Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Mobile, Smartphone, PDA, Tablet

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,236
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,968
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,125
More...
View Poll Results: Apakah warna Galaxy Note kesayangan anda?
Hitam Menawan 291 49.41%
Putih Memukau 298 50.59%
Voters: 589. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 18-11-2011, 03:03 PM
sawamura sawamura is offline
Advanced Trader

sawamura's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: Trading EJ Sampai Kaye..!!
Posts: 12,447
Poster Rank: #187
Thanked 895 Times
Active Level
My Mood:
Default

price kt samsung the gardens midvalley RM2250

mampoiii nak beli... huhu
__________________
WTS: Cadar Cotton Patchwork - Nice Design

A Fine Line Between 'Trading' and 'Gambling' Is Called Discipline..
- I Open Each Trade Not Because I Want To.. But Because I Know I Need To..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 18-11-2011, 03:24 PM
maruz maruz is offline
Active Member

maruz's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2007
Posts: 785
Poster Rank: #4224
Thanked 71 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nonama View Post
best nye~ bape tt bli?
dapat standard price jer.. RM2299...
Reply With Quote
  #13  
Old 18-11-2011, 03:25 PM
maruz maruz is offline
Active Member

maruz's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2007
Posts: 785
Poster Rank: #4224
Thanked 71 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Light View Post
tolong update price pls...
kedai mana jual harga termurah skrng?
kalau kt mudah leh dpt 2199 terbaik..
ni kena masuk section lain.. nanti mod marah...
Reply With Quote
  #14  
Old 18-11-2011, 03:27 PM
maruz maruz is offline
Active Member

maruz's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2007
Posts: 785
Poster Rank: #4224
Thanked 71 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yusairiamry View Post
mntp..aku dh terasa mcm nk tolak je sgs2 aku ni..
dh goyang ni..
memang terbaik Note ni bro.. semua SGS2 banyak goyang sama ini model...
Reply With Quote
  #15  
Old 18-11-2011, 03:28 PM
maruz maruz is offline
Active Member

maruz's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2007
Posts: 785
Poster Rank: #4224
Thanked 71 Times
Active Level
My Mood:
Default

Rege memang susah nak mintak kurang sebab barang baik ni baru masuk malaysia, tapi belum officially announced...
Reply With Quote
  #16  
Old 18-11-2011, 03:33 PM
Jijan Jijan is offline
Super Active Member

Jijan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2005
Location: Wangsa Maju, Kuala Lumpur
Posts: 2,846
Poster Rank: #1370
Blog Entries: 1
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Waahh dah ada club ke G note nie.... aku tgk review gampak ja G note nie.. lum pi test lagik... takut goyang... harga pun goyang gak nak angkat.. hehe
Reply With Quote
  #17  
Old 18-11-2011, 05:08 PM
maruz maruz is offline
Active Member

maruz's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2007
Posts: 785
Poster Rank: #4224
Thanked 71 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jijan View Post
Waahh dah ada club ke G note nie.... aku tgk review gampak ja G note nie.. lum pi test lagik... takut goyang... harga pun goyang gak nak angkat.. hehe
memang goyang beb.. tangan aku asyik melekat nak godek SG Note ni.. sampai keje lain xleh wat.. bini tgk jeles jer...
Reply With Quote
  #18  
Old 18-11-2011, 09:28 PM
albagold99 albagold99 is offline
Active Member

albagold99's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,202
Poster Rank: #1800
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

TT pki Gnote ni best ke?sbb SG2 dgn Gnote ni klu tgk spek tkla jauh sgt beza die, processor, saiz die n sbb ade pen itu je...TT prnh pki SG2 tk?klu prnh pki lg bgus, blh compare n convince pgguna SG2 spya cpt2 let go hp dorg tu n amik Gnote plak, tmsukla aku sdg tggu msa je...duit dh ade tpi aku nk tggu hrga jth bwh skit dri rm2ooo...klu dpt rm2k blh dah...lg satu aku nk tgk kesan buruk pgguna Gnote kot hp ni ade mslh baru mncul, org kta luaran cntik blm jminan ia secntik/sebagus dalamnnya
Reply With Quote
  #19  
Old 18-11-2011, 09:55 PM
maruz maruz is offline
Active Member

maruz's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2007
Posts: 785
Poster Rank: #4224
Thanked 71 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by albagold99 View Post
TT pki Gnote ni best ke?sbb SG2 dgn Gnote ni klu tgk spek tkla jauh sgt beza die, processor, saiz die n sbb ade pen itu je...TT prnh pki SG2 tk?klu prnh pki lg bgus, blh compare n convince pgguna SG2 spya cpt2 let go hp dorg tu n amik Gnote plak, tmsukla aku sdg tggu msa je...duit dh ade tpi aku nk tggu hrga jth bwh skit dri rm2ooo...klu dpt rm2k blh dah...lg satu aku nk tgk kesan buruk pgguna Gnote kot hp ni ade mslh baru mncul, org kta luaran cntik blm jminan ia secntik/sebagus dalamnnya
Sgs2 penah guna sat... Dalam sejam dua... X best sbb asyik typo, skrin kecik sgt. So taip kat Note ni lebih selesa terutama buat user jari jemari besar mcm aku ni. Display Note lebih real berbanding SGS2 terutama bila tgk muvie hd. Cuma battery yg jadi isu. Tp aku dah ada battery bank 11k mah, mudah g mana2.
Reply With Quote
  #20  
Old 19-11-2011, 12:41 AM
kaylis kaylis is offline
Well-Known
Member

kaylis's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,917
Poster Rank: #604
Thanked 14 Times
Active Level
My Mood:
Default

perghh...dah ada thread dahh...tunggu aku join dalam sikit masa lagi...heheheh...

review kat google byk yg baik jerr laa...either you hate it or you love it, kalau ada issue pasal saiz, baik stick pada hp yg sedia ada...kalau tak, sg note mmg terbaik dalam kelas smartphone...aku dah pegang sgs2 dan note, mmg note jauh impressive...dah tak pandang dahh sgs2....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:59 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE