Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,403
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,128
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,295
More...
Showing results 1 to 25 of 475
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: rosdi80
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: Forex Brokers 14-10-2014, 02:39 AM
Replies: 8,400
Views: 262,316
Posted By rosdi80
ada IB Malaysia? Mudah nak berurusan kalau ada...

ada IB Malaysia? Mudah nak berurusan kalau ada...
Forum: HYIP 15-09-2014, 01:50 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
:eek::eek::eek: bukan kayuh nak lari ke?:)):))

:eek::eek::eek: bukan kayuh nak lari ke?:)):))
Forum: HYIP 04-09-2014, 06:06 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0V5LbnhKuMJ7zZofX9I9OCE9IIb_W0QS-tNt4f9s2Lfcf2DSa

Kayuh2.... layan sajer....:eek::eek::eek::eek:
Forum: HYIP 03-09-2014, 11:47 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
:eek::eek: Agak boleh percaya dengan kenyataan di...

:eek::eek: Agak boleh percaya dengan kenyataan di FB fadino ni?

Buat program pun jenis Forex bertopengkan HYIP, sampai masa cabut lari....:D

Semua nak lepas tangan jer...

:eek::eek: Aku tak...
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:09 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg

http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:08 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
http://s30.postimg.org/6q2hcxisx/gwg.jpg

http://s30.postimg.org/6q2hcxisx/gwg.jpg
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:06 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg

http://s30.postimg.org/octoqyusx/gwg.jpg
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:05 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
Suruh repot polis.... Ni sorang dah buat...

Suruh repot polis....

Ni sorang dah buat repot...

http://s30.postimg.org/6q2hcxisx/gwg.jpg

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=348969&page=691
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:49 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
Perintis aponyo.... Kalau KARKOS yg jadi...

Perintis aponyo....

Kalau KARKOS yg jadi TUKANG PENGAJAR.....:eek::eek:

Ada yg tak kenal KARKOS KE?:))
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:43 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
Geng2 "DATO" dah mula packing pakaian...

Geng2 "DATO" dah mula packing pakaian dohh.....:)):))
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:42 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
[QUOTE=p0lg;20599687]:">:"> berdebar plak rasanya...

[QUOTE=p0lg;20599687]:">:"> berdebar plak rasanya bila tengok org dah mula tampal poster report polis tu semua :eek: hari yang dinanti makin tiba :)paid habis la depa, ceq dah lama pendam geram...
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:31 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
kalau legal oleh BNM... Kenapa BNM tak...

kalau legal oleh BNM...

Kenapa BNM tak melabur dalam GWG boleh untong 120% setahun..:))

Boleh dapat Aventador lagi...:eek:

:eek::eek:
Forum: HYIP 31-08-2014, 08:29 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
:eek::eek: sekarang dah ramai duk cari pembeli...

:eek::eek: sekarang dah ramai duk cari pembeli ewallet...

Post dalam group GWG kena delete dengan Owner Group GWG...:eek:

Dah sampai masa nak bungkus jerr....:)):))
Forum: HYIP 30-08-2014, 08:27 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
Ramai ahli gwg ni buat loan $10k :D

Ramai ahli gwg ni buat loan $10k :D
Forum: HYIP 30-08-2014, 07:44 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
Kan dah nampak permainannya..... Lepas ni...

Kan dah nampak permainannya.....

Lepas ni ramai ahli nak jumpa DATO2 gwgfx ni.:eek::eek::eek:..
Forum: HYIP 29-07-2014, 07:32 AM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
:eek::eek: memang la gwgfx ni bukan forex.... ...

:eek::eek: memang la gwgfx ni bukan forex....

GWGFX = SKIM Kelepek Duit Orang


Tunggu masa nak baham tanoh.

:)):)) Ramai duk jual point murah2...

Nak withdrawal jangan harap nak...
Forum: HYIP 23-07-2014, 08:22 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
macam mana geng2 mcm ni nak takut/serik... ...

macam mana geng2 mcm ni nak takut/serik...

Tipu RM100juta, jika mengaku bersalah denda RM1juta...

Ada lagi RM99juta tuuuu.......

Keluar penjara pun makan tak habis....
Forum: HYIP 23-07-2014, 08:17 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
Broker terbaik reject pengeluaran trader. ...

Broker terbaik reject pengeluaran trader.

Sebab Reject pengeluaran, ahli baru tak ada join dan tak boleh nak pusing duit lagi.

Duit untung dah simpan dalam peti besi,tiba masa untuk cabut lari...
Forum: HYIP 23-07-2014, 08:13 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
Video pun dah delete........

Video pun dah delete........
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 23-07-2014, 09:20 AM
Replies: 55
Views: 1,713
Posted By rosdi80
TT tak boleh nak pm, baru 1 post.

TT tak boleh nak pm, baru 1 post.
Forum: HYIP 22-07-2014, 10:57 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
GWGFX Inc. Suite 305, Griffith Corporate...

GWGFX Inc.
Suite 305, Griffith Corporate Center,
PO Box 1510, Beachmont,
Kingstown, St. Vincent & Grenadines



Global Wave Gold Corporation
8345 NW 66 ST #A8220
MIAMI, FL 33166
Forum: Forex Brokers 22-07-2014, 09:35 AM
Replies: 173
Views: 11,301
Posted By rosdi80
assalamualaikum

Nak tanya pasal paxforex ni, okay ke broker ni?
Forum: HYIP 20-07-2014, 10:03 PM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
:eek::eek: dapat duit ko kalau duduk diam2? ...

:eek::eek: dapat duit ko kalau duduk diam2?


Kalau takdo ahli baru join, "DATO" boleh bayar ke, kalau aku trade di gwg broker terbaik di planet bumi ni?:)):))
Forum: HYIP 20-07-2014, 04:49 AM
Replies: 7,386
Views: 324,545
Posted By rosdi80
nak komen ke tak nak yerrr.. kan komen...

nak komen ke tak nak yerrr..

kan komen lebih2 kata tabur pasir dalam periuk belaga pulak....:eek::eek:
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 18-06-2014, 02:16 PM
Replies: 27
Views: 2,283
Posted By rosdi80
Kan beri komen, kata tutup periuk nasi pula. ...

Kan beri komen, kata tutup periuk nasi pula.

Good luck TT.

P/S: Trade duit sendiri lebih baik walaupun rugi/MC.....
Showing results 1 to 25 of 475

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:19 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE