Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,051
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,650
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,077
More...
Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 24-04-2012, 09:31 PM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Location: SMS-0173533105
Posts: 131,183
Poster Rank: #2
Thanked 58 Times
Active Level
My Mood:
Default

wahh.. best ni
__________________

ALAT BESAR PANJANG ZAKAR TAHAN LAMA SPRAY & GEL -|HANDOMEUP VER 2|PROEXTENDER VER 2|MIRACLE HYBRID EXTENDER|PACAK LANGIT|HYDROMAX X30|JANTAN GEL|VIMAX ORIGINAL|POWER EXTENDER DELUXE|PL SUPER GEL|VIGRX PLUS|BATHMATE|DAN BANYAK LAGI|SMS-017-3533105
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 24-04-2012, 11:10 PM
REMEDY KARUNG GUNI REMEDY KARUNG GUNI is offline
CG Top Poster Club

REMEDY KARUNG GUNI's Avatar
 
Trader Rating: (167)
Join Date: Feb 2008
Location: https://facebook.com/MURAHKOMPUTER
Posts: 33,292
Poster Rank: #31
Blog Entries: 5
Thanked 401 Times
Active Level
My Mood:
Default

barang baik kasi up satu kali
Reply With Quote
  #73  
Old 21-09-2012, 11:55 AM
OrkidC OrkidC is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Poster Rank: #50816
Thanked 0 Times
Active Level
Default Segera n murah, boleh?

Nak tanya... magnet mana yang sesuai untuk buat cenderamata as fridge magnet?

Berapa harga yang boleh dpt utuk kuantiti 500-1000pcs?
Boleh x emelkan saya full info...about:

-Jenis magnet yang sesuai
-Harga yang boleh dapat untuk kuantiti sebanyak tu? (Lagi byk lgi murah x?
-Kos pos?

n others information yang perlu saya tau untuk urusan ni?

Last edited by OrkidC; 21-09-2012 at 11:58 AM..
Reply With Quote
  #74  
Old 21-09-2012, 12:07 PM
OrkidC OrkidC is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Poster Rank: #50816
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Saya baru terbaca beberapa post yang cakap kata barang x dpt ni? Dah stop bisnes ke? Tipu ni?
Reply With Quote
  #75  
Old 21-09-2012, 04:47 PM
p2402850 p2402850 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 246
Poster Rank: #8679
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default magnet....

salam...saya nk berminat nk bli magnet untuk sampel.....3 jenis tu setiap satu..brp harga dan pos ???hantar kat kuching sarawak...kalau ok nanti saya order banyak....hantar sms ke no. 013-8164201 (pyan)


Quote:
Originally Posted by dazzmine View Post
Pelbagai saiz dan bentuk magnet untuk dijual. Sesuai bagi pembuat barang-barang aksesori seperti magnet peti sejuk (fridge) dan sebagainya.

Saiz : 12mm x 3mm
Harga Sebiji : RM 0.40

Saiz : 15mm x 3mm
Harga Sebiji : RM 0.50

Yang Paling Kecil 9mm x 3mm tiada stok buat masa ini.
Saiz Lain akan diupdate dari masa ke masa.

Mangnet Rare Earth Kobalt akan melekat dengan kekuatan yang kuat walaupun dalam bentuk yang kecil.
Magnet kecil ini menggabungkan nilai-nilai induksi Alnico magnet yang tinggi dan kekuatan yang tinggi. Ia mempunyai isipadu tenaga output yang luar biasa tinggi.

PM/Inbox/SMS/CALL Jika berminat

0139128281
Reply With Quote
  #76  
Old 21-09-2012, 05:26 PM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,086
Poster Rank: #64
Blog Entries: 2
Thanked 39 Times
Active Level
My Mood:
Default

Wow magnet ni pun org jual skrg.. Mcm2
Reply With Quote
  #77  
Old 14-02-2013, 11:41 AM
udaalphard udaalphard is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Poster Rank: #78038
Thanked 0 Times
Active Level
Default

hi...
nk tanya la....
kalo utk 1000pcs dan 1500pcs brapa ek harga?
masih RM0.40 dan 0.50 gak ke?
harap dpt bg info kt rashidhep@gmail.com
tQ

Last edited by udaalphard; 14-02-2013 at 11:44 AM..
Reply With Quote
  #78  
Old 14-02-2013, 03:38 PM
satanic satanic is offline
Active Member

satanic's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2008
Location: kuala lumpur
Posts: 1,408
Poster Rank: #2659
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mana TT ni?????
Reply With Quote
  #79  
Old 14-02-2013, 03:41 PM
Breekachu Breekachu is offline
Active Member

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,842
Poster Rank: #2114
Thanked 1 Time
Active Level
Default

ingat nak order jugak dekat tt ni. magnet peti sejuk aku banyk yang tertanggal magnet dia,dengan dorang letak tak center,habis menyeget magnet fridge aku . nanti saya roger lain ya tt
Reply With Quote
  #80  
Old 25-12-2013, 01:57 PM
mazterz_86 mazterz_86 is offline
Normal Member

mazterz_86's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 220
Poster Rank: #9273
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dazzmine View Post
Pelbagai saiz dan bentuk magnet untuk dijual. Sesuai bagi pembuat barang-barang aksesori seperti magnet peti sejuk (fridge) dan sebagainya.

Saiz : 12mm x 3mm
Harga Sebiji : RM 0.40

Saiz : 15mm x 3mm
Harga Sebiji : RM 0.50

Yang Paling Kecil 9mm x 3mm tiada stok buat masa ini.
Saiz Lain akan diupdate dari masa ke masa.

Mangnet Rare Earth Kobalt akan melekat dengan kekuatan yang kuat walaupun dalam bentuk yang kecil.
Magnet kecil ini menggabungkan nilai-nilai induksi Alnico magnet yang tinggi dan kekuatan yang tinggi. Ia mempunyai isipadu tenaga output yang luar biasa tinggi.

PM/Inbox/SMS/CALL Jika berminat

0139128281
Saiz : 15mm x 3mm
Harga Sebiji : RM 0.50
saya nk yang ni...tp 2 biji jer..cod mana bro
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:38 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE