Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,435
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,055
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,575
More...
Showing results 1 to 25 of 475
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: rosdi80
The search index was updated 4 minutes ago.
Forum: HYIP Today, 07:44 PM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
Kan dah nampak permainannya..... Lepas ni...

Kan dah nampak permainannya.....

Lepas ni ramai ahli nak jumpa DATO2 gwgfx ni.:eek::eek::eek:..
Forum: HYIP 29-07-2014, 07:32 AM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
:eek::eek: memang la gwgfx ni bukan forex.... ...

:eek::eek: memang la gwgfx ni bukan forex....

GWGFX = SKIM Kelepek Duit Orang


Tunggu masa nak baham tanoh.

:)):)) Ramai duk jual point murah2...

Nak withdrawal jangan harap nak...
Forum: HYIP 23-07-2014, 08:22 PM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
macam mana geng2 mcm ni nak takut/serik... ...

macam mana geng2 mcm ni nak takut/serik...

Tipu RM100juta, jika mengaku bersalah denda RM1juta...

Ada lagi RM99juta tuuuu.......

Keluar penjara pun makan tak habis....
Forum: HYIP 23-07-2014, 08:17 PM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
Broker terbaik reject pengeluaran trader. ...

Broker terbaik reject pengeluaran trader.

Sebab Reject pengeluaran, ahli baru tak ada join dan tak boleh nak pusing duit lagi.

Duit untung dah simpan dalam peti besi,tiba masa untuk cabut lari...
Forum: HYIP 23-07-2014, 08:13 PM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
Video pun dah delete........

Video pun dah delete........
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 23-07-2014, 09:20 AM
Replies: 55
Views: 1,604
Posted By rosdi80
TT tak boleh nak pm, baru 1 post.

TT tak boleh nak pm, baru 1 post.
Forum: HYIP 22-07-2014, 10:57 PM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
GWGFX Inc. Suite 305, Griffith Corporate...

GWGFX Inc.
Suite 305, Griffith Corporate Center,
PO Box 1510, Beachmont,
Kingstown, St. Vincent & Grenadines



Global Wave Gold Corporation
8345 NW 66 ST #A8220
MIAMI, FL 33166
Forum: Forex Brokers 22-07-2014, 09:35 AM
Replies: 169
Views: 10,905
Posted By rosdi80
assalamualaikum

Nak tanya pasal paxforex ni, okay ke broker ni?
Forum: HYIP 20-07-2014, 10:03 PM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
:eek::eek: dapat duit ko kalau duduk diam2? ...

:eek::eek: dapat duit ko kalau duduk diam2?


Kalau takdo ahli baru join, "DATO" boleh bayar ke, kalau aku trade di gwg broker terbaik di planet bumi ni?:)):))
Forum: HYIP 20-07-2014, 04:49 AM
Replies: 6,866
Views: 270,494
Posted By rosdi80
nak komen ke tak nak yerrr.. kan komen...

nak komen ke tak nak yerrr..

kan komen lebih2 kata tabur pasir dalam periuk belaga pulak....:eek::eek:
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 18-06-2014, 02:16 PM
Replies: 25
Views: 1,625
Posted By rosdi80
Kan beri komen, kata tutup periuk nasi pula. ...

Kan beri komen, kata tutup periuk nasi pula.

Good luck TT.

P/S: Trade duit sendiri lebih baik walaupun rugi/MC.....
Forum: Forex Brokers 12-06-2014, 01:13 PM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
Adakah No akaun 290240 sudah dilantik oleh Octafx...

Adakah No akaun 290240 sudah dilantik oleh Octafx sebagai IB Rasmi Malaysia dan boleh buat lokal depo dan withdrawal dengannya?

Facebook Profile dibawah:...
Forum: Forex Brokers 26-05-2014, 10:36 AM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
berapo bank caj? usd25 atau 30usd? Tak...

berapo bank caj? usd25 atau 30usd?

Tak berapa nak padan wire kalau sikit2 ni..

Tu kata susahkan orang betul......

Cepat2 ler ganti IB wehhhhhhhhhhhh.........~X(~X(
Forum: MLM Local Registered Companies (With AJL) 24-05-2014, 08:19 PM
Replies: 3,899
Views: 163,066
Posted By rosdi80
:eek::eek: ambe kena dengan UT2U lepas Empay...

:eek::eek: ambe kena dengan UT2U lepas Empay Legend...


Memang Legend Empay dan UT2U....


Lepas ni YSLM Legend pula...:)):))
Forum: Forex Brokers 24-05-2014, 05:45 PM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
kena tunggu juga sbb akaun duk float lagi... ...

kena tunggu juga sbb akaun duk float lagi...

Takkann nak cutloss.... rugi wooooo.....

Bank caj 25-30usd wire ni...

Kalau 100usd wire tak berbaloi....:eek:
Forum: Forex Brokers 24-05-2014, 05:44 PM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
macam tu lerrr... memang jenis canibal ni.... ...

macam tu lerrr... memang jenis canibal ni....

Alasan tak munasabah kick IB Malaysia.

Pastu katanya nak lantik IB baru... Kalau IB baru tak seglamour Giant atau Azmi,,,

Jangan harap aku nak...
Forum: Forex Brokers 24-05-2014, 05:41 PM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
Nampok gayanya kena pakai wire juga lerr.... ...

Nampok gayanya kena pakai wire juga lerr....

Menyusahkan betul octa ni....
Forum: Forex Brokers 24-05-2014, 05:21 PM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
Masalahnya octa suruh guna wire... sakit...

Masalahnya octa suruh guna wire...

sakit betul octa ni....

canibal betul....
Forum: Forex Brokers 24-05-2014, 05:11 PM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
Bos depo hari tu guna PM ke?

Bos depo hari tu guna PM ke?
Forum: Forex Brokers 24-05-2014, 01:35 PM
Replies: 8,197
Views: 249,610
Posted By rosdi80
Ni jawapan mengarut, aku dah request witdrawal...

Ni jawapan mengarut, aku dah request witdrawal melalui moneybookers tapi kena reject.

Sebelum ni aku guna depo melalui IB Azmi tapi masa nak withdrawal tak boleh pun guna moneybookers...
Forum: Info, Debate 23-05-2014, 05:18 PM
Replies: 74
Views: 3,030
Posted By rosdi80
Ni jawapan Jakim: ...

Ni jawapan Jakim:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=746744285376143&set=a.170209816362929.52552.155056204544957&type=1
Forum: Forex e-Market 21-05-2014, 04:35 AM
Replies: 142
Views: 4,690
Posted By rosdi80
tak boleh nak pm... Inbox TT dah penuh...

tak boleh nak pm... Inbox TT dah penuh...
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 21-05-2014, 03:44 AM
Replies: 16
Views: 1,467
Posted By rosdi80
Memang tak boleh keluarkan deposit...

Memang tak boleh keluarkan deposit tu.....:eek::eek:
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 21-05-2014, 03:44 AM
Replies: 16
Views: 1,467
Posted By rosdi80
Tu yang hairan... katanya broker terbaik tapi...

Tu yang hairan... katanya broker terbaik tapi deposit tak boleh keluarkan....


Teruk benor punyo broker...:))
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 19-05-2014, 06:44 PM
Replies: 12
Views: 1,190
Posted By rosdi80
betul ke duduk diam dapat downline? Dah...

betul ke duduk diam dapat downline?

Dah seminggu join, sorang pun tak ada.....
Showing results 1 to 25 of 475

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:14 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE