Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,849
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,463
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,443
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 01-06-2012, 04:48 PM
powerimpian powerimpian is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 429
Poster Rank: #6377
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abunz View Post

tak ada masalah kata kau ... ? Cuba perhatikan sekeliling kau ....

MLM kat Malaysia nih sekarang memang banyak masalah..

1)Susah nak cari downline. Ramai dah sedar MLM nih kencing jer lebih...

2)Banyak persaingan dari compnay MLM lain atau yg konventional ... barang2 MLM lebih kurang sama jer .. jus, produk kecantikan. Dah berlambak kat pasaran. Yang tanpa MLM harga jauh lebih murah ...

SO cuba kau terangkan macam mana nak dapat rm2000 lebih sebulan .... Berapa downline kau perlu cari ... berapa minumum maintain tiap2 orang ...

Aku tengok pelan pemasaran sampai 11 level bayar komisen .. Bayangkanlah berapa telah di mark up pada harga barang untuk bayar komisen tuh .....


Secara jujur berapa lama dah kau joinT MLM nih. Dah berapa downline kau dapat? Dah berapa ribu kau dapat setiap bulan?

Tepuk pipi .. Tanya diri sendiri dulu ... jgn terpengaruh sangat dengan motibasi2 leader yang cakap tak serupa bikin tuh..


hai mcm pernah kecewa jer....relax la bro bagi laluan la kat tt.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 01-06-2012, 08:21 PM
AXTIVO PUTRAJAYA AXTIVO PUTRAJAYA is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 14
Poster Rank: #30874
Thanked 0 Times
Active Level
Default

laptop pun pinjam nak kena hantar balik....
Reply With Quote
  #23  
Old 01-06-2012, 08:28 PM
AXTIVO PUTRAJAYA AXTIVO PUTRAJAYA is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 14
Poster Rank: #30874
Thanked 0 Times
Active Level
Default

masih lagi memcari 3 org di bawah......
Reply With Quote
  #24  
Old 01-06-2012, 08:54 PM
AXTIVO PUTRAJAYA AXTIVO PUTRAJAYA is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 14
Poster Rank: #30874
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Bro..kenapa nak kutuk mlm!!saya dah nmpak msa depan mlm depan mata kat ofis..rmai yg berjaya dh bro..ada staf saya tu arini dh terbang ke vietnam bercuti bcoz of mlm..saya ni sbagai bos kt ofis pun, xpnah lgi pegi oversea.kalau bro x suka mlm,xyahla kutuk2 org yg nk buat..duk diam2 sudah ler..anyway dengan 3 org je,dh ckup,xyah rmai2..mlm bkn mcm dlu..xyh pun pinjam2..tu mlm yg pkai bnyk duit..Axtivo x punn..hnya perlu rm250 jer..xkan rm250 smpai pinjam2 kut..yg pntg niat kita kerana Allah nak tlg family tmbahkan pendptn halal utk family..tu jer..

From:
-Isteri kepada Axtivo Putrajaya
Reply With Quote
  #25  
Old 01-06-2012, 09:39 PM
AXTIVO PUTRAJAYA AXTIVO PUTRAJAYA is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 14
Poster Rank: #30874
Thanked 0 Times
Active Level
Default

uuuuuuuuu.........malu.....
Reply With Quote
  #26  
Old 01-06-2012, 09:46 PM
jebatz jebatz is offline
Super Active Member

jebatz's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jun 2009
Location: klang
Posts: 3,988
Poster Rank: #962
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

sabarjer lah...yg penting terus ke hadapan...
Reply With Quote
  #27  
Old 01-06-2012, 10:21 PM
manja_sungguh manja_sungguh is offline
Normal Member

manja_sungguh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 286
Poster Rank: #8072
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Tiga orang je pon .. Lepas tu yang tiga orang tadi cari lagi tiga orang setiap org sampai la level yg ke sebelas..errrr ada berapa org kat level sebelas tu ekkk...
Reply With Quote
  #28  
Old 02-06-2012, 10:02 AM
afiqahkaya afiqahkaya is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 859
Poster Rank: #3988
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mcm menarik jer..
__________________
|WEBNIAGA|NAK TEMPAH WEB,MINISITE,BANNER..ETC??Web jualan utk biz anda,RM150 jer..
(REAL BIZ) JOM JOIN?..

YM:nasirsnaco Fon:0133703565/0173900953 Email:afiqahkaya@gmail.com
Reply With Quote
  #29  
Old 10-06-2012, 01:26 PM
moore426559 moore426559 is offline
Well-Known
Member

moore426559's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 5,224
Poster Rank: #710
Thanked 26 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AXTIVO PUTRAJAYA View Post
Dana Khas Usahawan pinjaman RM 5000 daripada MARA tanpa faedah,tiada cagaran,tiada kertas kerja,tak perlu bank statement..........
UNTUK ANDA MENYERTAI AXTIVO..

SYARAT-SYARAT:

-WARGANEGARA MALAYSIA

-UMUR 25 TAHUN KEATAS

-TIDAK MUFLIS

-BLACKLIST(CTOS/CCRIS) MASIH BOLEH MOHON

-MINAT YANG TINGGI DALAM PERNIAGAAN

-INSURANS HAYAT PERCUMA

-LEPASAN UNIVERSITI DIGALAK MEMOHON

-PEMBAYARAN BALIK HUTANG MELALUI E-WALLET
(KAMI AKAN BIMBING ANDA SUPAYA E-WALLET ANDA MEMPUNYAI RM2000 KEATAS SETIAP BULAN -SETELAH PEMOTONGAN BAYARAN BALIK PINJAMAN MARA SETIAP BULAN).

-PERLU HADIRI TAKLIMAT DIBANGUNAN AXTIVO JLN KUCHAI LAMA BERSEBELAHAN PASARAYA NSK..

MAKLUMAT LANJUT SMS EN FAIZAL (AXTIVO CAWANGAN PUTRAJAYA) 018 271 41O5
wei, MLM mana nak hutang. orag wat mlm guna duit sendiri. ko tak penah pi AKPK ke? ko punya idea ni boleh pi report AKPK ni. AKPK paling anti orang hutang untuk MLM.
Reply With Quote
  #30  
Old 18-06-2012, 01:36 PM
matjoran matjoran is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,377
Poster Rank: #2744
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

MLM --1000 org masuk yg berjaya cuma seorg jer hehehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:09 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE