Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,571
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,815
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,604
More...
Reply
 
Thread Tools
  #141  
Old 21-02-2012, 09:38 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 24,787
Poster Rank: #52
Thanked 11 Times
Active Level
Default

tt dah kaya.. tajuk pun best.. layan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #142  
Old 21-02-2012, 09:40 PM
syam82s syam82s is offline
Super Active Member

syam82s's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,966
Poster Rank: #721
Thanked 363 Times
Active Level
Default

rasanya jangan lah..byk lagi pilihan yg lain lebih tepat..
Reply With Quote
  #143  
Old 21-02-2012, 09:41 PM
mega02 mega02 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 14,466
Poster Rank: #145
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BOCEH View Post
tt dah kaya.. tajuk pun best.. layan
SEMUA ORANG NAK KAYA CEPAT,CUMA PILIH MANA BOLEH BAWA ANDA KAYA.

Reply With Quote
  #144  
Old 21-02-2012, 09:45 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 24,787
Poster Rank: #52
Thanked 11 Times
Active Level
Default

peluang dah dibuka.. apa lagi.. pilih2
Reply With Quote
  #145  
Old 21-02-2012, 10:16 PM
azrul7238 azrul7238 is offline
CG Top Poster Club

azrul7238's Avatar

 
Trader Rating: (76)
Join Date: Jan 2011
Posts: 21,169
Poster Rank: #78
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

oooo.......
Reply With Quote
  #146  
Old 21-02-2012, 11:02 PM
satria_girl satria_girl is offline
Active Member

satria_girl's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 971
Poster Rank: #3562
Thanked 1 Time
Active Level
Default

saya tak le kaya mana..berkongsi peluang dengan rakan lain..kalau kawan2 untung,saya pun untung...kalau tokey lari,saya rugi..kawan2 pun rugi...waaaaaaaaa.....lagipun skim ni memang risiko tinggi pasal takde hitam putih atau pun resit..sekurang kurangnya hubby dan kawan2 pantau tokey skim tu..mana dia duduk,mana dia kerja...yg ada hanya jaminan mulut jer..kalau ada hitam putih,pelabur rasa lega..sekali gus hilang rasa was2 pada tokey skim yg bakal lari dengan duit tu...
Reply With Quote
  #147  
Old 21-02-2012, 11:09 PM
satria_girl satria_girl is offline
Active Member

satria_girl's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 971
Poster Rank: #3562
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jongkidin View Post
memang gua cemburu dan iri hati dengan golongan2 yang makan duit haram, puak2 yang kaya dengan menindas orang lain, kumpulan2 yang tidak mau berfikir secara logik dan failed mathematics s.p.m. Gua memang dengki lah dengan golongan2 di atas..

gua juga berdoa supaya program/skim yg lu ceritakan ini akan berjalan lancar sampai kiamat..dan skim itu juga sampai kiamat berjaya utk menindas, menipu, memperbo.dohkan warga melayu@bumiputera seluruhnya..

gua juga redha dgn bangsa melayu@bumiputera yang redha dengan kebod.ohan sendiri..

p/s: kirim salam dgn lu punya hubby..
abang...

komen forumer lain semua ada signature pasal pelaburan..abg jer y g takde..patut la abg over sangat...

terima kasih atas nasihat abg..
Reply With Quote
  #148  
Old 21-02-2012, 11:15 PM
zaharibj zaharibj is offline
Super Active Member

zaharibj's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2007
Location: Puchong
Posts: 2,901
Poster Rank: #1324
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

kenapa tak buat business sendiri...jadi taukeh sendiri...aku dah mula...ramai dah ikut..
__________________
Buat duit tanpa Modal-Bersama menjadi jutawan
Kami merupakan pembekal produk DROPSHIP
pembekal baju boroi slim and lift
http://jimatbiz.blogspot.com/
Reply With Quote
  #149  
Old 12-04-2012, 08:58 PM
satria_girl satria_girl is offline
Active Member

satria_girl's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 971
Poster Rank: #3562
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Guanjiek View Post
semua geng dah bagi nasihat supaya jangan teruskan.. cukuplah setakat mana yang dah labur.. ini bukan soal masih baru atau lama.. bukan soal BNM dah buka mata atau belum buka mata..

terpulang pada TT samada nak terima atau tidak nasihat geng kat sini.. jangan lupa sharing jadual pendapatan hubby TT dalam thread ni.. nak tahu juga sejauh mana perjalanan program hubby TT kata masih baru tu..
Minggu depan tamat pelaburan hubby saya..dah boleh untung rm4000...
Reply With Quote
  #150  
Old 12-04-2012, 09:14 PM
Guanjiek Guanjiek is offline
Super Active Member

Guanjiek's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: May 2011
Location: -[ www.carigold.com ]-
Posts: 3,246
Poster Rank: #1160
Blog Entries: 1
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by satria_girl View Post
Minggu depan tamat pelaburan hubby saya..dah boleh untung rm4000...
syukur Alhamdulillah selamat untung dan paling utama selamat pulang modal. kalau boleh jauhkan diri dari terlibat dengan program pasif duduk diam dapat duit yang entah dari mana. lagi2 underground. totally scam.
__________________
~* MONA VIE *~
PRIVATE MESSAGE : GUANJIEK | EMAIL : guanjiek@gmail.com
★ Order One Now ! Hurry ! ★

MonaVie Original | MonaVie Pulse | MonaVie Active
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
money game, skim cepat kaya, skim piramid

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:56 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE