View Single Post
  #363  
Old 19-04-2011, 09:03 PM
cyber00 cyber00 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 6
Thanks (Received):
Likes (Received):
Dislikes (Received):
Active Level
My Mood:
Default Test Kete Wira

Assalam semua,

Nie testimoni dari keta wira saya. Keta jenis auto 1.5 beli taon 2000/2001 nie model dah convert full malaysia yang first model dia punya ignition kena tunggu yang logo enjin mati baru boleh start yg saya punya nie tak yah tunggu terus boleh start.
Belum buat service lagi tapi dah bunyi engine bising sikit masuk ari nie dah kali kedua sembur tak tempat2 yang ada masalah n jenis host getah seperti yang di ajar oleh TT n dEEn74 nie. Dah pakai n isi sebelum jumpa NMS nie so hehehe biasa lah yer isi minyak rm 50 dekat nak penuh. So ari nie buat perjalanan gambar 1km 149 balik dari opis sebab keja malam tadi n balik pagi. gambar 2 km 182 sebelum pergi Gh Seremban dan gambar 3 km 249 nie balik dari gh Seremban pi Klinik Salak Tinggi n balik rumah. Jimat x pasti tapi yang pasti enjin dah bunyi slow n x lari sangat pun abis sekitar 80/90km n balik ke 60km aja ikut jalan labu gi seremban.

Sekian terima kasih kat TT n dEEn74
Attached Images
File Type: jpg gambar1.jpg (14.0 KB, 67 views)
File Type: jpg gambar2.jpg (13.8 KB, 65 views)
File Type: jpg gambar3.jpg (15.6 KB, 64 views)
Reply With Quote