Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #141  
Old 21-02-2012, 09:38 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 27,807
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 21
Active Level
Default

tt dah kaya.. tajuk pun best.. layan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #142  
Old 21-02-2012, 09:40 PM
syam82s syam82s is offline
Active Plus

syam82s's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,964
Thanks (Received): 363
Likes (Received): 1
Active Level
Default

rasanya jangan lah..byk lagi pilihan yg lain lebih tepat..
Reply With Quote
  #143  
Old 21-02-2012, 09:41 PM
mega02 mega02 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 16,505
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BOCEH View Post
tt dah kaya.. tajuk pun best.. layan
SEMUA ORANG NAK KAYA CEPAT,CUMA PILIH MANA BOLEH BAWA ANDA KAYA.

Reply With Quote
  #144  
Old 21-02-2012, 09:45 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 27,807
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 21
Active Level
Default

peluang dah dibuka.. apa lagi.. pilih2
Reply With Quote
  #145  
Old 21-02-2012, 10:16 PM
azrul7238 azrul7238 is offline
CG Top Poster Club

azrul7238's Avatar

 
Trader Rating: (77)
Join Date: Jan 2011
Posts: 24,838
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

oooo.......
__________________
THE BEST VPS FOR FX TRADER

https://secure.gempakbox.net/aff.php?aff=155
Reply With Quote
  #146  
Old 21-02-2012, 11:02 PM
satria_girl satria_girl is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,318
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

saya tak le kaya mana..berkongsi peluang dengan rakan lain..kalau kawan2 untung,saya pun untung...kalau tokey lari,saya rugi..kawan2 pun rugi...waaaaaaaaa.....lagipun skim ni memang risiko tinggi pasal takde hitam putih atau pun resit..sekurang kurangnya hubby dan kawan2 pantau tokey skim tu..mana dia duduk,mana dia kerja...yg ada hanya jaminan mulut jer..kalau ada hitam putih,pelabur rasa lega..sekali gus hilang rasa was2 pada tokey skim yg bakal lari dengan duit tu...
Reply With Quote
  #147  
Old 21-02-2012, 11:09 PM
satria_girl satria_girl is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,318
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jongkidin View Post
memang gua cemburu dan iri hati dengan golongan2 yang makan duit haram, puak2 yang kaya dengan menindas orang lain, kumpulan2 yang tidak mau berfikir secara logik dan failed mathematics s.p.m. Gua memang dengki lah dengan golongan2 di atas..

gua juga berdoa supaya program/skim yg lu ceritakan ini akan berjalan lancar sampai kiamat..dan skim itu juga sampai kiamat berjaya utk menindas, menipu, memperbo.dohkan warga [email protected] seluruhnya..

gua juga redha dgn bangsa [email protected] yang redha dengan kebod.ohan sendiri..

p/s: kirim salam dgn lu punya hubby..
abang...

komen forumer lain semua ada signature pasal pelaburan..abg jer y g takde..patut la abg over sangat...

terima kasih atas nasihat abg..
Reply With Quote
  #148  
Old 21-02-2012, 11:15 PM
zaharibj zaharibj is offline
Active Plus

zaharibj's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2007
Location: Puchong
Posts: 3,019
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kenapa tak buat business sendiri...jadi taukeh sendiri...aku dah mula...ramai dah ikut..
__________________
Buat duit tanpa Modal-Bersama menjadi jutawan
Kami menyediakan program DROPSHIP- wsapp ke 0133914176
pembekal baju boroi slim dan cadar patchwork
http://jimatbiz.blogspot.com/
Reply With Quote
  #149  
Old 12-04-2012, 08:58 PM
satria_girl satria_girl is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,318
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Guanjiek View Post
semua geng dah bagi nasihat supaya jangan teruskan.. cukuplah setakat mana yang dah labur.. ini bukan soal masih baru atau lama.. bukan soal BNM dah buka mata atau belum buka mata..

terpulang pada TT samada nak terima atau tidak nasihat geng kat sini.. jangan lupa sharing jadual pendapatan hubby TT dalam thread ni.. nak tahu juga sejauh mana perjalanan program hubby TT kata masih baru tu..
Minggu depan tamat pelaburan hubby saya..dah boleh untung rm4000...
Reply With Quote
  #150  
Old 12-04-2012, 09:14 PM
Guanjiek Guanjiek is offline
Active Plus

Guanjiek's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: May 2011
Location: -[ www.carigold.com ]-
Posts: 3,245
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by satria_girl View Post
Minggu depan tamat pelaburan hubby saya..dah boleh untung rm4000...
syukur Alhamdulillah selamat untung dan paling utama selamat pulang modal. kalau boleh jauhkan diri dari terlibat dengan program pasif duduk diam dapat duit yang entah dari mana. lagi2 underground. totally scam.
__________________
~* MONA VIE *~
PRIVATE MESSAGE : GUANJIEK | EMAIL : [email protected]
★ Order One Now ! Hurry ! ★

MonaVie Original | MonaVie Pulse | MonaVie Active
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
money game, skim cepat kaya, skim piramid

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump