Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,265
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,997
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,159
More...
Showing results 1 to 25 of 471
Search took 1.03 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Santai, Others Today, 10:04 AM
Replies: 19
Views: 348
Posted By Prisoner
boleh 10k USD jer.. itu pun kalau 2-2 acc yang...

boleh 10k USD jer.. itu pun kalau 2-2 acc yang ada good history
kalau transfer mengejut jer.. rasanya banyak hal nanti..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:36 PM
Replies: 59
Views: 2,127
Posted By Prisoner
semangat betul abang nak mengomen sampai skip...

semangat betul abang nak mengomen sampai skip semuanya.. :D :D :D
Forum: Gossip, Celebrities 20-10-2014, 09:47 PM
Replies: 26
Views: 1,350
Posted By Prisoner
mungkin dia dah buat kira2 tu.. hadiah champion +...

mungkin dia dah buat kira2 tu.. hadiah champion + kontrak + Show dalam setahun agaknya boleh dapat berganda-ganda.

tapi tak heran la.. kalau bukan family.. ada lagi ke orang yang saja2 membazir...
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-10-2014, 07:25 PM
Replies: 212
Views: 17,416
Posted By Prisoner
Satu tahap kelajuan.. .. bila brek pun dah tak...

Satu tahap kelajuan.. .. bila brek pun dah tak boleh nak buat apa-apa dah..
Forum: Vehicles Sale/Rent 19-10-2014, 11:00 AM
Replies: 141
Views: 4,434
Posted By Prisoner
jual moto ke atau apa kebenda ni?

jual moto ke atau apa kebenda ni?
Forum: Automotive 19-10-2014, 12:33 AM
Replies: 35
Views: 1,546
Posted By Prisoner
ko kira2 sendiri ker balance tu? pergi bank...

ko kira2 sendiri ker balance tu?

pergi bank sendiri dan tanya berapa kalau nak buat full settlement.

kalau bank bagi jumlah yang lebih dari harga trade in.. mmg kena keluar duit sendiri la...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-10-2014, 09:26 AM
Replies: 61
Views: 4,036
Posted By Prisoner
punya banyak ko ambik gambar.. sekeping jer...

punya banyak ko ambik gambar.. sekeping jer share??

rakyat prihatin la tu konon.. AHAH!!!
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-10-2014, 09:23 AM
Replies: 36
Views: 1,584
Posted By Prisoner
berat sangat dah tu.. tak boleh nak tanggung dah...

berat sangat dah tu.. tak boleh nak tanggung dah besi spring tu..
Forum: Services Offered 16-10-2014, 10:34 AM
Replies: 1,323
Views: 30,157
Posted By Prisoner
Ipad 3 digitizer sekali pasang berapa kos?

Ipad 3 digitizer sekali pasang berapa kos?
Forum: Gossip, Celebrities 15-10-2014, 08:08 AM
Replies: 36
Views: 2,516
Posted By Prisoner
Blogger cerita macam ni pun nak jaja..

Blogger cerita macam ni pun nak jaja..
Forum: Santai, Others 14-10-2014, 12:46 AM
Replies: 22
Views: 561
Posted By Prisoner
baca thread ni baru aku sedar.. ramai seller...

baca thread ni baru aku sedar.. ramai seller niche XXX kat CG ni..
sblm ni tak pernah nak baca sangat pun..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 08:04 PM
Replies: 55
Views: 1,901
Posted By Prisoner
Ahmad Maslan ni sama funtion macam nazri zaman...

Ahmad Maslan ni sama funtion macam nazri zaman pak lah dulu..
pendekar kaki jilat..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 06:18 PM
Replies: 77
Views: 4,639
Posted By Prisoner
tak semua bacon tu Kh1nzir dan tak semua kedai...

tak semua bacon tu Kh1nzir
dan tak semua kedai mamak tu india muslim yang punya
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 06:15 PM
Replies: 61
Views: 3,808
Posted By Prisoner
Macam ni punya cerita senang jer lepas.. tikam...

Macam ni punya cerita senang jer lepas..
tikam stranger kat dalam umah sendiri..

pusing2 skit ok dah ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 10:29 AM
Replies: 46
Views: 2,625
Posted By Prisoner
Dulu suatu masa aku hari2 makan nasi ayam tat...

Dulu suatu masa aku hari2 makan nasi ayam tat pasal nak tengok awek champa ni.. gebu2 kulit
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-10-2014, 03:17 PM
Replies: 83
Views: 2,963
Posted By Prisoner
Lepas ni gerenti angkat lagi nokia dengan...

Lepas ni gerenti angkat lagi nokia dengan windows.
2 hari lepas 520 den terendam sekali dengan seluar.. dan hari ini masih lagi cemerlang memberi khidmat..

BUMP untuk barang baik
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 12-10-2014, 02:51 PM
Replies: 65
Views: 24,240
Posted By Prisoner
baju amereka tu macam cun jer.. ahahahaha..

baju amereka tu macam cun jer.. ahahahaha..
Forum: Gossip, Celebrities 12-10-2014, 12:28 AM
Replies: 85
Views: 12,478
Posted By Prisoner
cerita-ceriti dari orang kemahang agak negatif...

cerita-ceriti dari orang kemahang agak negatif pasal dia ni terutama dengan mak bapak.. tapi tu cerita orang laaaa..
Forum: Santai, Others 11-10-2014, 11:45 PM
Replies: 35
Views: 2,005
Posted By Prisoner
Malaysia..? bayangkanlah.. baru hantar orang...

Malaysia..?

bayangkanlah.. baru hantar orang ke angkasa untuk "spark" generasi seterusnya pasal angkaraya dengan modal yang baru 2 juta dah kena perli dan kutuk kaw2..

baru buat motivasi / kem...
Forum: Santai, Others 10-10-2014, 10:50 AM
Replies: 74
Views: 4,848
Posted By Prisoner
1:34 steadyy.. .. no kompromi...

1:34 steadyy.. ..

no kompromi...
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-10-2014, 11:05 AM
Replies: 114
Views: 8,646
Posted By Prisoner
Kawasan persundalan..

Kawasan persundalan..
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-10-2014, 08:17 PM
Replies: 39
Views: 2,285
Posted By Prisoner
sekali jerebu daaa..

sekali jerebu daaa..
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-10-2014, 12:31 PM
Replies: 56
Views: 2,524
Posted By Prisoner
Tahun 2004/05 tak silap sekilo rm7.. Jauh bezanya...

Tahun 2004/05 tak silap sekilo rm7.. Jauh bezanya tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-10-2014, 11:45 AM
Replies: 115
Views: 5,576
Posted By Prisoner
Masjid india ada.. Masjid pakistan ada.. ...

Masjid india ada..
Masjid pakistan ada..

Apa salahnya adakan 1 lg masjid bangladesh pulak..

Lg pun.. Masjid kat bandaraya ni pun.. Kebanyakan mmg pendatang ni yg penuhkan..
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-10-2014, 10:43 AM
Replies: 342
Views: 10,038
Posted By Prisoner
dah jauh aku baca komen sampai sini baru aku...

dah jauh aku baca komen sampai sini baru aku faham apa maksud dia "ukur baju badan sendiri"

Negara tak maju.. tapi rakyat dah hidup lifestyle macam duk negara yang berpuluh tahun maju macam jepun...
Showing results 1 to 25 of 471

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:22 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE