Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Development Technique

Forex Development Technique This section discuss current development based on ideas of traders.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,643
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,689
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,900
More...
Closed Thread
 
Thread Tools
  #101  
Old 07-01-2012, 06:04 PM
lelabah lelabah is offline
Active Plus

lelabah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,775
Thanks (Received): 157
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
kena SL +ve 1 huhuhuhuhuhu...nak kena mantop belajar lagi nie
SL letak berapa bro?
Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #102  
Old 07-01-2012, 06:22 PM
lelabah lelabah is offline
Active Plus

lelabah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,775
Thanks (Received): 157
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
bgn pagi nie tgk ada set up kat SILVER..


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Pos dah masuk...T.A.Y.O.R
Quote:
kena SL +ve 1 huhuhuhuhuhu...nak kena mantop belajar lagi nie
SL letak berapa bro? Bro salah drag fibo kat resistance tu....tu la pasal kena sl. Kalau betul bro dah ada +-70pip dah.


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Thanks 2 Likes 0 Dislikes 0
 
  #103  
Old 07-01-2012, 07:55 PM
donn3555 donn3555 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 260
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Penat baca dr mula smpi habis...ramai kaki kondem dr bg info..saje nk advise je kurangkan la keje2 mengondem org ni baik tumpukan pada trading tu melainkan ternyata berlaku penipuan yg nmpk sgt.biasa la tu mana ada system yg 100% tepat..lagi 1 kepada kaki2 sedut jgn la nk hrp benda free je...mc riban2 usd xkisah tp utk ilmu baru asyik nk free je..alahai...

ps: sapa2 nk marah kt aku marah la.. xkisah pun...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
  #104  
Old 07-01-2012, 08:15 PM
Faizudin Faizudin is offline
Active Plus

Faizudin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Location: 3rd Rock From Sol
Posts: 4,634
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 15
Dislikes (Received): 594
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Penat baca dr mula smpi habis...ramai kaki kondem dr bg info..saje nk advise je kurangkan la keje2 mengondem org ni baik tumpukan pada trading tu melainkan ternyata berlaku penipuan yg nmpk sgt.biasa la tu mana ada system yg 100% tepat..lagi 1 kepada kaki2 sedut jgn la nk hrp benda free je...mc riban2 usd xkisah tp utk ilmu baru asyik nk free je..alahai...

ps: sapa2 nk marah kt aku marah la.. xkisah pun...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
setuju
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
.
__________________

-
Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
  #106  
Old 07-01-2012, 08:25 PM
fx0nl1n3 fx0nl1n3 is offline
Regular

fx0nl1n3's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Send a message via Yahoo to fx0nl1n3 Send a message via Skype™ to fx0nl1n3
Default

Quote:
kalau benar boleh beli tapi maslahnya biasanya banyak tidak benar
tenik sebenar tuh yg mana TT?
__________________
OTODIDAK SIGNALFX SYSTEM
GIVING AWAY FREE KEY SIGNALFX DAILY

Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
  #107  
Old 07-01-2012, 11:20 PM
leosony82 leosony82 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 169
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Dalam ebook tu ada banyak lagi teknik lain selain fibo. Elok gunakan semua untuk analisis.
ya betul...byk teknik dalam TFS ni..tp learning satu2 dulu...xleh kalut2...
Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
  #108  
Old 07-01-2012, 11:31 PM
naa_zaa01 naa_zaa01 is offline
Active Member

naa_zaa01's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,662
Thanks (Received): 464
Likes (Received): 5
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
dalam CG ni banyak mende free..
jgn di layan ler mende berbayor cam2..
Hmm kalau mcm tu suruh mod tutup jerlaa sec E-Forex tu yer tak.Sebab kat CG ni ramai kaki makan free.
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.
Thomas Alva Edison-PENCIPTA LAMPU..
Adakah aku dah jumpa 1 dari 10000 itu..
Yg Menjadi ???
Thanks 1 Likes 0 Dislikes 0
 
