Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,339
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,578
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,371
More...
Showing results 1 to 25 of 452
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-07-2014, 12:27 PM
Replies: 55
Views: 4,014
Posted By nwa
dah bro...sbb tu aku brani cakap... ada ke...

dah bro...sbb tu aku brani cakap...

ada ke isteri korang yang tak suka sex...hahaha

kalo ada memang kesian laa..huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-07-2014, 09:10 AM
Replies: 55
Views: 4,014
Posted By nwa
mustahil pempuan tak suka sex.. ni mesti kes...

mustahil pempuan tak suka sex..

ni mesti kes pempuan tu tak selera dengan laki tu
Forum: JV / Partnership / Investor 21-07-2014, 08:53 AM
Replies: 4,042
Views: 239,414
Posted By nwa
sabar2...kalo takde pape gak lepas raya kang kita...

sabar2...kalo takde pape gak lepas raya kang kita letup k
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-07-2014, 04:57 PM
Replies: 85
Views: 3,540
Posted By nwa
ni mesti hari2 baca thread ekstrimis2 kat CG ni...

ni mesti hari2 baca thread ekstrimis2 kat CG ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2014, 01:43 PM
Replies: 85
Views: 5,010
Posted By nwa
bila pegi bazar je cakap berjiwa rakyat....pelik...

bila pegi bazar je cakap berjiwa rakyat....pelik la

kalo betul berjiwa rakyat kena merempuh jem sama2...baru berjiwa rakyat
Forum: Insurance Offers, Agents 17-07-2014, 01:41 PM
Replies: 656
Views: 30,471
Posted By nwa
mana 1 no ko ni bro...

mana 1 no ko ni bro...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2014, 01:39 PM
Replies: 36
Views: 1,358
Posted By nwa
cuba tengok di fb pempuan ni...macam takde tanda...

cuba tengok di fb pempuan ni...macam takde tanda penyesalan yang ikhlas.Siap menganjing2 lagi.Yang ni ustaz tak nak bagi hukum ke
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2014, 01:37 PM
Replies: 36
Views: 1,358
Posted By nwa
ustaz zaharudin ni kalau dia post kat wall fb dia...

ustaz zaharudin ni kalau dia post kat wall fb dia camni

'haram untuk rosmah tidak memakai tudung'

baru aku nak dengar dan respek apa dia cakap.Buat hukuman utk benda2 yg dia rasa save dan...
Forum: Insurance Offers, Agents 17-07-2014, 10:17 AM
Replies: 656
Views: 30,471
Posted By nwa
kenapa no TT semuanya tak boleh dihubungi ek?

kenapa no TT semuanya tak boleh dihubungi ek?
Forum: Info, Debate 16-07-2014, 05:10 PM
Replies: 61
Views: 3,653
Posted By nwa
bukan pasal takde bayang2...tapi bendera tu...

bukan pasal takde bayang2...tapi bendera tu berkibar....kan kat ruang angkasa keadaan ialah vakum...takde angin langsung
Forum: Santai, Others 16-07-2014, 04:57 PM
Replies: 43
Views: 1,504
Posted By nwa
cuba kau beli sendri naik keta...agak2 rm5.50...

cuba kau beli sendri naik keta...agak2 rm5.50 murah tak?
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-07-2014, 02:20 PM
Replies: 49
Views: 3,321
Posted By nwa
hahah..inilah jawapan yang sbenarnyaaaa..... ...

hahah..inilah jawapan yang sbenarnyaaaa.....

jual tanah ke company China,then buat JDT...so org Johor nak marah pun berbelah bagi


bijakkk,bijak
Forum: Santai, Others 16-07-2014, 09:30 AM
Replies: 39
Views: 2,464
Posted By nwa
bini aku orang kuching....memang betul la tu,kalo...

bini aku orang kuching....memang betul la tu,kalo engkorang nak tau tempat yang betul2 1 malaysia kat swak la...aman gila...
Forum: General Stuffs & Products 14-07-2014, 05:13 PM
Replies: 131
Views: 5,069
Posted By nwa
takut aku tengok design baju ni

takut aku tengok design baju ni
Forum: General Stuffs & Products 14-07-2014, 12:02 PM
Replies: 88
Views: 4,937
Posted By nwa
orite2...just save my number :D

orite2...just save my number :D
Forum: General Stuffs & Products 14-07-2014, 11:52 AM
Replies: 88
Views: 4,937
Posted By nwa
aiyoo ...mooncake festival next year la yer bro?:D

aiyoo ...mooncake festival next year la yer bro?:D
Forum: General Stuffs & Products 14-07-2014, 11:46 AM
Replies: 88
Views: 4,937
Posted By nwa
haha...sms je terussss!

haha...sms je terussss!
Forum: General Stuffs & Products 14-07-2014, 11:45 AM
Replies: 88
Views: 4,937
Posted By nwa
yup bro...whole year...

yup bro...whole year...
Forum: General Stuffs & Products 14-07-2014, 11:27 AM
Replies: 88
Views: 4,937
Posted By nwa
owh can can..no problem...cod area pandan perdana...

owh can can..no problem...cod area pandan perdana n kl sentral
Forum: General Stuffs & Products 14-07-2014, 10:55 AM
Replies: 88
Views: 4,937
Posted By nwa
order dah tutup bro....tak sempat dah nak terima...

order dah tutup bro....tak sempat dah nak terima order lagi:((
Forum: Automotive 14-07-2014, 08:13 AM
Replies: 40
Views: 1,049
Posted By nwa
perghh kelisa....kalo TT jual kompom lakuuu

perghh kelisa....kalo TT jual kompom lakuuu
Forum: Gossip, Celebrities 11-07-2014, 05:08 PM
Replies: 64
Views: 4,705
Posted By nwa
Memang bagos kena maki...bang.ang ke cakap orang...

Memang bagos kena maki...bang.ang ke cakap orang tak peduli....dah terlebih peduli kot,hari2 ada je pray for itu ini
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-07-2014, 08:47 AM
Replies: 54
Views: 3,486
Posted By nwa
macam niii pun goyang iman ke?apa punya lemah...

macam niii pun goyang iman ke?apa punya lemah engko sume ni?
orang kristian rilek je tengok lambang bulan sabit.....apesal lemah sangat engko ni....

nampak lambang t pun dah lemah iman...citer...
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-07-2014, 04:30 PM
Replies: 89
Views: 13,643
Posted By nwa
JDT punya geng la ni sebab tu aku menyampah...

JDT punya geng la ni
sebab tu aku menyampah dengan JDT ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-07-2014, 10:21 AM
Replies: 29
Views: 1,414
Posted By nwa
sebab dia panas baran la dia anak 10...semua...

sebab dia panas baran la dia anak 10...semua tindakan tak pikir panjang
Showing results 1 to 25 of 452

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:06 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE