Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



  #18141  
Old 01-09-2011, 12:42 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 234,483
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1431
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:








den mmg da lamo berkenan ngan alphard
cntk dan selesa duk dlm
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #18142  
Old 01-09-2011, 12:55 AM
firtdoch firtdoch is offline
Active Member

firtdoch's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 1,834
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bobmarley View Post
brapa rege nya


Amacam ada brani specs mcm nie..rasa2 dkt langkawi harga rm150k...dekat semenanjung rm230k..huhuh....turbo cas tu..

Model yang ditunggu-tunggu oleh peminat kereta berprestasi tinggi khususnya peminat Renault, Megane Renault Sport 250 Cup telah dilancarkan di Litar Sepang. Seperti yang saya katakan sebelum ini, 11.11.2010 adalah tarikh pelancaran untuk model Megane RS ini. Megane Renault Sport 250 Cup merupakan model coupe 3 pintu yang begitu sporty dengan rekaan agresif, hadir dengan enjin bercas turbo 2.0 liter 16 valve yang cukup berkuasa dengan kuasa kuda setinggi [email protected],500rpm dan kuasa tork sebanyak [email protected],000rpm. Bagi melengkapkan kuasa enjin yang terhasil untuk pemanduan lebih menyeronokkan, transmisi manual 6 kelajuan disediakan.

Antara ciri-ciri yang melengkapi model itu ialah LSD (limited slip differential), kusyen khas dari Recaro, brek Brembo 4-piston, rim roda 18 inci dengan tayar dari Michelin bersaiz 235/40 dan monitor R.S yang memaparkan data-data penting untuk pemandu. Tersedia dalam 3 warna untuk dipilih iaitu putih, kuning dan kelabu, harga atas jalan termasuk insuran untuk model ini ialah RM236,015.90 sahaja. Jika anda bersedia untuk menambah lagi kos sebanyak RM10,000.00, kusyen kulit dan bumbung suria boleh dimiliki untuk penampilan lebih eksklusif. Megane Renault Sport 250 Cup diedarkan oleh Tan Chong (TC) Euro Cars Sdn Bhd, pengedar kenderaan Renault di Malaysia.
__________________
PULUN KEDAH PULUN!!!!!
Reply With Quote
  #18143  
Old 01-09-2011, 02:54 AM
superbikekids superbikekids is offline
Active Member

superbikekids's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: kulim, kedah
Posts: 1,333
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mr_x6006 View Post
Kat Malaysia Toyota Hiace ni bat angkut staf2 gomen jer..




Klu kat Japan, nah ko..










alahai layan van lah pulak..kat umah ader sbijik..baru renovate jer
jenis hiace jugak tapi model lama..cat 2 tone siap polish lagi sampai berkilat
Reply With Quote
  #18144  
Old 02-09-2011, 12:05 AM
E_ONE E_ONE is offline
Active Plus

E_ONE's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,611
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

http://www.youtube.com/watch?v=fh3F-...layer_embedded
__________________
Ingin menjual/ membeli hartanah? memerlukan khidmat nasihat pinjaman, valuation or guaman bole call/msg/whatapps/wechat WAN 01111907618 or like page saya :https://m.facebook.com/profile.php?i...ser=1495177375
Reply With Quote
  #18145  
Old 02-09-2011, 12:22 AM
E_ONE E_ONE is offline
Active Plus

E_ONE's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,611
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

main badminton pun leh pakai ferrari..

__________________
Ingin menjual/ membeli hartanah? memerlukan khidmat nasihat pinjaman, valuation or guaman bole call/msg/whatapps/wechat WAN 01111907618 or like page saya :https://m.facebook.com/profile.php?i...ser=1495177375
Reply With Quote
  #18146  
Old 02-09-2011, 12:23 AM
E_ONE E_ONE is offline
Active Plus

E_ONE's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,611
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ferrari SI
__________________
Ingin menjual/ membeli hartanah? memerlukan khidmat nasihat pinjaman, valuation or guaman bole call/msg/whatapps/wechat WAN 01111907618 or like page saya :https://m.facebook.com/profile.php?i...ser=1495177375
Reply With Quote
  #18147  
Old 02-09-2011, 12:35 AM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,761
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
den mmg da lamo berkenan ngan alphard
cntk dan selesa duk dlm
yg tuh bukan alphard bro...tuh cam liteace jer...tapi cantik arr dia bagik pimped...
Reply With Quote
  #18148  
Old 02-09-2011, 12:43 AM
superbikekids superbikekids is offline
Active Member

superbikekids's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: kulim, kedah
Posts: 1,333
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
yg tuh bukan alphard bro...tuh cam liteace jer...tapi cantik arr dia bagik pimped...
salah tu bro..yang tu van hiace commuter..kalau kat malaysia ni hiace versi kecik sikit tapi model sama..size commuter ni lebar dan panjang macam style jepun tu
Reply With Quote
  #18149  
Old 02-09-2011, 08:57 AM
mr_x6006 mr_x6006 is offline
Legendary Member

mr_x6006's Avatar
 
Trader Rating: (40)
Join Date: Sep 2009
Location: Penjara Kajang
Posts: 14,720
Thanks (Received): 281
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by E_ONE View Post
ferrari SI
Aku jumpa semalam Ferrari SI ni kat dpn Maktab Sultan Abu Bakar..

Ferrari ni lebar seyhh..

Bunyi dia tu leh bat org kena Heart Attack..
__________________
JAM ALBA LIMITED EDITION For LADIES : http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=470932
Reply With Quote
  #18150  
Old 02-09-2011, 09:04 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 234,483
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1431
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by E_ONE View Post
bunyi je pon da buek den geram
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump