Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 9,019
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 10,743
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 35,047
More...
Showing results 1 to 25 of 483
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 10:08 PM
Replies: 27
Views: 1,083
Posted By Prisoner
kalau baca dari berita.. logik akal dia tak dapat...

kalau baca dari berita.. logik akal dia tak dapat terima yang motor dia dah kena curi..

mungkin dia ingat moto dia kena sorok bunian..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 31-07-2015, 09:57 PM
Replies: 69
Views: 3,569
Posted By Prisoner
baru aku faham.. dia orang ni nak sah kan...

baru aku faham..

dia orang ni nak sah kan teori..

perempuan lagi concern pada perempuan lain daripada topic paling pentingnya..

eksiden putus sampai putus tangan.. tapi pasal selit nama...
Forum: Official News, Current Issues 31-07-2015, 03:39 PM
Replies: 29
Views: 1,450
Posted By Prisoner
kan senang kerja tu.. lepas ni jaga la bini...

kan senang kerja tu..
lepas ni jaga la bini bebaik..
Forum: Official News, Current Issues 30-07-2015, 09:27 AM
Replies: 160
Views: 6,356
Posted By Prisoner
mintak 35%.. kalau dapat pun.. dapatlah...

mintak 35%..

kalau dapat pun.. dapatlah 10%..

mmg cuepacs punya skill macam tu.. mintak tinggi2 pasal dah tau takkan dapt setinggi tu..
Forum: Official News, Current Issues 29-07-2015, 04:23 PM
Replies: 76
Views: 3,887
Posted By Prisoner
kalau lepas jugak mmg ada something wrong la...

kalau lepas jugak mmg ada something wrong la dengan mahkamah kita..
siap dengan cctv lagi..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 29-07-2015, 10:29 AM
Replies: 124
Views: 9,333
Posted By Prisoner
ramai jugak yang melayan..

ramai jugak yang melayan..
Forum: Operating Systems 28-07-2015, 06:29 PM
Replies: 408
Views: 14,005
Posted By Prisoner
siapa yang dah upgrade dari pirate..? baca...

siapa yang dah upgrade dari pirate..?

baca merata kata boleh upgrade dari pirate.. tapi tetap remain as a pirate..
cuma nak tau.. ada pape yang tak best jadi tak kalau upgrade..?
Forum: Official News, Current Issues 28-07-2015, 06:24 PM
Replies: 1,556
Views: 116,647
Posted By Prisoner
pandai dan sangat jahat najib ni.. Tony pua...

pandai dan sangat jahat najib ni..

Tony pua dah confirm kena checkmate..
Ketua PAC dan yang lain2 tu di naikkan jadi menteri..

last2 PAC pun tergantung.. siasatan pun stop..
Forum: Gossip, Celebrities 28-07-2015, 12:17 AM
Replies: 65
Views: 5,776
Posted By Prisoner
baju hitam tu punya kenyal betul macam hollywood...

baju hitam tu punya kenyal betul macam hollywood punya party dressing tu..
Forum: Official News, Current Issues 27-07-2015, 11:54 AM
Replies: 19
Views: 1,974
Posted By Prisoner
sowang jer tu tido atas katil.. lagi sowang tido...

sowang jer tu tido atas katil.. lagi sowang tido dalam bilik air..
Forum: Internet Business Discussion 27-07-2015, 11:48 AM
Replies: 8
Views: 531
Posted By Prisoner
mula2 cari barang dulu.. buat research apa barang...

mula2 cari barang dulu.. buat research apa barang yang boleh kita dapat dengan harga murah dan unik / susah nak dapat kat market tempatan.

then buat research kat market local.. ada demand atau...
Forum: Official News, Current Issues 26-07-2015, 12:26 AM
Replies: 6
Views: 384
Posted By Prisoner
mmg dah tak ada jalan lain dah greece ni tengok...

