Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,122
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,715
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,159
More...
Showing results 1 to 25 of 475
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: IstiqamahGOLD
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities Yesterday, 08:41 PM
Replies: 2,469
Views: 190,154
Posted By IstiqamahGOLD
Makin mantap disini.. tengah tunggu loaded 9...

Makin mantap disini.. tengah tunggu loaded 9 pulak :D
Forum: Gold Market 17-09-2014, 08:47 PM
Replies: 38
Views: 4,676
Posted By IstiqamahGOLD
Saya cuma offer mana2 yang sangkut emas kt...

Saya cuma offer mana2 yang sangkut emas kt arrahnu untuk jual dengan saya supaya saya leh bayar hutang kt ar rahnu tu.. kalau biarkan lelong sikit je nanti dapat dah la emas tengah turun skrg :D
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 15-09-2014, 11:05 PM
Replies: 481
Views: 16,705
Posted By IstiqamahGOLD
Hihi.. lambat join.. kapal dah berlayar jauh ni...

Hihi.. lambat join.. kapal dah berlayar jauh ni bro.. :D

Ada yang dah mula PH beberapa jam setelah daftar.. critical mode betul ni.. :D :)cgrock
Forum: Gold Market 09-09-2014, 03:16 PM
Replies: 38
Views: 4,676
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, service ni diaktifkan semula. Siapa...

Salam, service ni diaktifkan semula. Siapa berminat boleh PM . TQ
Forum: Loans, Credit Cards 09-09-2014, 03:15 PM
Replies: 127
Views: 11,195
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, sape berminat boleh PM. Service dibuka...

Salam, sape berminat boleh PM. Service dibuka semula. Semua buat bawah DEPB. Tq.
Forum: Gold Market 09-09-2014, 12:20 AM
Replies: 12
Views: 884
Posted By IstiqamahGOLD
Tolong PM harga. Thanks.

Tolong PM harga. Thanks.
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 07-09-2014, 10:36 PM
Replies: 333
Views: 11,255
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai...

Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai untuk diskusi.. kat dalam fikiran saya ada beberapa perkara yang membuatkan saya terus berfikir... setelah saya sendiri terjun sebagai ahli, manager dan...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 07-09-2014, 10:35 PM
Replies: 481
Views: 16,705
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai...

Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai untuk diskusi.. kat dalam fikiran saya ada beberapa perkara yang membuatkan saya terus berfikir... setelah saya sendiri terjun sebagai ahli, manager dan...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:45 AM
Replies: 109
Views: 4,601
Posted By IstiqamahGOLD
Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti...

Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti klimaks.. nak nipu jer kerja nyaaaa.. tak pasal2 terbang duit semata2 join konon nak support member buat program ni....haiiishhh... #:-S
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:43 AM
Replies: 16
Views: 1,621
Posted By IstiqamahGOLD
Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas...

Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas owner ads4buck tu owner fxunited ni? dengar cerita dorang cuma Master IB je buat training.. mana betul ni.. :-?
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:33 AM
Replies: 8
Views: 757
Posted By IstiqamahGOLD
haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.....

haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.. ingon.com tak bawak masuk malaysia ke bro? :D
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 25-08-2014, 03:34 AM
Replies: 333
Views: 11,255
Posted By IstiqamahGOLD
Sape nak jadi upline aku boleh PM. Nak bukak...

Sape nak jadi upline aku boleh PM.

Nak bukak cawangan baru la plak... MMM Indo dah masalah.. harap Malaysia boleh bertahan macam di Indon :)
Forum: Gold 25-08-2014, 03:31 AM
Replies: 5,976
Views: 488,372
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan......

Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan... good :)
Forum: HYIP 25-08-2014, 03:22 AM
Replies: 7,181
Views: 297,564
Posted By IstiqamahGOLD
Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke?...

Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke? :)
Forum: Forex Brokers 16-08-2014, 06:02 PM
Replies: 2,668
Views: 128,320
Posted By IstiqamahGOLD
Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena...

Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena scam ngan OKT bukak la thread baru.. baru best bincang sana :D
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 15-08-2014, 11:15 PM
Replies: 2,469
Views: 190,154
Posted By IstiqamahGOLD
Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM...

Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM me. Nak tau detail. :)
Forum: Historical, Myth, Legend 15-08-2014, 05:30 PM
Replies: 70
Views: 7,167
Posted By IstiqamahGOLD
ha ha ha.. adoi macam2 hal

ha ha ha.. adoi macam2 hal
Forum: Historical, Myth, Legend 15-08-2014, 05:21 PM
Replies: 72
Views: 6,888
Posted By IstiqamahGOLD
Yang penting memang benar lah apa yang dikata.....

Yang penting memang benar lah apa yang dikata.. Malaysia dengan Yahudi ni memang dah sebati.. Company yahudi kontroversi Rothchild tu sebagai penasihat tu... :D
Forum: Forex Brokers 03-08-2014, 02:36 PM
Replies: 80,847
Views: 3,068,470
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap INSTA... dah jadi penaja Liverpool...

Mantap INSTA... dah jadi penaja Liverpool sekarang :)
Forum: HYIP 21-05-2014, 06:44 PM
Replies: 544
Views: 41,269
Posted By IstiqamahGOLD
HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan...

HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan promote utokens ni. Mula2 aku dengar je, abis dengar aku sekolah dia cukup2...

Suka hati je nak samakan BITCOIN dengan UTOKEN... jauh beza macam...
Forum: HYIP 21-05-2014, 06:42 PM
Replies: 544
Views: 41,269
Posted By IstiqamahGOLD
Ada sorang datang jumpa aku dan promote utokens...

Ada sorang datang jumpa aku dan promote utokens ni. Mula2 aku dengar je, abis dengar aku sekolah dia cukup2...

Suka hati je nak samakan BITCOIN dengan UTOKEN... jauh beza macam langit dan bumi... ...
Forum: Loans, Credit Cards 10-05-2014, 05:00 PM
Replies: 282
Views: 20,990
Posted By IstiqamahGOLD
dah kenapa tiba2 delete? :))

dah kenapa tiba2 delete? :))
Forum: Loans, Credit Cards 10-05-2014, 05:00 PM
Replies: 237
Views: 23,040
Posted By IstiqamahGOLD
Haha.. masing2 dah pandai buat loan sendiri.. so...

Haha.. masing2 dah pandai buat loan sendiri.. so tak perlu lagi jadi orang tengah antara bank and client :))
Forum: HYIP 10-05-2014, 04:58 PM
Replies: 7,181
Views: 297,564
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap juga GWGFX ni.. sampai sekarang masih...

Mantap juga GWGFX ni.. sampai sekarang masih bertahan.. Tahniah diucapkan kepada Dato Amin & team.. Saya yakin jika niat yang baik pasti menghasilkan sesuatu yang baik.. insyallah..

Waktu sekarang...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 10-05-2014, 04:53 PM
Replies: 47,341
Views: 1,545,915
Posted By IstiqamahGOLD
Lama tak post kat sini... dulu masa awal2 RGCX (6...

Lama tak post kat sini... dulu masa awal2 RGCX (6 bulan pertama) beronok-ronok semua leader2 buat duit.. apa kabar semua leader? Masih buat promote program2 investment lain atau dah beralih arah......
Showing results 1 to 25 of 475

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:02 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE