!
http://www.produkreseller.com/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:21 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE