View Single Post
  #332  
Old 18-04-2011, 01:14 AM
cyber00 cyber00 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 6
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
My Mood:
Default

Assalam buat semua,

Nie nak bg testimoni,
Sebelum jumpa dengan En dEEn74 masa tu bar minyak BLM Manual sy nie tinggal 1 bar. Jumpa pun kat petronas dekat IKTB Sepang. Pastu En dEEn74 spray NMS nie dan sembang2 apa2 yang patut pastu En dEEn74 minta diri then sy isi minyak RM 50 kat petronas tersebut sambil praktik seperti yang di berikan.
lampiran gambar 1 bulatan hijau tu masa tu km dia lebih kurang 200 lebih aja biasanya kalau isi RM 50 dan tengok cam penuh meter tu lebih kurang tak sampai 1 minggu dengan pengunaan meter km dia lebih kurang 200lebih tapi kalau long distance leh dapat 300 lebih jugalah itupun dah pasang I-Charge lagi.

Apa2 pun saya akan bg lagi testimoni bila test pada keta wira plak yer..

Tumm ... pada TT n En dEEn74
Attached Images
File Type: jpg Gambar1.jpg (25.1 KB, 879 views)
File Type: jpg Gambar2.jpg (18.7 KB, 875 views)
File Type: jpg Sebelum Pi Bangi.jpg (14.5 KB, 95 views)
File Type: jpg Balik dari Bangi.jpg (17.6 KB, 877 views)
File Type: jpg Balance NMS.jpg (21.6 KB, 95 views)
Reply With Quote