  #109  
Old 07-01-2012, 11:42 PM
kaiba910 kaiba910 is offline
Active Member

kaiba910's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,476
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Hmm kalau mcm tu suruh mod tutup jerlaa sec E-Forex tu yer tak.Sebab kat CG ni ramai kaki makan free.
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Satu komen yang buat ramai orang kene setepek kat sini. Lagi2 geng yang takleh tengok orang jual bende konpem panas ni
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Quote:
Dalam ebook tu ada banyak lagi teknik lain selain fibo. Elok gunakan semua untuk analisis.
Ada byk teknik ka? Bagus la macam tu. Harap ramai-ramai dapat manfaat
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
  #110  
Old 08-01-2012, 02:55 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Active Plus

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 4,615
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 21
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Jackhalid
Default

Askum & salam sejahtera semua,

Tak perasan pula ada topik ni. banyak yg kutuk/kondem, dan ada juga yg backup. kpd yg back up tu terima kasih diucapkan
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


NAK ILMU FREE? Boleh je. selak la beribu2 thread dlm CG, BJ, Forexfacory dsb. belajar la teknik MA, Stoch dan 1001 teknik lain yg ada dalam forex ni. Ambiklah masa & tenaga yang diperlukan, dan leburkan puluh2, ratus2, ribu2 atau puluh2 ribu sekiranya perlu.

saya nak trader belajar pada kos paling minima. A - Z pada kos hanya RM89. saya caj ni sebab ni effort saya. karangan sendiri. bukan beli indi oversea @ copy paste sana sini. Habis duit tak kisah, tapi MASA & TENAGA tu takde galang ganti. 2 tahun+ habis siapkan sesuatu yg bermanfaat utk para traders.

NAK BAYAR MAHAL? Boleh, pergi la seminar @ kelas. tak pun masuk je personal coaching bayar RM5000 kat laman web forex paling popular di Malaysia ni.

NAK 100% PROFIT SEPANJANG MASA? yang ni memang takkan jumpa la. saya sendiri mengaku masih ada loss tp saya pastikan profit > loss. Ramai trader test teknik tu teknik ni, bila loss sekali terus nak tukar teknik.

KEPADA YANG DAPAT FREE tu, sorry to say, SAYA HARAMKAN BULAT2. menuntut ilmu biarlah berkat.

saya takkan meracau suruh sapa yg bertanggungjawab tu utk berhenti. teruskanlah kegiatan anda. biarlah Allah swt saja yg membalasnya. seriusly, saya berserah & tak kisah. masing2 dah besar panjang & tau bezakan benda yang salah & benda yg betul. ur life, u decide. gunakanlah akal fikiran utk kebaikan yer.

nak tau sangat pasal TEKNIK FOREX SEBENAR ni, pergi je kat sini:


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Preview ada, kenapa ebook ni dibuat ada, apa yg ada dalam ebook ni, sedikit cebisan ebook full version dll semua ada. so tak payah la speculate tentang apa yg ada & tak ada dlm ebook ni yer.

Kalau saya nak tipu:
- saya akan guna akaun demo letak lot besar i.e. $500/pips. so dapat 100 pips = $50,000. saya guna tagline "BELI SEBIJI RUMAH DENGAN HANYA 1 TRADE!"
- saya akan pakai spek mata hitam @ topeng utk sorok muka saya
- saya takkan bagi jaminan 30 hari
- saya takkan muncul dalam forum
- ramai pembaca akan serang saya termasukla forumer2 dlm CG

Ebook forex sebenar adalah khusus utk ajar Money Management yg betul, teknik yang betul, dan kawalan emosi yang betul.

Kalau anda TP 10 pips tapi sekali loss 50 pips, anda perlu profit 5x berturut-turut utk balik modal. pernah tak anda terfikir camtu? adakah anda rasa ini salah satu sebab kenapa anda tak profitable dlm fx? jawapannya hanya anda yg tahu. soalan2 sebegini & banyak lagi akan terjawab kalau anda baca Teknik Forex Sebenar



Nak beli, silakan. Terima kasih banyak2.
Tak nak beli, tak apa. Teruskan pencarian anda dan siap sedia korbankan masa, tenaga & wang ringgit anda.

Pilihan di tangan anda
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Terima kasih.

Thanks 0 Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:05 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you