thread: (Tips & Tricks) The iPad Club CG
View Single Post
  #18  
Old 05-06-2011, 10:03 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,412
Poster Rank: #1643
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AcAk View Post
Biasanya diaorg jailbreak (termasuk aku) utk install apps dari Apple Store yg dah crack. So tak yah beli.
Apps ni memang tak leh update tapi kalu nak update, kena carik updated apps yg dah crack kat tempat yg sama. Biasanya ada.
Satu lg disadvantagenya, kalu nak transfer files from apps (before update) to newly updated apps, kena buat manually. leceh sket.
So, kalu apps tu selalu guna & penting, better beli je, tak mahal sgt pun.

Satu lagi, diaorg jb ni untuk customize theme, enable extra functions yg iOS tak include, for e.g. file transfer thru bluetooth, file system browser (iFile), etc.
ooo...camtu ke...nnt la aku orderkan 1 ipad 2 utk mmbr aku...nk try JBkan utk dia...tmpt software crack tu nme dia Cydia erk bro?
dia mcm App Store gak erk?
__________________
[/SIGPIC]

Senangnya Trade Crude Oil Futures bersama IB IronFX

THE GLOBAL LEADER IN ONLINE TRADING
Reply With Quote