mmg dah tak ada jalan lain dah greece ni tengok gayanya..
Forum: Official News, Current Issues 25-07-2015, 08:04 PM
Replies: 12
Views: 828
Posted By Prisoner
baca berita ni teringat pasaraya RICH ( courts...

baca berita ni teringat pasaraya RICH ( courts mammoth setapak )

orang boleh repeat sehari 2 kali pergi mencuri barang kat situ..
bebudak lak tu..
Forum: Official News, Current Issues 24-07-2015, 12:07 PM
Replies: 133
Views: 9,222
Posted By Prisoner
ambik dari FB dari salah seorang kawan sekolah...

ambik dari FB dari salah seorang kawan sekolah dia dulu..
tak tahu yang real ke tak..

tapi orang yang post ni frienlist aku dan dan dipercayai orangnya..
Forum: Movies, TV, Music 24-07-2015, 11:56 AM
Replies: 31
Views: 1,598
Posted By Prisoner
Zaman dulu kalau kedai nak orang mai penuh.....

Zaman dulu kalau kedai nak orang mai penuh.. bukak la wresling..
confirm penuh orang kat kedai..

tengok live best... dapat tengok penonton perempuan buat gila selak bajutunjuk boobs kat wrestler..
Forum: Santai, Others 24-07-2015, 11:18 AM
Replies: 44
Views: 1,805
Posted By Prisoner
susah2 takyah campur orang.. hari raya duduk...

susah2 takyah campur orang..
hari raya duduk umah tengok TV..
Forum: Official News, Current Issues 23-07-2015, 05:52 PM
Replies: 37
Views: 2,383
Posted By Prisoner
pakcik ni buat2 terkejut pulak...

pakcik ni buat2 terkejut pulak...
Forum: Official News, Current Issues 23-07-2015, 12:47 PM
Replies: 10
Views: 628
Posted By Prisoner
Suku sakat mohzani jugak sapura ni.. Tp terbukti...

Suku sakat mohzani jugak sapura ni.. Tp terbukti LA ada bisness..
Tau jugak LA orang Dari mana datang duit banyak2..
Forum: Automotive 23-07-2015, 12:39 PM
Replies: 32
Views: 1,096
Posted By Prisoner
Syndrome mounting... Kereta dag berumur

Syndrome mounting... Kereta dag berumur
Forum: Official News, Current Issues 23-07-2015, 12:47 AM
Replies: 2
Views: 378
Posted By Prisoner
apa brand hanphone tu..? boleh dapat iklan...

apa brand hanphone tu..?
boleh dapat iklan free..
Forum: Official News, Current Issues 23-07-2015, 12:45 AM
Replies: 21
Views: 1,068
Posted By Prisoner
cendol ngan dodol tu dua makanan yang berlainan.

cendol ngan dodol tu dua makanan yang berlainan.
Forum: Official News, Current Issues 23-07-2015, 12:44 AM
Replies: 23
Views: 1,929
Posted By Prisoner
orang lain main robot dah weiii.. .. Jepun...

orang lain main robot dah weiii.. ..

Jepun dah terang2 dah tak berapa nak pandang dengan elektronik & gadget dah..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 22-07-2015, 09:26 AM
Replies: 72
Views: 4,869
Posted By Prisoner
ingatkan penuh dengan menteri B.odoh jer kat...

ingatkan penuh dengan menteri B.odoh jer kat malaysia ni..

rupa-rupanya rakyat pun ramai yang macam tu.. main percaya jer apa yang nak di percaya..

kesian gajah tu..
Forum: Gossip, Celebrities 22-07-2015, 01:18 AM
Replies: 110
Views: 8,825
Posted By Prisoner
realiti show.. ..

realiti show.. ..
Forum: Official News, Current Issues 21-07-2015, 12:10 AM
Replies: 32
Views: 2,505
Posted By Prisoner
kalau dia orang ni datang lambat untuk leraikan.....

kalau dia orang ni datang lambat untuk leraikan..
mesti seri..
Showing results 1 to 25 of 483

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:16 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE