View Single Post
  #48  
Old 19-03-2011, 10:24 PM
apoilenjau apoilenjau is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,495
Thanks (Received):
Likes (Received):
Dislikes (Received):
Active Level
Default

TT hari ni saya nak kongsi testimoni saya setelah mencuba yg free sampel tu.

1. saya sembur kat karburetor motor yamaha LC 135, bahagian luar enjin, ekzos... fuhhh motor saya rasa ringan la... bunyi pun ada senyap skit, macam mula2 baru beli... hehe, pulas skit je dah laju x mcm dulu, isnin ni saya nak g town nak cuba kat motor LC ni jimat ke x jimat minyak. nnt saya update keputusannya isnin ni.

2. petang td saya ada bg member saya test kat keta wira 1.5 dia, sembur kat karburetor. member ckp keta dia terasa lain la, tekan pedal minyak sikit je dh laju, pastu masa isi minyak petrol dia ada sembur spray nano magic kt hos pump dia isi RM20 je, pelik dia kata biasa kalau dia isi minyak RM20 tu kalau smpi rumah dah 'E' dah meter minyak dia tp lepas sembur nano magic spray meter minyak atas dr 'E'.
Reply With Quote