Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,387
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,112
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,271
More...
Showing results 1 to 25 of 472
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: IstiqamahGOLD
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 11-10-2014, 11:23 AM
Replies: 4,294
Views: 363,924
Posted By IstiqamahGOLD
Ramai sangat takut nak post pasal meeting semalam...

Ramai sangat takut nak post pasal meeting semalam meh la aku post bagi info tuk budak2 CG :




Tunggu sikit masa lagi, DOMINO effect untuk pengelola2 lain pulak.. sebab DEPB ni paling otai...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 08-10-2014, 09:33 PM
Replies: 47,352
Views: 1,561,850
Posted By IstiqamahGOLD
OK, rasanya dah ada thread sebelah khusus untuk...

OK, rasanya dah ada thread sebelah khusus untuk discuss pasal I. Insyallah bro, Allah maha mengetahui segalanya siapa yang merana dan menjadi mangsa sebelum orang yang follow saya terpalit menjadi...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 07-10-2014, 06:56 PM
Replies: 47,352
Views: 1,561,850
Posted By IstiqamahGOLD
Macam familiar nama, ko yang HAVOC kt fb kisah ko...

Macam familiar nama, ko yang HAVOC kt fb kisah ko lebur duit dengan GWGFX pulak tu ye?
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 07-10-2014, 06:55 PM
Replies: 47,352
Views: 1,561,850
Posted By IstiqamahGOLD
Haha bro, sampai ke sini ko carik aku. Tak cukup...

Haha bro, sampai ke sini ko carik aku. Tak cukup ke kat thread sebelah khusus discus pasal diri aku. :D
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 01-10-2014, 11:27 PM
Replies: 47,352
Views: 1,561,850
Posted By IstiqamahGOLD
haaa sudahh.. jadi tempat promote pulak dah sini....

haaa sudahh.. jadi tempat promote pulak dah sini. :D:D
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 22-09-2014, 12:45 AM
Replies: 4,294
Views: 363,924
Posted By IstiqamahGOLD
http://www.hargaemas.com.my/

http://www.hargaemas.com.my/
Forum: Gold Market 20-09-2014, 05:06 AM
Replies: 39
Views: 5,131
Posted By IstiqamahGOLD
Dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan :D

Dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan :D
Forum: Loans, Credit Cards 20-09-2014, 05:05 AM
Replies: 128
Views: 11,562
Posted By IstiqamahGOLD
PM lah den jika betul berminat nak buat loan. SMS...

PM lah den jika betul berminat nak buat loan. SMS pun boleh.

THanks.
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 20-09-2014, 02:58 AM
Replies: 336
Views: 12,646
Posted By IstiqamahGOLD
restart dahhh... kasi repost balik apa aku tulis...

restart dahhh... kasi repost balik apa aku tulis 2 minggu lalu :

https://www.youtube.com/watch?v=rdLUjJsKusg
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 18-09-2014, 08:41 PM
Replies: 4,294
Views: 363,924
Posted By IstiqamahGOLD
Makin mantap disini.. tengah tunggu loaded 9...

Makin mantap disini.. tengah tunggu loaded 9 pulak :D
Forum: Gold Market 17-09-2014, 08:47 PM
Replies: 39
Views: 5,131
Posted By IstiqamahGOLD
Saya cuma offer mana2 yang sangkut emas kt...

Saya cuma offer mana2 yang sangkut emas kt arrahnu untuk jual dengan saya supaya saya leh bayar hutang kt ar rahnu tu.. kalau biarkan lelong sikit je nanti dapat dah la emas tengah turun skrg :D
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 15-09-2014, 11:05 PM
Replies: 488
Views: 20,384
Posted By IstiqamahGOLD
Hihi.. lambat join.. kapal dah berlayar jauh ni...

Hihi.. lambat join.. kapal dah berlayar jauh ni bro.. :D

Ada yang dah mula PH beberapa jam setelah daftar.. critical mode betul ni.. :D :)cgrock
Forum: Gold Market 09-09-2014, 03:16 PM
Replies: 39
Views: 5,131
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, service ni diaktifkan semula. Siapa...

Salam, service ni diaktifkan semula. Siapa berminat boleh PM . TQ
Forum: Loans, Credit Cards 09-09-2014, 03:15 PM
Replies: 128
Views: 11,562
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, sape berminat boleh PM. Service dibuka...

Salam, sape berminat boleh PM. Service dibuka semula. Semua buat bawah DEPB. Tq.
Forum: Gold Market 09-09-2014, 12:20 AM
Replies: 37
Views: 2,653
Posted By IstiqamahGOLD
Tolong PM harga. Thanks.

Tolong PM harga. Thanks.
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 07-09-2014, 10:36 PM
Replies: 336
Views: 12,646
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai...

Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai untuk diskusi.. kat dalam fikiran saya ada beberapa perkara yang membuatkan saya terus berfikir... setelah saya sendiri terjun sebagai ahli, manager dan...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 07-09-2014, 10:35 PM
Replies: 488
Views: 20,384
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai...

Salam, memandangkan carigold ni tempat sesuai untuk diskusi.. kat dalam fikiran saya ada beberapa perkara yang membuatkan saya terus berfikir... setelah saya sendiri terjun sebagai ahli, manager dan...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:45 AM
Replies: 110
Views: 4,987
Posted By IstiqamahGOLD
Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti...

Rasanya dah layak ditalkinkan onethor ni.. anti klimaks.. nak nipu jer kerja nyaaaa.. tak pasal2 terbang duit semata2 join konon nak support member buat program ni....haiiishhh... #:-S
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:43 AM
Replies: 16
Views: 1,703
Posted By IstiqamahGOLD
Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas...

Betul ke ameer tu dengan leader zulfaizal bekas owner ads4buck tu owner fxunited ni? dengar cerita dorang cuma Master IB je buat training.. mana betul ni.. :-?
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 28-08-2014, 02:33 AM
Replies: 8
Views: 931
Posted By IstiqamahGOLD
haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.....

haha dah kuar ye pairing untuk system macam MMM.. ingon.com tak bawak masuk malaysia ke bro? :D
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 25-08-2014, 03:34 AM
Replies: 336
Views: 12,646
Posted By IstiqamahGOLD
Sape nak jadi upline aku boleh PM. Nak bukak...

Sape nak jadi upline aku boleh PM.

Nak bukak cawangan baru la plak... MMM Indo dah masalah.. harap Malaysia boleh bertahan macam di Indon :)
Forum: Gold 25-08-2014, 03:31 AM
Replies: 5,979
Views: 492,062
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan......

Mantap.. jauh dah thread TA/FA ni berjalan... good :)
Forum: HYIP 25-08-2014, 03:22 AM
Replies: 7,386
Views: 324,384
Posted By IstiqamahGOLD
Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke?...

Salam apa khabar orang2 GWG? semua ada sihat ke? :)
Forum: Forex Brokers 16-08-2014, 06:02 PM
Replies: 2,668
Views: 128,687
Posted By IstiqamahGOLD
Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena...

Ntah nyer, kalau betul kena scam 200k atau kena scam ngan OKT bukak la thread baru.. baru best bincang sana :D
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 15-08-2014, 11:15 PM
Replies: 4,294
Views: 363,924
Posted By IstiqamahGOLD
Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM...

Ada wakalah kat Carigold ni ke? salam tolong PM me. Nak tau detail. :)
Showing results 1 to 25 of 472

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:19 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE