Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,622
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,812
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,580
More...
Showing results 1 to 25 of 456
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar Yesterday, 02:17 PM
Replies: 51
Views: 2,237
Posted By eday84
Lol belum gi jalan tar tu lagi Dari campbell...

Lol belum gi jalan tar tu lagi
Dari campbell smpi ke hujung metrojaya sana tu
patah kaki.. sambung smpi masjid india lak peh
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 02:12 PM
Replies: 52
Views: 2,469
Posted By eday84
Kentut ke huhu

Kentut ke huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:42 AM
Replies: 4
Views: 693
Posted By eday84
Gila betul, tak ckup lg ke bukti serangan israel...

Gila betul, tak ckup lg ke bukti serangan israel tu
Forum: Santai, Others Yesterday, 11:40 AM
Replies: 16
Views: 407
Posted By eday84
Nasib la jadi majoriti Majoriti pun takde kuasa...

Nasib la jadi majoriti
Majoriti pun takde kuasa lagi nasib malang
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 11:30 AM
Replies: 15
Views: 730
Posted By eday84
Kete pe tu scirocco ke forte erm kenapa lak...

Kete pe tu
scirocco ke forte
erm kenapa lak kontena tu jatuh gitu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:28 AM
Replies: 23
Views: 1,012
Posted By eday84
Siap la pasni anjing tu serang ketua balai lak...

Siap la pasni anjing tu
serang ketua balai lak tu
Forum: Santai, Others Yesterday, 11:03 AM
Replies: 30
Views: 1,234
Posted By eday84
Ahaha laku kaw2 la pasni

Ahaha laku kaw2 la pasni
Forum: Santai, Others Yesterday, 10:25 AM
Replies: 32
Views: 1,828
Posted By eday84
Semoga diberi anak nama hidayah

Semoga diberi anak nama hidayah
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 10:23 AM
Replies: 21
Views: 1,113
Posted By eday84
Dah curi pastu jual kat orang buat beraya Org...

Dah curi pastu jual kat orang buat beraya
Org raya pun makan rendang daging curi
Forum: Santai, Others Yesterday, 10:22 AM
Replies: 10
Santai : aum.....
Views: 393
Posted By eday84
Peh jadi menteri la camni awek ngurat tuu

Peh jadi menteri la camni
awek ngurat tuu
Forum: Info, Debate Yesterday, 10:14 AM
Replies: 126
Views: 10,679
Posted By eday84
Dulu time isteri duk jauh kena naik kapal terbang...

Dulu time isteri duk jauh kena naik kapal terbang untuk bayar bil
So biasa la layan pramugari, turun2 je terus jmp isteri hehe
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 10:08 AM
Replies: 127
Views: 6,064
Posted By eday84
Sogo dari kecik lagi aku mmg setiap raya mesti...

Sogo dari kecik lagi aku mmg setiap raya mesti kena teman mak pergi huhu
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 09:48 AM
Replies: 127
Views: 6,064
Posted By eday84
Huhu aku beli kat jusco je rm 200 bole dpt 2...

Huhu aku beli kat jusco je
rm 200 bole dpt 2 pasang kot
- Ok jgk design
- Kain tebal
- Jahitan tak berserabut
- Bole try diluar fitting room atau didalam fitting room
- Saiz besar
Forum: Santai, Others Yesterday, 09:32 AM
Replies: 49
Views: 2,681
Posted By eday84
R34 pun ada jeremy clarkson feature dlm topgear...

R34 pun ada jeremy clarkson feature dlm topgear dulu 1000hp
at least pki body yg best la bang huhu
seram nak bwk gini

apapun ok la tu ada duit semua bole jadi
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 09:25 AM
Replies: 102
Views: 3,929
Posted By eday84
Kalau cam area rawang ni camne? Hospital swasta...

Kalau cam area rawang ni camne? Hospital swasta depan bus stop, ada pun klinik kerajaan je itupun terperosok dalam taman.. Hospital selayang dah 15km jauhnye.. Hospital kuala kubu bharu 30km lebih.
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 09:22 AM
Replies: 102
Views: 3,929
Posted By eday84
Idup dunia kapitalis camni le Pasni xde nilai2...

Idup dunia kapitalis camni le
Pasni xde nilai2 kemanusiaan dah
at least ambik ambulans hantar ke hospital kerajaan pun ok
tapi cas ambulan skrg rm200 kalau swasta kan?
Forum: Automotive Yesterday, 09:17 AM
Replies: 23
Views: 1,288
Posted By eday84
Besar sket ke? Harga camne

Besar sket ke? Harga camne
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:16 AM
Replies: 60
Views: 3,319
Posted By eday84
minah ni nak sekolah agama hindu kot apa2 lah

minah ni nak sekolah agama hindu kot
apa2 lah
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:14 AM
Replies: 7
Views: 699
Posted By eday84
Takde video ke atau gambar susulan

Takde video ke atau gambar susulan
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-07-2014, 02:49 PM
Replies: 32
Views: 2,717
Posted By eday84
Peh selamat tak org dlm kotak tol tu gile lori...

Peh selamat tak org dlm kotak tol tu
gile lori langgar tepat2
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 23-07-2014, 10:30 AM
Replies: 27
Views: 2,336
Posted By eday84
Org kat youtube ckp silap dia lepas throttle dan...

Org kat youtube ckp silap dia lepas throttle dan overcorrected. Betul ek?
Aku rasa patut dia tak lepas throttle dan luruskan stereng je..
Forum: Santai, Others 23-07-2014, 10:15 AM
Replies: 131
Views: 4,593
Posted By eday84
Sekali angkat takbir bau semerbak daa Pengsan...

Sekali angkat takbir bau semerbak daa
Pengsan jemaah solat aidilfitri
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-07-2014, 10:11 AM
Replies: 11
Views: 608
Posted By eday84
Pas teraweh sambung tadarus lak katanya pastu...

Pas teraweh sambung tadarus lak katanya
pastu qiamulail pehh
kuda jgk untung
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-07-2014, 10:02 AM
Replies: 39
Views: 3,138
Posted By eday84
Kenya airline aku tgk 2000 lebih casualties ...

Kenya airline aku tgk 2000 lebih casualties
rilek je huhu
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 23-07-2014, 10:01 AM
Replies: 13
Views: 1,135
Posted By eday84
Lol atuk rave rave repeat la atuk

Lol atuk rave
rave repeat la atuk
Showing results 1 to 25 of 456

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:01 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE