View Single Post
  #1  
Old 27-03-2011, 10:04 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,793
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
Default ECPI Water harga KILANG... PERCUMA DELIVERY.. 019-2435729..
Sebelum minum 1.5 ltr air ECPI, cuba ambil bacaan dan selepas minum 1 jam periksa semula untuk mendapatkan bacaan terkini... Menakjubkan... cubalah...

COD Cheras, Bandar Damai Perdana, Alam Damai, Bandar Tun Razak, Bandar Tasik selatan, Bandar Tun Hussein Onn dan Balakong

Harga RM8.10 sebotol (Jualan)

Harga RM5.80 sebotol (ahli)

Harga RM5.50 sebotol (Sales Point)

Harga RM5.10 sebotol (Service Centre)

Harga RM4.80 sebotol (Harga Pemborong)

TIADA YURAN PENDAFTARAN
BUKAN MLM

UNTUK HARGA BORONG (WHATSAPP "BORONG ECPI" 019-2435729)

SYARAT HARGA BORONG
BELIAN MINIMA 10 KOTAK (CHARGE PENGHANTARAN RM2.0 SEKOTAK)
BELIAN MINIMA 30 KOTAK (FREE DELIVERY)Senarai Stockist:- Masih Terbuka

Marang/K. Terengganu-Pokya-013-9273416
Bangi/Nasra Pharmacy-Din-013-3831212

Video

Testimoni from Morocco
Mr. Punjabi dari Morocco. Beliau minta ujian kawal gula dalam darah dijalankan ke atas beliau kerana beliau tidak percaya ada air boleh melakukannya. Bacaan awal 20.2 mmol selepas diberi minum 1 liter dalam tempoh 1 jam turun kepada 17.6 mmol. Untuk memastikan kesan yang signifikan beliau minta didakan sekali lagi ujian untuk 1 jam yang berikutnya. Bacaan kedua turun kepada 15.8 mmol.
Selepas keputusan kedua beliau terus memohon untuk menjadi pengedar bagi negara Morocco.
ECPI... GO GO GO WORLD

Testimoni From India

Testimoni From China

Testimoni from Colombia

TESTIMONI ANTARABANGSA


Dilemma Pengambilan Ubat Kencing Manis
Bagi ramai pesakit kencing manis, pengambilan ubat kencing manis adalah satu amalan harian yang sudah tentu. Apa yang lebih menyedihkan lagi adalah apabila anda mula mengambil ubat kencing manis, anda terpaksa mengambilnya buat selama-lamanya sehingga............. anda mati, BUKANnya sampai masalah kencing manis itu sembuh. Ini adalah kerana ia sudahpun menjadi hakikat bahawa ubat kencing manis hanya boleh 'menggantung' nyawa anda dengan mengawal paras gula darah pada tahap selamat. Ubat kencing manis sintetik yang sudah berleluasa ini memang tidak boleh menyembuhkan masalah kencing manis.

Malah, pengambilan ubat kencing manis berunsur kimia ini untuk jangka masa yang panjang akan membawa macam-macam kesan sampingan yang membahayakan. Antara kesan sampingan yang paling memudaratkan adalah kerosakan buah pinggang. Apabila fungsi penapisan darah buah pinggang merosot, darah anda akan menjadi semakin kotor dan pekat. Yang paling 'kelakar' adalah apabila doktor mengetahui fungsi buah pinggang seseorang itu sudah merosot, dia akan nasihat pesakit tersebut supaya jangan minum air yang banyak.

Persoalannya adalah, kalau seseorang itu tidak minum air yang cukup, bagaimana dia boleh 'basuh' sisa-sisa kimia (pengumpulan bertahun-tahun daripada ubat kencing manis) yang secara tidak langsung menyebabkan kemerosotan fungsi buah pinggang?

Cuba tanya soalan ini kepada doktor anda dan perhatikan reaksi beliau...


Promosi Guangzhou

Last edited by hafizan78; 01-04-2017 at 02:23 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement