Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 1,856
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 5,745
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 30,489
More...
Showing results 1 to 25 of 479
Search took 0.34 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 58 seconds ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 05:23 PM
Replies: 22
Views: 733
Posted By eday84
ahaha ni bapak tersindir ke ni

ahaha ni bapak tersindir ke ni
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles Today, 05:10 PM
Replies: 23
Views: 863
Posted By eday84
wau nmpk cam iphone hehe syg xde lenovo

wau nmpk cam iphone hehe
syg xde lenovo
Forum: General Stuffs & Products Today, 04:52 PM
Replies: 96
Views: 2,953
Posted By eday84
bulan 4 naik harga ke huhu kena stock up bnyk2...

bulan 4 naik harga ke huhu
kena stock up bnyk2 ni
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 04:15 PM
Replies: 20
Views: 815
Posted By eday84
laju je klau p&g kalau org lain bertahun2 kena...

laju je klau p&g
kalau org lain bertahun2 kena tiru
kpm kpdnkk buat xtau je

yg pekerja tu plak buat la brand lain kalau ye pon
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 04:04 PM
Replies: 35
Views: 1,917
Posted By eday84
yg dlm dokumentari bbc tu lagi gile yg tu org...

yg dlm dokumentari bbc tu lagi gile
yg tu org tak bunuh plak
Forum: Investor Discussion Today, 03:59 PM
Replies: 56
Views: 2,234
Posted By eday84
rendahkan je la loan, deposit tinggi takleh jgk...

rendahkan je la loan, deposit tinggi
takleh jgk ke.. tapi mmg aku pun dh buang semua asb loan hehe
nak idup bebas utang lak
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 10:40 AM
Replies: 31
Views: 1,148
Posted By eday84
dah start bole bela kuda dah

dah start bole bela kuda dah
Forum: Lands, Properties Sale/Rent Today, 10:36 AM
Replies: 4
Views: 188
Posted By eday84
igtkn mutiara damansara td

igtkn mutiara damansara td
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 10:32 AM
Replies: 51
Views: 2,746
Posted By eday84
ipoh lg pasni kena darurat plak sana curfew...

ipoh lg
pasni kena darurat plak sana
curfew pkl 5 dah kne duk umah
baru behave kot
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 04:20 PM
Replies: 22
Views: 1,149
Posted By eday84
36 peratus tu banyak jgk tu leh lepak sana cuti...

36 peratus tu banyak jgk tu
leh lepak sana cuti nnt ekeke
banyak plak cuti newyork ni
cuti berganti ke
Forum: Santai, Others Yesterday, 04:03 PM
Replies: 57
Views: 4,481
Posted By eday84
bdk2 skrg brani bkn cam kita dlu cikgu lawa pun...

bdk2 skrg brani bkn cam kita dlu
cikgu lawa pun kita menikus jgk huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 04:00 PM
Replies: 23
Views: 1,639
Posted By eday84
tgk censored sini mcm besar tgk kt google...

tgk censored sini mcm besar
tgk kt google images biasa2 je
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 03:52 PM
Replies: 13
Views: 1,118
Posted By eday84
seluar dalam polis laku weyy buat santau ke apa...

seluar dalam polis laku weyy
buat santau ke apa ni adoi
nak kasi lepas roadblock ke
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:40 PM
Replies: 7
Views: 882
Posted By eday84
biturbo ke ni huhuk laju2 pasni bole beli la...

biturbo ke ni huhuk
laju2 pasni
bole beli la utk koleksi
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:49 AM
Replies: 30
Views: 2,287
Posted By eday84
gile ah org pantang pun dibuat mcm tu dah kuat...

gile ah org pantang pun dibuat mcm tu
dah kuat sgt seks agaknya
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 09:32 AM
Replies: 40
Views: 4,423
Posted By eday84
dah kurus ke mcm lain je

dah kurus ke
mcm lain je
Forum: Gossip, Celebrities 04-03-2015, 04:01 PM
Replies: 46
Views: 3,047
Posted By eday84
awek tu pny baju mmg corak ke camtu

awek tu pny baju mmg corak ke camtu
Forum: Santai, Others 04-03-2015, 03:58 PM
Replies: 26
Views: 962
Posted By eday84
pkai buluh tu huhu

pkai buluh tu huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2015, 01:35 PM
Replies: 31
Views: 1,110
Posted By eday84
owh ye ke maksudnya kalau beli pun tetap boleh...

owh ye ke
maksudnya kalau beli pun tetap boleh disita dan dilelong?
Forum: Gossip, Celebrities 04-03-2015, 12:53 PM
Replies: 34
Views: 2,004
Posted By eday84
dayang ni bnyk sgt duit kot simpan dlm umah...

dayang ni bnyk sgt duit kot
simpan dlm umah huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2015, 12:49 PM
Replies: 13
Views: 524
Posted By eday84
tembak aje la sbb transponder tutup ckp la tak...

tembak aje la
sbb transponder tutup ckp la tak kenal haha
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2015, 12:44 PM
Replies: 31
Views: 1,110
Posted By eday84
rakyat tempatan takut klau tak byr sampah tak...

rakyat tempatan takut klau tak byr sampah tak ambik etc..
diorang ni rumah kosong nak sita pun xde brg..
nak jual balik bukan hak milik pbt tapi hak milik bank
kalau bank lelong owner baru la yg...
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2015, 12:39 PM
Replies: 10
Views: 519
Posted By eday84
harga kereta singapura mahal di singapura kot ...

harga kereta singapura mahal di singapura kot
kat sini jd murah

erm tu la baik buat rumah sini ramai rakyat singapore nnt jd rakyat malaysia plak
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2015, 10:03 AM
Replies: 42
Views: 2,526
Posted By eday84
pengawal keselamatan pun tak selamat dah - kes...

pengawal keselamatan pun tak selamat dah
- kes terpencil
- bertenang, bertenang, bukan kes perkauman
- statistik jenayah menurun tahun ini
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2015, 09:59 AM
Replies: 47
Views: 2,433
Posted By eday84
mlm tadi isi xde lak ruang tu mungkin terlepas...

mlm tadi isi xde lak ruang tu
mungkin terlepas pndg kot
insuran life pun terlupa tulis
tapi sib baik mmg 0 hehe
Showing results 1 to 25 of 479

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:11 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE