Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours

News, Current Issues, Rumours Share & get daily updated news, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,794
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,395
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,399
More...
Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 07-05-2012, 08:10 PM
majuniagadotcom majuniagadotcom is offline
Active Member

majuniagadotcom's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 2,444
Poster Rank: #1638
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by darkwunan View Post
mmg xleh bawak motor. .xkan nak tampal semua kot.. kalo ade nak bawak beca..kene bagi sign gak ker.. kan lif ade limit per person.. maknayer org saje boleh naik + semut, cockroach.. serta bende2 bernyawa dan bukan machine
yang pindah barang tu camner pulak? katil meja, sofa, peti ais, mesin basuh!!!

tak pernah susah.. memang takkan fikir kesusahan orang lain!!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 07-05-2012, 08:15 PM
majuniagadotcom majuniagadotcom is offline
Active Member

majuniagadotcom's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 2,444
Poster Rank: #1638
Thanked 5 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by arul57 View Post
itula mental org PPRT dan juga flet/aprt lain tp bukan semua...patutnya benda2 yg mcm ni jgn la buat..
tak kira berat moto tu 10 kilo ke...menyusahkan org lain ja...
kencing dlm lif, conteng...ni semua mental tahap rendah...bila nak sudah2..
yang kencing dalam lift tu mat pet.. yang conteng tu budak nakal... yang buang sampah dalam lift tu.. budak2 yang pemalas..

yang bawak motor dalam lift ni ialah bertujuan untuk protec barang diarang.. lainlah kalau apartment tu dah ada guard...

tak semua orang miskin mentaliti rendah darjat!!!
Reply With Quote
  #53  
Old 07-05-2012, 08:15 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,075
Poster Rank: #36
Thanked 49 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by majuniagadotcom View Post
yang pindah barang tu camner pulak? katil meja, sofa, peti ais, mesin basuh!!!

tak pernah susah.. memang takkan fikir kesusahan orang lain!!!
hanya org dok flat ajer tau...
Reply With Quote
  #54  
Old 07-05-2012, 08:17 PM
majuniagadotcom majuniagadotcom is offline
Active Member

majuniagadotcom's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 2,444
Poster Rank: #1638
Thanked 5 Times
Active Level
Default

aku gi apartment company sewa kat pelangi damansara tu.. cam haram.. sampah buang dalam lift!!!
Reply With Quote
  #55  
Old 07-05-2012, 08:23 PM
adioz88 adioz88 is offline
Well-Known
Member

adioz88's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: Alor Setar - Jitra - Kangar
Posts: 5,690
Poster Rank: #641
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

ini semua kes dia belajar dari filem adnan sempit..kekekeke
Reply With Quote
  #56  
Old 07-05-2012, 08:23 PM
add add is offline
Active Member

add's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 803
Poster Rank: #4181
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

nak buat cam mana semua org kata dia betul ..ni yg susah ..bila rosak sapa yg susah ..maintenance dah liat nak byr
Reply With Quote
  #57  
Old 07-05-2012, 09:42 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,727
Poster Rank: #61
Thanked 505 Times
Active Level
My Mood:
Default

mcm x logik jer.....
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #58  
Old 07-05-2012, 10:30 PM
darmaopah darmaopah is offline
Active Member

darmaopah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 861
Poster Rank: #3978
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Aku duduk umah PPR (pemindahan sementara).

Korang yang tak menghadapi spisis2 ni memang la kasihankan diorang.
Kami penduduk memang pedap ngan spisis bawak moto naik lif ni.

Dah tertulis dalam agreement tak boleh bawak motor dalam lif, kena2 rosak masa mamat tu bawak, padan muka dia la.

Yang menjadi masalah bawak naik motor ni, pagi2 kita tunggu lif sampai je ada mamat tenggek atas moto dlm lif, walau dia dok tingkat 4 sanggup dia naik dulu ke atas (nak turun terus xleh psal tentu2 fif dah ada org).

Petangnya pulak org ramai2 tunggu nak naik dia pon bertenggek atas moto depan pintu lif. Kita nk berhimpit pon takut kena ekzos. Sebijik moto dia je dah penuh lif.

Moto kalau kita kunci elok2 insyaallah tak hilang nya. Kat umah aku ni mcm2 motor ade, R6 pon ada (almaklum la sewa umah murah, byk la extranye.. ) tp tak kecoh pon owner dia bawak masuk umah. Ni ex5, kriss yg dirisau hilangnya..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:12 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE