Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 10,863
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 12,091
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,438
More...
Showing results 1 to 25 of 484
Search took 0.30 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues Today, 09:37 AM
Replies: 8
Views: 1,371
Posted By Prisoner
nak bawak balik umah kongsi.. lagi bapak2 buaya...

nak bawak balik umah kongsi.. lagi bapak2 buaya dok tunggu..

terpaksa la hotel budget..
tu pun kena plak serbu..
Forum: Official News, Current Issues Today, 09:24 AM
Replies: 15
Views: 508
Posted By Prisoner
kena buat berdenda baru boleh terdidik masyarakat...

kena buat berdenda baru boleh terdidik masyarakat ni..

senang la skit kerja kontraktor sampah.. takyah asing2 dah.. boleh terus bawak pergi kedai scrap jual plastik, kertas & tin
jangan ada...
Forum: Manchester United Yesterday, 09:04 PM
Replies: 26,636
Views: 773,956
Posted By Prisoner
harap2 ni bukan jenis yang joget2 atau buat...

harap2 ni bukan jenis yang joget2 atau buat pelik2 la celebrate score..
Forum: Investor Discussion Yesterday, 10:19 AM
Replies: 103
Views: 5,493
Posted By Prisoner
Rumah ke 2 ikut logik dia dah kejung dah.. Rumah...

Rumah ke 2 ikut logik dia dah kejung dah.. Rumah masih dlm pembikinan... X ada income atleast 1-2 tahun
Forum: Official News, Current Issues 29-08-2015, 06:02 PM
Replies: 43
Views: 3,154
Posted By Prisoner
awek dia bukan reti bawak kereta laju macam tu.. ...

awek dia bukan reti bawak kereta laju macam tu..
last pergi kat dia jugak kereta tu..

kira hadiah on paper jer la..
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 08:38 PM
Replies: 8
Views: 1,346
Posted By Prisoner
"Umpama tedung dan sawa" tak boleh...

"Umpama tedung dan sawa"

tak boleh berjumpa.. mesti nak fight
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 09:55 AM
Replies: 15
Views: 766
Posted By Prisoner
tiket tu sesiapa boleh ambik dari mesin tu .....

tiket tu sesiapa boleh ambik dari mesin tu .. janji ada tiket tu sesiapa pun boleh keluar..
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 09:37 AM
Replies: 80
Views: 4,750
Posted By Prisoner
dia baru sedar orang nak perli dia sebenarnya.. ...

dia baru sedar orang nak perli dia sebenarnya..

tu yang tolak tu..
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 01:47 AM
Replies: 20
Views: 1,537
Posted By Prisoner
dia jadi berlumut? ahah!!..

dia jadi berlumut? ahah!!..
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 01:10 AM
Replies: 20
Views: 1,537
Posted By Prisoner
Rayban ni susah nak spot yang mana fake kecuali...

Rayban ni susah nak spot yang mana fake kecuali ko bawak jumpa pakar rayban sendiri.

dulu dalam tahun 5-6 tahun lepas seller malaysia jual kat ebay boleh generate 5 angka sebulan jual fake saja.....
Forum: Manchester United 28-08-2015, 01:05 AM
Replies: 26,636
Views: 773,956
Posted By Prisoner
nasib baik CL ni last 16 ada draw lagi.. ...

nasib baik CL ni last 16 ada draw lagi..

kalau ikut worldcup punya.. knockout stage nangiss..
Forum: Official News, Current Issues 25-08-2015, 10:22 PM
Replies: 24
Views: 1,869
Posted By Prisoner
create cerita pelik2 skit pasal macam mana budak...

create cerita pelik2 skit pasal macam mana budak tu boleh jadikan lukisan tu berlubang.. silap hari bulan boleh naik lagi value..
Forum: Official News, Current Issues 25-08-2015, 09:53 AM
Replies: 17
Views: 1,336
Posted By Prisoner
402 meter ni dah nak dekat setengah kilometer...

402 meter ni dah nak dekat setengah kilometer kan?

gila lama terseret.. mesti macam2 keluar dalam kepala time ni.
Forum: Gossip, Celebrities 25-08-2015, 08:52 AM
Replies: 85
Views: 9,508
Posted By Prisoner
Aku sungguh frust dengan cerita cerita ni semua..

Aku sungguh frust dengan cerita cerita ni semua..
Forum: Gossip, Celebrities 24-08-2015, 09:30 PM
Replies: 83
Views: 6,999
Posted By Prisoner
Nadem dah miskin agaknya.. bapak takmo payung...

Nadem dah miskin agaknya..
bapak takmo payung dah pasal kutuk mak tiri kut..
Forum: Official News, Current Issues 23-08-2015, 12:20 AM
Replies: 19
Views: 1,389
Posted By Prisoner
kalau nak beli rumah lelong pun.. kena ambik tau...

kalau nak beli rumah lelong pun.. kena ambik tau jugak pasal2 bekas tuan rumah sebelumnya..

takut kena macam ni jguak laa..

banyak jugak la dah jumpa rumah lelong yang pintu mmg dah kena...
Forum: Santai, Others 23-08-2015, 12:18 AM
Replies: 31
Views: 1,810
Posted By Prisoner
yang buat naya kat monyet tu satu hal la.. kita...

yang buat naya kat monyet tu satu hal la..
kita yang ramai2 pi kacau habitat dia pun satu hal jugak..
Forum: Gossip, Celebrities 22-08-2015, 11:58 AM
Replies: 42
Views: 3,837
Posted By Prisoner
Ujang ngan geng yang pernah melukis kat majalah...

Ujang ngan geng yang pernah melukis kat majalah ujang tu tak silap semua dah balik ke Gila-Gila..

so apa lagi.. jom la support gila2.. tu jer tinggal tempat dia orang ni nak terus berkarya...
Forum: Official News, Current Issues 21-08-2015, 08:12 PM
Replies: 5
Views: 303
Posted By Prisoner
kang polis buat roadblock operasi depan sekolah...

kang polis buat roadblock operasi depan sekolah di katakan nak mencari duit..


serba salah jugak ni..
Forum: Gossip, Celebrities 21-08-2015, 04:38 PM
Replies: 42
Views: 3,837
Posted By Prisoner
Sebulan gaji linda onn je tu.. MOY ni mmg...

Sebulan gaji linda onn je tu..
MOY ni mmg perangai dah sedia maklum dah..

By the way.. Linda onn ni cakap apa yg smpi kena saman?
Forum: Official News, Current Issues 21-08-2015, 12:03 PM
Replies: 80
Views: 6,297
Posted By Prisoner
ini 2 korea ni sembang jer lebih. bertahun dah...

ini 2 korea ni sembang jer lebih.
bertahun dah dengar.. dari bapak sampai ke anak..

tak jadi2 jugak perang..
Forum: Official News, Current Issues 20-08-2015, 11:06 PM
Replies: 138
Views: 9,616
Posted By Prisoner
Lama tak dengar nama matthias chang.. orang...

Lama tak dengar nama matthias chang..

orang paling kanan Tun.. penasihat terbaik
Forum: Santai, Others 20-08-2015, 10:53 PM
Replies: 103
Views: 3,088
Posted By Prisoner
suka layan yang live kat youtube - duo racun...

suka layan yang live kat youtube

- duo racun
- zaskia gotik

tapi layan yang live atas pentas jer.. official2 video tak main.
Forum: Gossip, Celebrities 20-08-2015, 10:47 PM
Replies: 65
Views: 5,613
Posted By Prisoner
tersedak asap akau bukak2 jer tengok darlie tu

tersedak asap akau bukak2 jer tengok darlie tu
Forum: Official News, Current Issues 20-08-2015, 03:04 PM
Replies: 16
Views: 735
Posted By Prisoner
habis.. kapal dah karam..

habis..
kapal dah karam..
Showing results 1 to 25 of 484

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:27 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE