Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-06-2012, 11:56 AM
aiman27 aiman27 is offline
Active Plus

aiman27's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 4,465
Thanks (Received): 730
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default HP baru kena caj mobile network

kpd yg baru beli hp baru sila pastikan setting kat mobile network disable, kita enabled bila nak guna internet aje kalau tak jgn terkejut jika mendapat bil bulanan yg tinggi. ade kedai yg tau akan buat disabled awal2. mgkin ada jg kedai yg tlupa buat tu jd kita perlu memberikan perhatian pd perkara tsbt.Ada member yg terkena 2minggu baru sedar tp pd masa itu dh tkena RM150.
__________________
Sharing is Caring
Reply With Quote
Thanks tenungskrin thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-06-2012, 12:06 PM
zuraida8177 zuraida8177 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 36
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Kalau phone canggih mcm smartphone tuan phone pun kena canggih juga.Klu tak cnggih benda2 mcam ni akan terkena
Reply With Quote
  #3  
Old 16-06-2012, 11:59 PM
tenungskrin tenungskrin is offline
Super Active

tenungskrin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: dopan pc
Posts: 5,711
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

den pun tekono yg ni... hampeh btul.. rm300 lobih kono.. smpi skrg den tak tau nak disable.. trus den tak guno intenet lg dah..
__________________
wad gilo

ntah btul ntah tak
Reply With Quote
  #4  
Old 24-06-2012, 04:45 PM
taz taz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

setting "data network" disable, klau x mmg bil naik la since internet running.. sbb tu slalunya smartphone jual pakej dgn data skali dkt maxis,digi,celcom..
Reply With Quote
  #5  
Old 24-06-2012, 04:51 PM
kaylis kaylis is offline
Super Active

kaylis's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2009
Posts: 8,303
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

dalam masa yg sama unsubscribe msg2 yg tak sepatutnya mcm msg dari 27800...aku pun br tau jer ni, msg ni skali dia antar sedut sampai rm1.50...patut laa prepaid aku asyik surut jer sblm ni...
Reply With Quote
  #6  
Old 24-06-2012, 04:54 PM
butterfingers butterfingers is offline
Super Active

butterfingers's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Aug 2010
Location: terengganu⇒kerteh
Posts: 5,324
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pakai sofware apndroid..
__________________
6+3 = 9 but so does 5+4.
The way you do things isnít always the only way to do them. Respect other peopleís way of thinking.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump