Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vehicles Sale/Rent

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,860
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,503
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,988
More...
Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 19-01-2012, 08:41 AM
ahchot ahchot is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 570
Poster Rank: #5254
Thanked 17 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Uzyr R View Post
entah bila akan ada lg auction keta brand new mcm mini cooper tu..mgkn dh tak de kot lps ni..keta2 lain nampak mcm dh lapuk..ksbb dh t'simpan lama sangat kot.
betui2... mmg very rare ada keta brand new ..

kastam mmg simpan lama, dekat 5 tahun berhujan berembun dan terik matahari...

yg lain2 lepas ni semua used car je kot...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 19-01-2012, 08:45 AM
kipaskertas_108 kipaskertas_108 is offline
Super Active Member

kipaskertas_108's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Location: KjG-SrMbN-USj
Posts: 3,002
Poster Rank: #1277
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

waa..x pasan aku thread ni..
mcmne step2 nk angkt keter lelong ni..ade link? note?
__________________

.: Politik itu Hiburan .:. Hiburan itu Politik :.
Reply With Quote
  #43  
Old 19-02-2012, 11:24 PM
gt40solsol gt40solsol is offline
Normal Member

gt40solsol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 166
Poster Rank: #10817
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
ye ke... roger... nantie aku cuba call... no mana? aku hntr kt Kelana Jaya hari tue...
Cmner bro.. Dh dpt balik x cek..? Aku pun xdpt lg cek aku.. Submit kt klang. Call xdpt, email fail to send..
Reply With Quote
  #44  
Old 19-02-2012, 11:28 PM
gt40solsol gt40solsol is offline
Normal Member

gt40solsol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 166
Poster Rank: #10817
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ahchot View Post
bro,
ko call diaorang sebab aku tau dah lama dah diaorang return semua cheque tu... cheque aku pun dah sebulan dah aku amik....
Cek tu amik kt opis dia byhand ke diorg pos ke rumah..? hadoiii cmne nih.. Nk duiitt..
Reply With Quote
  #45  
Old 20-02-2012, 09:49 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,537
Poster Rank: #218
Thanked 145 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gt40solsol View Post
Cmner bro.. Dh dpt balik x cek..? Aku pun xdpt lg cek aku.. Submit kt klang. Call xdpt, email fail to send..
No office dia memang kong kalikong...
Aku dapat no HP pegawai dia En Kamal 012-2896544.. Kau call dia... Aku punya dia pos register... tapi xsampai2 pun notis... tahu dah return balik kat Kastam...
Reply With Quote
  #46  
Old 20-02-2012, 09:50 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,537
Poster Rank: #218
Thanked 145 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gt40solsol View Post
Cek tu amik kt opis dia byhand ke diorg pos ke rumah..? hadoiii cmne nih.. Nk duiitt..
Aku kena collect sendiri kat Kastam Pelabuhan Utara Aras 4...
Reply With Quote
  #47  
Old 20-02-2012, 10:09 AM
gt40solsol gt40solsol is offline
Normal Member

gt40solsol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 166
Poster Rank: #10817
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
No office dia memang kong kalikong...
Aku dapat no HP pegawai dia En Kamal 012-2896544.. Kau call dia... Aku punya dia pos register... tapi xsampai2 pun notis... tahu dah return balik kat Kastam...
klu submit kt klang bleh tanya pegawai tu gak ke..
Reply With Quote
  #48  
Old 20-02-2012, 10:17 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,537
Poster Rank: #218
Thanked 145 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gt40solsol View Post
klu submit kt klang bleh tanya pegawai tu gak ke..
Aku submit kat Kelana Jaya... kereta ada kat Klang... cuba la dulu...
Reply With Quote
  #49  
Old 20-02-2012, 07:38 PM
gt40solsol gt40solsol is offline
Normal Member

gt40solsol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 166
Poster Rank: #10817
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Ok, dh dpt ckp ngan pegawai tu.. Friendly, diterangkan satu persatu procedure. Tapi xdpt nk cek bidaan saya lg sebab luar opis.. Dia mintak detail nnt dia follow up..
Thanks a lot bro atas info yg bro bagi..
Reply With Quote
  #50  
Old 21-02-2012, 04:44 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,537
Poster Rank: #218
Thanked 145 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gt40solsol View Post
Ok, dh dpt ckp ngan pegawai tu.. Friendly, diterangkan satu persatu procedure. Tapi xdpt nk cek bidaan saya lg sebab luar opis.. Dia mintak detail nnt dia follow up..
Thanks a lot bro atas info yg bro bagi..
Xder hal... Aku pun cuak gak masa hr tu... Org lain semua dah dapat cheque aku je xdapat... Ingatkan aku menang bid pastu terlepas nak langsaikan burn semua... Cuak gak masa tue...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:56 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE