View Single Post
  #3  
Old 27-03-2011, 10:31 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 10,932
Poster Rank: #229
Thanked 145 Times
Active Level
Default

Testimoni dari Warga CG.


Quote:
Originally Posted by anuarul View Post
bagus air ni.....ramai yg cakap bertambah sihat amika ir ni

Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
Pengalaman ayah aku sendiri, umur 75 tahun, kena penyakit berangkai kencing manis dan darah tinggi kena tahan wad seminggu... kena buat check up setiap bulan dan kena pantang banyak makanan dan minuman... kesian gak tengok sampai xder selera ayah aku nak makan.. rasa air dan makanan tawar belaka... sampai kurus aku tengok... Dr senang je cakap... nie biasanya penyakit keturunan dan kena makan ubat dan tiada penawar...
Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
Dipendekkan cerita, ayah aku mengamalkan minum air ECPI sehari sebotol untuk satu bulan, lepas tu jumpa Dr check, jadi terkejut Dr tue kenapa boleh turun mendadak... dari 15 mmol sehingga jadi normal 6.1 mmol... tekanan darah pun dah kembali normal... padahal ayah aku ini alergic (xleh nak telan ubat) pada ubat... sepanjang dia ambil air ecpi dia berhenti ambil ubat yg Dr beri siap simpan dalam satu balang penuh ubat kencing manis dan darah tinggi....

Dr sampai cakap, pakcik datang la 6 bulan sekali buat pemeriksaan, pakcik dah ok nie... Alhamdulillah...

Setiap penyakit ada penawarnya.... Mencegah lebih baik dari merawat...

Quote:
Originally Posted by humaira_sb View Post
good info.moga ECPI terus bermakna bersama MAKNA
aku pun pengguna ECPI cum ahli
so far so good la produknya

Quote:
Originally Posted by humaira_sb View Post
Well, aku start menggunakn ECPI secara beristiqamah ni sejak diserang sakit tekak/kerongkong secara bertalu2 dri Sept lepas. En Doktor cakap aku punya tonsil membesar bagai juara kat tekak. Dalam bhasa saintifiknya Tonsilitis.

Sebagai spesis yg malas makan ubat, aku mula mencari alternatif. Dari awal tahun dh jd ahli ECPI tp minum sesuka hati dan sesedap rasa aku jela. So, aku start minum blik secara berjamaah dgn ECPI GTH. Dalam 2 minggu ni rasa better. Tekak dah tak sakit lg..dan aku merasakan badan lebih sehat drpd biasa. Bangun tido leh terus lompat2 k.

Saya dah cuba, anda bila lagi
Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
Tetimoni terbaik dari humaira,

Rakan wife aku seorang guru,menghidapi penyakit tonsil nie pun dah lama. Doktor nasihatkan buat pembedahan jika tidak mungkin lebih teruk. Tetapi Doktor maklumkan bahawa risiko pembedahan ini akan menyebabkan peti suara rosak.

Suara nie la sumber beliau nak cari makan, kalau dah rosak macam mana nak mengajar. Jadi dia tangguhkan dulu pembedahan tersebut dan selalu la MC setiap bulan, sensetif dengan habuk2 nie confirm demam punya.

Alhamdulillah setelah beliau mengamalkan air ECPI nie, tonsil/bengkak dalam tekak beliau mengecut secara perlahan2 dan sekarang kembali normal. Doktor yg biasa merawat pun heran apasal lama tak datang (tak masyuk la) dan terkejut bila buat pemeriksaan tonsil tue dah macam takda... dia pun pelik...

Sekarang nie jumpa tak henti2 cerita, syukur dengan izin Allah dia sembuh...

Quote:
Originally Posted by dhen View Post
Bagus la Bro..ko dah promote produk ni kat CG. Wife aku adalah salah sorang stokis kat N9. Heee..walaupun dah janji ngan dia nak promote kat net bz nyer pasal aku tak buat2 lagi..so bro dah start nih baik sgt la adanya..


Bukan saja2 nak promote..produk mmg unik, baik dan berkesan. Inshallah.

Quote:
Originally Posted by gengjawa View Post
bgs air ECPI nie
kwn wak buat rawatan tuk emak dia
alhamdulillah.. ada perubahan katanya

Quote:
Originally Posted by roslinda View Post
salam,

nak nyampuk skit....air ecpi nii, alhamdulillah...bagus stakat ini...sbb kakak aku yg hampir lumpuh pun bleh baik...plus ngan rawatn lain laa....usaha laa skit...skrang aku pun dah jadi ahli....smbil2 tolong dia , sbb kurang skit kos dia....hehehehehee

klu mmber berminat...bleh laa...aku area putrajaya...join skali yup promote sini....hehehee

Quote:
Originally Posted by bossprepaid View Post
dah ada thread ecpi ghopenyea...
ingat baru nak setat....
teman baru jea mula menom ecpi nie...
leh tahan gak la... sedor2, mau dekat 2 botol sehari!!
terasa kebas2 kat tangan dan kaki dah semakin kurang...

Quote:
Originally Posted by mamasit View Post
Hari tu mama pulang rumah mak di Kedah, dalam perjalanan balik keMelaka mama beli air ECPI ni, wah memang bagus la.. masa drive tu langsung tak rasa mengantuk. Mama bercadang nak jadi dealer lah..

Quote:
Originally Posted by bawangcyber View Post
Salam. Bawang memang dah cube sendiri bila drive dari kl ke jb. memang pelik jugak sebab bila minum rasa ngantuk hilang. x payah lagi red bull atau tongkat ali. minum air ecpi pun dah cukup!!!

Quote:
Originally Posted by alisha_qistina View Post
teman selalu gak beli ECPI ni...

Quote:
Originally Posted by Bizzport786 View Post
Kalau nak lebih baik.. Minum ECPI pada waktu pagi sebelum sarapan, sebelum, makan tengahari dan sebelum makan malam. Kalau nak lagi canteek Tambah GTH.

Quote:
Originally Posted by shahpg79 View Post
Dengan Hanya sebotol sahaja!!!!!!



Penyakit -penyakit yang boleh dirawat dengan baik seperti berikut : -

Kajian oleh pakar -pakar pemakanan di seluruh dunia membuktikan bahan yang mampu membantu mengatasi permasalahan berikut:.

1.)Angin Ahmar
2). Allergi
3).Aizheimer
4)Amenorea
5.)Anemia
6) Artritis -Gout
7) Barah Paru-paru
8) Barah otak
9) Barah Perut
10) jerawai
11) sakit sendi
12) kancing gigi

Quote:
Originally Posted by ginggo View Post
mmg hebat......
Quote:
Originally Posted by syam82s View Post
air ECPI ni memang bagus....my aunt dah cuba....

Last edited by hafizan78; 27-05-2011 at 09:35 AM..
Reply With Quote