Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,340
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,914
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,461
More...
Showing results 1 to 25 of 388
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: boblynn02
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 03:47 PM
Replies: 90
Views: 3,697
Posted By boblynn02
Dulu pwnah aku ke Ikea. Beratur panjang. Selang 2...

Dulu pwnah aku ke Ikea. Beratur panjang. Selang 2 org pelanggan belakang aku tu erra fazira. Ada manager dia nmpk terus suruh staf dia bukak satu kaunter dan iring erra ke kaunter tu. Adehhh... Biasa...
Forum: Santai, Others 21-08-2014, 06:32 PM
Replies: 163
Views: 5,323
Posted By boblynn02
Ada ke dikaitkan dgn cikgu.. hahaha...

Ada ke dikaitkan dgn cikgu.. hahaha...
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 19-08-2014, 09:59 PM
Replies: 28
Views: 1,346
Posted By boblynn02
Korg leh ke tepi. Linda tu... Aku dah booked....

Korg leh ke tepi. Linda tu... Aku dah booked. InsyaAllah bulan depan kami nikah. Jemput dtg.
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-08-2014, 09:54 PM
Replies: 29
Views: 957
Posted By boblynn02
Jangan diusik budak skrg. Dia nak ****ooh ke...

Jangan diusik budak skrg. Dia nak ****ooh ke lantak je. Dia nak jahat ke mamppooss dia la. Nanti kalaubdah tersilap langkah cikgu gak yg kena. Skrg..sapa yg susah...
Forum: Programming, Web Development 18-08-2014, 03:23 PM
Replies: 123
Views: 8,552
Posted By boblynn02
Saya ucap tahniah pada TT....

Saya ucap tahniah pada TT....
Forum: Gossip, Celebrities 13-08-2014, 07:12 PM
Replies: 6
Views: 899
Posted By boblynn02
Laa.... Bagus la tu. Yg komen negatif tu patut...

Laa.... Bagus la tu. Yg komen negatif tu patut tgk diri sendiri dulu. Sapa la kita nak ckp buruk org.
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 08-08-2014, 10:00 AM
Replies: 7
Views: 11,276
Posted By boblynn02
Hehehehe.... macam2 la kalau pasal Justin ni..

Hehehehe.... macam2 la kalau pasal Justin ni..
Forum: Santai, Others 05-08-2014, 11:14 AM
Replies: 58
Views: 2,329
Posted By boblynn02
Bahasa tu menunjukkan perangai TAK mcm berok dan...

Bahasa tu menunjukkan perangai TAK mcm berok dan TAK boddo tahap dewa. :D
Forum: Santai, Others 04-08-2014, 02:18 PM
Replies: 22
Views: 507
Posted By boblynn02
Ada polis trafik tu marah member aku sbb xnak...

Ada polis trafik tu marah member aku sbb xnak hulur duit kopi. Kawan aku ckp SAYA NAK SAMAN. SAYA TAKNAK BERI RASUAH SEBAB BERDOSA. Kah kah kah... Pastu tu polis tu kata member aku tu bod0oh sebab...
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-08-2014, 02:14 PM
Replies: 45
Views: 2,678
Posted By boblynn02
adakah lulus dengan cemerlang atau kantoi di...

adakah lulus dengan cemerlang atau kantoi di peperiksaan akhir...
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-08-2014, 12:32 PM
Replies: 65
Views: 7,365
Posted By boblynn02
Sejahteralah mereka berdua. Bakal bergelar...

Sejahteralah mereka berdua. Bakal bergelar sebagai banduan jika sabit kesalahan. Hambek ubattt....
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-08-2014, 12:30 PM
Replies: 172
Views: 10,958
Posted By boblynn02
xmakan cadbaby ni xde apa pon. InsyaAllah hidup...

xmakan cadbaby ni xde apa pon. InsyaAllah hidup sihat je,..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-07-2014, 10:13 AM
Replies: 28
Views: 3,790
Posted By boblynn02
Poh palehhhhhhh.... Kete jadi gitu.. Makhluk...

Poh palehhhhhhh.... Kete jadi gitu.. Makhluk dalam tu guaner rupa agaknya..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 18-07-2014, 05:41 PM
Replies: 23
Views: 2,154
Posted By boblynn02
Peragut rasanya. Smp ada yg cedera.

Peragut rasanya. Smp ada yg cedera.
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-07-2014, 08:50 PM
Replies: 85
Views: 5,143
Posted By boblynn02
Terbaek.. raja mcm ni la yg rakyat suka. Nak...

Terbaek.. raja mcm ni la yg rakyat suka. Nak pulak kuat agama. Lg la rakyat sayang.
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 16-07-2014, 04:23 PM
Replies: 9
Views: 1,176
Posted By boblynn02
wakakaka../// sampai ke situ org perati..

wakakaka../// sampai ke situ org perati..
Forum: Gossip, Celebrities 16-07-2014, 04:12 PM
Replies: 17
Views: 1,987
Posted By boblynn02
Perghhh... tak dendam apa2 dgn awie.... apasal...

Perghhh... tak dendam apa2 dgn awie.... apasal ek.. baik la hati dia...
Forum: PC Users Problem, Q & A 15-07-2014, 09:25 PM
Replies: 14
Views: 492
Posted By boblynn02
Ko uninstall semula browser tu dan install semula.

Ko uninstall semula browser tu dan install semula.
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-07-2014, 04:40 PM
Replies: 44
Views: 1,851
Posted By boblynn02
AKU SUKA... mmg best...

AKU SUKA... mmg best...
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-07-2014, 12:39 PM
Replies: 121
Views: 4,842
Posted By boblynn02
Aku sokong... hehehe...

Aku sokong... hehehe...
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-07-2014, 10:56 PM
Replies: 95
Views: 3,814
Posted By boblynn02
Tmpt aku rm1 sekilo. Tp masuk pasaraya jd rm2.50...

Tmpt aku rm1 sekilo. Tp masuk pasaraya jd rm2.50 sekilo.
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-07-2014, 05:26 AM
Replies: 10
Views: 741
Posted By boblynn02
Tv3suku dan utusanmeloya....mmg juara bab fitnah...

Tv3suku dan utusanmeloya....mmg juara bab fitnah ni. Keh keg keh
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 09-07-2014, 08:26 AM
Replies: 12
Views: 1,157
Posted By boblynn02
Tu pun nak tambah lagi ke Pengkalan Chepa......

Tu pun nak tambah lagi ke Pengkalan Chepa... Wakaka..:eek:
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 08-07-2014, 09:16 PM
Replies: 12
Views: 1,157
Posted By boblynn02
Jpj... Ku nan... Semua kena... Keh keh kwh

Jpj... Ku nan... Semua kena... Keh keh kwh
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 08-07-2014, 05:20 PM
Replies: 12
Views: 1,157
Posted By boblynn02
Hitler jd JPJ pulakkkk.............:D

Hitler jd JPJ pulakkkk.............:D
Showing results 1 to 25 of 388

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:23 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE