View Single Post
  #116  
Old 30-03-2011, 10:30 AM
car_they car_they is offline
Super Active

car_they's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: peneng~~~~kelate~~~~ganu~~~~usd~~~~eur~~~~gu~~~chf
Posts: 8,063
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
My Mood:
Default

salam...
tt...
aku dah test kat lc aku...aku perubahan pada picup la... minyak tak tahu lagi... tak test lagi sembur kat nozel... aku tunggu minyak kat cherry tu kering dulu baru nak test pasal minyak... hrmm.. nak sembur kat bahagian wayar kat dalam dashboat tu tak tahu lak yang maner satu..lagipun ada penutup kat situ...

saja try test tengok kat jam seiko koleksi aku.. tapi tak jadi lak... ingat tak payah tukar bateri..hihihih...

nanti lepas aku test kat cherry aku update lain ya..
Reply With Quote