Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,734
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,766
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,310
More...
Showing results 1 to 25 of 388
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: boblynn02
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 09:19 AM
Replies: 58
Views: 4,696
Posted By boblynn02
Alhamdulillah. Barakallah.. kawen.muda... Kalau...

Alhamdulillah. Barakallah.. kawen.muda... Kalau jd apa2 pun agaknya yg komen negatif tu tolong apa2 tak? Doakan yg terbaik dah la.
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 12:31 PM
Replies: 44
Views: 3,121
Posted By boblynn02
Apa masalahnya dgn keyless?

Apa masalahnya dgn keyless?
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-12-2014, 01:04 AM
Replies: 37
Views: 3,784
Posted By boblynn02
Pelik gak aku komen mamat tu kan? mcm tak...

Pelik gak aku komen mamat tu kan? mcm tak bersambung je sel otak dia. Kah kah kah
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-12-2014, 01:02 AM
Replies: 37
Views: 3,784
Posted By boblynn02
[QUOTE=syahrizam;21137284]Pompuan tu tak sengaja...

[QUOTE=syahrizam;21137284]Pompuan tu tak sengaja pun nak pukul laki tu dgn kasut dia. Sepatutnya, laki tu boleh pi report kat penganjur yg pompuan tu mungkin dah 'cross the line' dan automatik...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-12-2014, 12:59 AM
Replies: 37
Views: 3,784
Posted By boblynn02
Padan muka pompuan tu. Dah lama org sabar. "rude...

Padan muka pompuan tu. Dah lama org sabar. "rude person and spitting in peoples faces, hitting them etc the guy got fed up and socked her."
Forum: Gossip, Celebrities 14-12-2014, 12:47 AM
Replies: 9
Views: 1,000
Posted By boblynn02
Tahniah juga pada erma...

Tahniah juga pada erma...
Forum: News, Current Issues, Rumours 02-12-2014, 09:04 AM
Replies: 34
Views: 1,178
Posted By boblynn02
Setuju sangat.... Kasi bersih semua.

Setuju sangat.... Kasi bersih semua.
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-11-2014, 10:55 AM
Replies: 65
Views: 2,516
Posted By boblynn02
Ko tak kata.. tp KP JPJ yg kata...:)) Tu maksud...

Ko tak kata.. tp KP JPJ yg kata...:))
Tu maksud keliru tu.Maybe bro pun keliru. :D
Forum: Santai, Others 10-11-2014, 02:31 PM
Replies: 21
Views: 979
Posted By boblynn02
giler...iphone china kot. gred c.

giler...iphone china kot. gred c.
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-11-2014, 09:23 AM
Replies: 24
Views: 908
Posted By boblynn02
Sapa betina ni? saya tak kenal la.

Sapa betina ni? saya tak kenal la.
Forum: Info, Debate 09-11-2014, 09:18 AM
Replies: 68
Views: 3,016
Posted By boblynn02
loya tekak aku dgr.... org agama pun jadi...

loya tekak aku dgr.... org agama pun jadi macai... kah kah kah
Forum: Vehicles Sale/Rent 09-11-2014, 09:15 AM
Replies: 92
Views: 6,125
Posted By boblynn02
Haah ek... mudah benor terasanya... kah kah...

Haah ek... mudah benor terasanya... kah kah kah...:))

xleh dicuit skit... maksum ke apa?:D
Forum: Gossip, Celebrities 08-11-2014, 06:39 PM
Replies: 76
Views: 3,717
Posted By boblynn02
Students di sekolah bila dah tgk citer KL...

Students di sekolah bila dah tgk citer KL Gangster ckp pun ala2 filem tu. naik menyampah aku dengar. Tak goyang la... sengat la... sayur la... kuat pengaruh tu.. Yusof Haslam tu kena terima hakikat.
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-10-2014, 11:19 AM
Replies: 120
Views: 5,554
Posted By boblynn02
Tu aku pelik, anak2 kencing malam pun salahkan...

Tu aku pelik, anak2 kencing malam pun salahkan cikgu dlm meeting PIBG. Takyah beranak la senang. Boo00doh punya mak bapak. Dia beranak pastu semua benda org lain nak buatkan. Ibu bapa anak sorg pun...
Forum: Gossip, Celebrities 25-10-2014, 11:10 AM
Replies: 97
Views: 6,948
Posted By boblynn02
Aku setuju xyah report. Xyah masuk campur. Kita...

Aku setuju xyah report. Xyah masuk campur. Kita ni lak nak judge org. Siap harap itu isteri UAI. apa laaa... Siap ada yg percaya itu UAI. Kalau bukan? xpasal2.. Memeperkuatkan tanggapan la... Syaitan...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 20-09-2014, 08:52 AM
Replies: 28
Views: 3,637
Posted By boblynn02
Niat dia nak mencuri je... bukan nak ada org...

Niat dia nak mencuri je... bukan nak ada org terbunuh.... hehhee
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-09-2014, 10:27 AM
Replies: 15
Views: 750
Posted By boblynn02
Pastu masuk sekolah menengah tak reti benda apa...

Pastu masuk sekolah menengah tak reti benda apa pun... masuk asrama penuh last2 jeng kreng....
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-09-2014, 07:27 AM
Replies: 15
Views: 750
Posted By boblynn02
Ke mak bapak frust sbb apa la kantoi bocor.....

Ke mak bapak frust sbb apa la kantoi bocor.. padahal anak aku dah hafal dah semua jawapan tu...


*sebuah kisah benar
Forum: Santai, Others 11-09-2014, 09:22 AM
Replies: 45
Views: 3,190
Posted By boblynn02
Perghhh... kalau ada lagi zaman ni......

Perghhh... kalau ada lagi zaman ni......
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-09-2014, 08:27 AM
Replies: 26
Views: 1,537
Posted By boblynn02
Tandas mcm spa.... PRC ke vietnam bg servis?...

Tandas mcm spa.... PRC ke vietnam bg servis? Hahahha...
Forum: News, Current Issues, Rumours 31-08-2014, 07:51 AM
Replies: 263
Views: 12,365
Posted By boblynn02
Aku setuju. Byk buang masa. Tp ada gak staf gomen...

Aku setuju. Byk buang masa. Tp ada gak staf gomen yg bagus kerjanya. Yg buat buruk ni la yg busukkan nama staf gomen.
Forum: News, Current Issues, Rumours 31-08-2014, 12:10 AM
Replies: 2
Views: 344
Posted By boblynn02
Nak kata padan muka lada parent tu kang mcm xbest...

Nak kata padan muka lada parent tu kang mcm xbest lak. Tp kalau sakit hati sgt mmg patut pun kena.
Forum: Gossip, Celebrities 22-08-2014, 03:47 PM
Replies: 109
Views: 5,636
Posted By boblynn02
Dulu pwnah aku ke Ikea. Beratur panjang. Selang 2...

Dulu pwnah aku ke Ikea. Beratur panjang. Selang 2 org pelanggan belakang aku tu erra fazira. Ada manager dia nmpk terus suruh staf dia bukak satu kaunter dan iring erra ke kaunter tu. Adehhh... Biasa...
Forum: Santai, Others 21-08-2014, 06:32 PM
Replies: 188
Views: 7,550
Posted By boblynn02
Ada ke dikaitkan dgn cikgu.. hahaha...

Ada ke dikaitkan dgn cikgu.. hahaha...
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 19-08-2014, 09:59 PM
Replies: 58
Views: 3,796
Posted By boblynn02
Korg leh ke tepi. Linda tu... Aku dah booked....

Korg leh ke tepi. Linda tu... Aku dah booked. InsyaAllah bulan depan kami nikah. Jemput dtg.
Showing results 1 to 25 of 388

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:21 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE