Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Today
Replies: 0
Views: 162
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,428
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,685
More...
Showing results 1 to 25 of 448
Search took 0.17 seconds.
Search: Posts Made By: ss_izal
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: Automotive 05-06-2016, 12:05 AM
Replies: 177
Views: 34,298
Posted By ss_izal
sparepart tu berapa harganya tu?

sparepart tu berapa harganya tu?
Forum: Services Offered 04-06-2016, 10:53 PM
Replies: 2,271
Views: 97,734
Posted By ss_izal
kemungkinan besar emmc problem, redmi note...

kemungkinan besar emmc problem,

redmi note 3g
twrp recovery
stuck di mi logo
twrp kata no OS
flashtool failed
install di twrp failed

e:unable to mount /cache
Forum: Electrics, Electronics, DIY 04-06-2016, 10:37 PM
Replies: 114
Views: 9,726
Posted By ss_izal
terasa nak beli pulak kalau macam ni lagunya, ada...

terasa nak beli pulak kalau macam ni lagunya, ada smart ker tv dia?
Forum: Automotive 04-06-2016, 10:26 PM
Replies: 177
Views: 34,298
Posted By ss_izal
nak tanya segala kos untuk satria neo berapa ye?...

nak tanya segala kos untuk satria neo berapa ye? dah sampai time dah, dah bunyik2 dah, aku yang tak perasan.

Mohon tanya total cost terlibat

*maafkan hamba gali balik thread lama
Forum: Gossip, Celebrities 29-04-2016, 11:21 PM
Replies: 281
Views: 29,469
Posted By ss_izal
Apa citer dia sekarang ye. Dimana dia dj ler ni?

Apa citer dia sekarang ye. Dimana dia dj ler ni?
Forum: General Stuff & Products 15-03-2016, 04:17 PM
Replies: 2,298
Views: 140,985
Posted By ss_izal
x aktif dah ke?

x aktif dah ke?
Forum: General Stuff & Products 03-10-2014, 04:04 PM
Replies: 31
Views: 1,426
Posted By ss_izal
boleh la bos, tapi tak setajam disangka, x betul...

boleh la bos, tapi tak setajam disangka, x betul betul hancur. tuan guna bagaimana?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 03-10-2014, 04:03 PM
Replies: 471
Views: 47,641
Posted By ss_izal
aku rasa give up gak nak guna hp ni actually....

aku rasa give up gak nak guna hp ni actually. tapi spec wise berbaloi, cuma tenet ni kata sampai 21mpbs, tapi hampeh je.

aku tak usik phone pun, ada gak pergerakan, macam ada hantu. - ni isu lain
Forum: General Stuff & Products 02-10-2014, 02:06 PM
Replies: 31
Views: 1,426
Posted By ss_izal
saya dah pakai sebijik begini. mau komen kah tuan?

saya dah pakai sebijik begini. mau komen kah tuan?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-10-2014, 01:46 PM
Replies: 471
Views: 47,641
Posted By ss_izal
korang, aku pakai note ni, aku - guna digi sim...

korang, aku pakai note ni,
aku - guna digi sim ,redmi note
kawan-digi sim , asus zen6
lokasi-rumah aku
problem- zen 6 loading page tenet laju bawah 5saat , note loading page tenet slow 2 minit
...
Forum: Vehicles Sale/Rent 02-10-2014, 01:27 PM
Replies: 569
Views: 44,783
Posted By ss_izal
setempat aje ke tuan, nun di atas, nun dibawah,...

setempat aje ke tuan, nun di atas, nun dibawah, nun di tepi laut, nun di meow mewo kuching, xde ke
Forum: Debate & Mature Discussion 28-07-2014, 02:06 PM
Replies: 350
Views: 26,106
Posted By ss_izal
starbuck tealeaf

starbuck tealeaf
Forum: Services Offered 16-07-2014, 06:11 PM
Replies: 85
Views: 7,304
Posted By ss_izal
custom made x guna kain sedia ada harga lain?

custom made x guna kain sedia ada harga lain?
Forum: Services Offered 16-07-2014, 05:59 PM
Replies: 85
Views: 7,304
Posted By ss_izal
yg illustration baju yg pertama tu, gambar real...

yg illustration baju yg pertama tu, gambar real dia yang mana satu? normal kain f1 panas, panas tak ni?
Forum: Santai, Others 13-07-2014, 11:21 AM
Replies: 191
Views: 10,647
Posted By ss_izal
Yg mana biasanya dibeli 434 ni

Yg mana biasanya dibeli 434 ni
Forum: General Stuff & Products 12-07-2014, 03:20 PM
Replies: 814
Views: 35,139
Posted By ss_izal
Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, ...

Barang bukan pos dr tawau bossku? Kalau eya, mahal lg postagr dlm sabah ya?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-07-2014, 01:12 AM
Replies: 2,261
Views: 175,442
Posted By ss_izal
Bro nokia e7 ada x?

Bro nokia e7 ada x?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 05-07-2014, 10:57 AM
Replies: 722
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 107,186
Posted By ss_izal
korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg...

korang citer bateri drain, berapa cepat ? tu mmg tak best tu, aspek yg paling kena tengok
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-07-2014, 11:17 AM
Replies: 722
(Entertainment) Asus zenfone
Views: 107,186
Posted By ss_izal
beli dari directd or satu gadget apa depa bagi?...

beli dari directd or satu gadget apa depa bagi? ada earphone tak set diorang ni?
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-07-2014, 09:38 AM
Replies: 1,028
Views: 109,208
Posted By ss_izal
yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke

yg redmi note bila nak murah lagi, kekeke
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 01-07-2014, 01:12 PM
Replies: 1,028
Views: 109,208
Posted By ss_izal
macam mana nak membeli?

macam mana nak membeli?
Forum: Official News, Current Issues 30-06-2014, 01:21 AM
Replies: 51
Views: 4,006
Posted By ss_izal
agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila...

agaknya yang sebenar menolong berapa ramai, bila dah budak ni surrender , berapa ramai yg datang nak belasah?
Forum: Official News, Current Issues 28-05-2014, 07:08 AM
Replies: 112
Views: 3,424
Posted By ss_izal
Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu?...

Korang paham ke apa sistem yg dia cakap tu? Itulah dia pengkeranian. Cerita dia bulan semata-mata netbook, kan dia berterima kasih bg tu. Dan bukan juga samada diorang xnak buat apa disuruh. Tp...
Forum: TV & Multimedia (Android Box, Decoder, Smart TV, IPTV, Satellite) 24-05-2014, 04:48 PM
Replies: 532
Views: 87,428
Posted By ss_izal
Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq

Mohon tau sapa yg jual, nak tangkap sekoq
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 16-04-2014, 08:18 AM
Replies: 18
Views: 1,482
Posted By ss_izal
Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp...

Aku dah topup ngan brother ni. Ok gak lah. Tp bro.. Sensor lebih sikit no org yg berurusan ngan hang, tak cukup satu je bro.
Showing results 1 to 25 of 448

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:11 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you