Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 1,861
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 5,748
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 30,491
More...
Showing results 1 to 25 of 472
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 10:22 AM
Replies: 43
Views: 2,493
Posted By Prisoner
ada resepi masak sendiri.. rugi la di sia sia...

ada resepi masak sendiri..
rugi la di sia sia kan..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 01:16 AM
Replies: 49
Views: 2,686
Posted By Prisoner
kaki fiber dah boleh start design bodykit ala2 VW...

kaki fiber dah boleh start design bodykit ala2 VW beetle dah..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:32 AM
Replies: 21
Views: 1,197
Posted By Prisoner
ni test market la ni.. untung sabut dapat la...

ni test market la ni..
untung sabut dapat la makcik umur 42 tu..
Forum: Santai, Others 05-03-2015, 01:52 PM
Replies: 77
Views: 3,218
Posted By Prisoner
duit banyak kaya raya takkan lah PA system yang...

duit banyak kaya raya takkan lah PA system yang bergerak tak boleh nak beli.. sekurang kurangnya speaker corong tu pun ok dah..
Forum: Santai, Others 04-03-2015, 09:43 PM
Replies: 47
Views: 824
Posted By Prisoner
connect wifi dari mana? kalau dari rumah...

connect wifi dari mana?

kalau dari rumah sendiri, sementara kalau urgent sangat pakai jer la cable..

aku kat umah mmg sentiasa ada standby USB adapter untuk wifi ni.. takut2 kes emergency...
Forum: Gossip, Celebrities 04-03-2015, 03:09 PM
Replies: 46
Views: 3,080
Posted By Prisoner
dia dah start rasa la tu..

dia dah start rasa la tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2015, 02:32 PM
Replies: 139
Views: 7,508
Posted By Prisoner
Masaalah budak ni dari dia kecik lagi.. dia semua...

Masaalah budak ni dari dia kecik lagi.. dia semua mau shortcut... nak hidup dia sama macam formula matematik yang di cipta.
Forum: News, Current Issues, Rumours 02-03-2015, 09:49 PM
Replies: 9
Views: 556
Posted By Prisoner
keyword nak menipu senang jer dalam kes ni.. ...

keyword nak menipu senang jer dalam kes ni..

"MURAH"

berderet deret orang yang gila barang murah kena tipu dengan jayanya..
Forum: News, Current Issues, Rumours 02-03-2015, 12:13 PM
Replies: 46
Views: 1,522
Posted By Prisoner
kauk ais krim dalam lesung tu pakai sudu besi.....

kauk ais krim dalam lesung tu pakai sudu besi.. mau nyilu satu kedai tu
Forum: Gossip, Celebrities 02-03-2015, 12:29 AM
Replies: 35
Views: 1,893
Posted By Prisoner
satu hari ada 1440 minit.. purata untuk...

satu hari ada 1440 minit..

purata untuk menghabiskan 100 batang rokok kena dia hisap 14.4 minit untuk setiap batang

belum tolak time dia makan.. tido dan kerja..
Forum: News, Current Issues, Rumours 02-03-2015, 12:20 AM
Replies: 127
Views: 4,934
Posted By Prisoner
kebanyakan yang tak lalu jalan motor ni takut...

kebanyakan yang tak lalu jalan motor ni takut roadblock.. sama jugak yang selalu ikut jalan tol tu.. jalan tu kalau roadblock mmg tak boleh nak lari laaa.. yang pakai motor besar2 ni ingat complete...
Forum: Automotive 02-03-2015, 12:12 AM
Replies: 20
Views: 718
Posted By Prisoner
kalau pasang yang sarung tu range harga dalam...

kalau pasang yang sarung tu range harga dalam 400.00 kat eksesori
tapi ikut nasib jugak laa.. kalau yang pasang tu ikhlas.. cantik la tegang.. kalau tak macam balut nangka jer la rupanya.. tak...
Forum: Gossip, Celebrities 28-02-2015, 09:41 AM
Replies: 22
Views: 1,773
Posted By Prisoner
Saman jer cik pang tu.. ahah!! nak sangat...

Saman jer cik pang tu.. ahah!!

nak sangat aku tengok betul CIK ke???
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-02-2015, 11:50 AM
Replies: 33
Views: 1,189
Posted By Prisoner
dari kastam ni nanti boleh berjangkit tangkapan...

dari kastam ni nanti boleh berjangkit tangkapan JPJ plak.
aku suspek ni kes kereta singapore jadi legal kat sini.
Forum: Gossip, Celebrities 27-02-2015, 09:45 AM
Replies: 51
Views: 3,520
Posted By Prisoner
apa nak dah boleh dapat.. kereta best dapat.....

apa nak dah boleh dapat..
kereta best dapat.. moto bes tpun dah boleh dapat..
awek cun apa lagi..

kerja pun start la main2
Forum: Santai, Others 26-02-2015, 08:58 AM
Replies: 47
Views: 2,542
Posted By Prisoner
Orang pedajal kut.. x boifren yang buat...

Orang pedajal kut..

x boifren yang buat ker..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 24-02-2015, 12:06 AM
Replies: 54
Views: 3,840
Posted By Prisoner
tengok gaya yang ni pun tunggu NGO di sana claim...

tengok gaya yang ni pun tunggu NGO di sana claim dia orang punya jugak ni..

banyak plak yang sama dengan hantu2 sini..
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-02-2015, 04:39 PM
Replies: 39
Views: 2,121
Posted By Prisoner
itu la contoh kalau dah banyak sangat NNGO.. ...

itu la contoh kalau dah banyak sangat NNGO..

sampai makanan pun ada NGO kat indon ni.. bila dah tak ada fungsi.. start la merepek meraban.. NGO fungsi dia kan "memperjuangkan"

tak lama lagi...
Forum: Consumer Complaints 20-02-2015, 09:25 PM
Replies: 174
Views: 11,829
Posted By Prisoner
tengok toll gate tu pun ada cerita dia sendiri.. ...

tengok toll gate tu pun ada cerita dia sendiri..
dedua cerita takleh nak caya sangat pun
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-02-2015, 02:52 PM
Replies: 13
Views: 935
Posted By Prisoner
kalau dah cakap bekas YB tu maknanya semua laa.. ...

kalau dah cakap bekas YB tu maknanya semua laa..
YB ada jugak dari parti lain selain dari BN dan jujur tak reti projek sana sini..
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-02-2015, 01:53 PM
Replies: 27
Views: 1,692
Posted By Prisoner
di terengganu sotong goreng ni jual letak...

di terengganu sotong goreng ni jual letak sedulang jer dengan keropok lekor..
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-02-2015, 01:52 PM
Replies: 27
Views: 1,692
Posted By Prisoner
Jalan lama kemaman dungun tak silap aku. sotong...

Jalan lama kemaman dungun tak silap aku. sotong goreng tepung.. ikan goreng tepun dengan air kelapa..

terbaik.. cuasa panas + makanan panas2..
Forum: Gossip, Celebrities 19-02-2015, 10:34 AM
Replies: 51
Views: 5,158
Posted By Prisoner
Cik pang ni 2-3 berita dia aku tengok kat CG ni...

Cik pang ni 2-3 berita dia aku tengok kat CG ni semua nya yang reporter lain tak ada nak tulis..

bagus betul sumber dia..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 18-02-2015, 11:24 PM
Replies: 17
Views: 2,112
Posted By Prisoner
macam buat headspin..

macam buat headspin..
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-02-2015, 11:07 PM
Replies: 146
Views: 8,103
Posted By Prisoner
kalau ada pertandingan karang skrip cerita sirul...

kalau ada pertandingan karang skrip cerita sirul ni..

aku akan buat..

dia orang bertindak atas arahan dari seorang yang sebelum ni tak pernah2 di sebut dalam cerita ni sebelumnya..

kira...
Showing results 1 to 25 of 472

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:35 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE