Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 1,861
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 5,748
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 30,491
More...
Showing results 1 to 25 of 462
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: TokJayo777200
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Vehicles Sale/Rent Yesterday, 07:18 PM
Replies: 464
Views: 20,794
Posted By TokJayo777200
Hello Admin AM

Hello Admin AM
Forum: Ask To Buy Items, Services 25-02-2015, 04:33 PM
Replies: 1
Views: 407
Posted By TokJayo777200
Apasal mahal sangat?

Apasal mahal sangat?
Forum: Saving Investments 25-02-2015, 04:24 PM
Replies: 1,408
Views: 166,706
Posted By TokJayo777200
Saya pung nak!!

Saya pung nak!!
Forum: Health, Fitness 14-02-2015, 05:54 AM
Replies: 4
Views: 831
Posted By TokJayo777200
Zenoctil tu ada side effect tak?

Zenoctil tu ada side effect tak?
Forum: Health, Fitness 09-02-2015, 01:22 AM
Replies: 17
Views: 1,157
Posted By TokJayo777200
Garcinia Cambogia?

Garcinia Cambogia?
Forum: Health, Fitness 09-02-2015, 01:16 AM
Replies: 4
Views: 831
Posted By TokJayo777200
Garcinia Cambogia?

Garcinia Cambogia?
Forum: Gossip, Celebrities 23-01-2015, 08:48 AM
Replies: 118
Views: 7,854
Posted By TokJayo777200
Kalau polis tu tak kenal yg Zamani tu penyanyi...

Kalau polis tu tak kenal yg Zamani tu penyanyi terkenal,kenapa suruh nyanyi?
Forum: Koperasi registered under Suruhanjaya Koperasi Malaysia 16-01-2015, 11:33 PM
Replies: 2,172
Views: 176,129
Posted By TokJayo777200
Saya suami isteri pun sudah withdraw.Tinggal...

Saya suami isteri pun sudah withdraw.Tinggal tapak je.
Forum: Gold 16-01-2015, 11:24 PM
Replies: 200
Views: 34,417
Posted By TokJayo777200
ETA = Emas Tak Ada.

ETA = Emas Tak Ada.
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 27-11-2014, 03:51 PM
Replies: 90
Views: 7,658
Posted By TokJayo777200
Keluar jalan2 nak kena bawak passport ke?

Keluar jalan2 nak kena bawak passport ke?
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 27-11-2014, 03:39 PM
Replies: 67
Views: 9,937
Posted By TokJayo777200
Info yg amat berguna.Terimakasih.

Info yg amat berguna.Terimakasih.
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 27-11-2014, 03:26 PM
Replies: 545
Views: 40,985
Posted By TokJayo777200
Salam, Kalau kita nak jalan2 kat London dan...

Salam,
Kalau kita nak jalan2 kat London dan Paris ni nak kena bawak passport ke atau memadai bawak fotokopi je?Takut hilang lah.
Forum: Gold 20-09-2014, 03:32 AM
Replies: 170
Views: 22,886
Posted By TokJayo777200
Bunyi yg ada bau ads program yg dikelolakan oleh...

Bunyi yg ada bau ads program yg dikelolakan oleh budak baru akan sangkut.
Forum: Gold Market 17-09-2014, 09:32 AM
Replies: 4
Views: 1,988
Posted By TokJayo777200
Awat TT senyap je?

Awat TT senyap je?
Forum: Gold 17-09-2014, 09:29 AM
Replies: 170
Views: 22,886
Posted By TokJayo777200
Dekat wall fesbuk Silvergold Syed 'pahat' dah...

Dekat wall fesbuk Silvergold Syed 'pahat' dah mula berbunyi,tak tahu kenapa...adess...
Forum: Gold 17-09-2014, 09:27 AM
Replies: 200
Views: 34,417
Posted By TokJayo777200
Dekat wall fesbuk Silvergold Syed 'pahat' dah...

Dekat wall fesbuk Silvergold Syed 'pahat' dah mula berbunyi...tak tahu kenapa...
Forum: Misc Sports 11-12-2013, 05:38 PM
Replies: 8
Views: 980
Posted By TokJayo777200
Insanity Workout with Shaun T serious best. ...

Insanity Workout with Shaun T serious best.
Tak payah susah2 pergi gym....leceh...buat dlm bilik je.
Tapi seelok2nya pakai la kasut jogging sebab byk lompat2...nanti sakit lutut kalau berkaki...
Forum: Saving Investments 10-09-2013, 08:13 AM
Replies: 36
Views: 2,873
Posted By TokJayo777200
Saya mana ada OT!

Saya mana ada OT!
Forum: Saving Investments 02-09-2013, 09:21 AM
Replies: 4
Views: 729
Posted By TokJayo777200
Macamana yg dikatakan tinggi?7.1 sen u tuk NAB yg...

Macamana yg dikatakan tinggi?7.1 sen u tuk NAB yg berharga lebih rm1 is nothing to shout about.Cuba kira betul2...rm0.071śrm1.08(lebih kurang) hanyalah 6.5% return of investment.Itu belum ambil kira...
Forum: Saving Investments 29-08-2013, 11:26 AM
Replies: 538
Views: 43,499
Posted By TokJayo777200
Buang masa main MGIA ni....spread buying selling...

Buang masa main MGIA ni....spread buying selling tinggi sangat.Take a look at UOB gold account...spread sekarang Rm3.30 je...dulu rm2.
Forum: Saving Investments 20-08-2013, 09:00 AM
Replies: 612
Views: 78,665
Posted By TokJayo777200
Memang betul tapi tahun2 sebelumnya pun dividen...

Memang betul tapi tahun2 sebelumnya pun dividen dibayar dalam bulan Ogos.Walaupun penutupan akaun ialah Disember tapi dividen tetap dibayar lebih kurang 12 bulan seperti dividen2 sebelumnya.Saya...
Forum: Saving Investments 19-08-2013, 05:55 PM
Replies: 612
Views: 78,665
Posted By TokJayo777200
Talking Banyak le tu kalau dah siap tolak zakat ..

Banyak le tu kalau dah siap tolak zakat ..
Forum: Saving Investments 19-08-2013, 09:37 AM
Replies: 612
Views: 78,665
Posted By TokJayo777200
Salam.Baru call cawangan Shah Alam.Dah boleh...

Salam.Baru call cawangan Shah Alam.Dah boleh ambil dividen 6% mulai hari ni.Dah siap tolak zakat 2.5%.Jumlah 8.5%...kira ok la tuu....
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 30-03-2013, 06:14 PM
Replies: 161
Views: 9,011
Posted By TokJayo777200
Ini video prank lah.

Ini video prank lah.
Forum: Saving Investments 20-02-2013, 12:28 PM
Replies: 4,679
Views: 423,772
Posted By TokJayo777200
Kalu kawe,kawe tunggu lagi sampai bawoh RM.80...

Kalu kawe,kawe tunggu lagi sampai bawoh RM.80 ko.......
Showing results 1 to 25 of 462

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:33 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE