Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,203
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,942
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,100
More...
Showing results 1 to 25 of 450
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: Automotive Today, 12:53 PM
Replies: 12
Views: 263
Posted By eday84
sebab indon bnyk kilang kete kot bole la...

sebab indon bnyk kilang kete kot
bole la transfer knowledge toyota tu hehe
honda kat thai plak
Forum: Info, Debate Today, 12:44 PM
Replies: 12
Views: 595
Posted By eday84
aussie pun ada jgk no limit ada gambar aku tgk...

aussie pun ada jgk no limit
ada gambar aku tgk tgh desert
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 11:59 AM
Replies: 13
Views: 421
Posted By eday84
Banyak duit nih

Banyak duit nih
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 11:57 AM
Replies: 11
Views: 220
Posted By eday84
Biar lambat asal free highway sana

Biar lambat asal free highway sana
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 10:02 AM
Replies: 18
Views: 909
Posted By eday84
Value teruk jgk sini bole la beli utk buat stor...

Value teruk jgk sini
bole la beli utk buat stor simpan barang ke
nak sewakan slow je
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:09 PM
Replies: 7
Views: 389
Posted By eday84
Nak raya ni mabuk2 ar

Nak raya ni mabuk2 ar
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 05:48 PM
Replies: 7
Views: 175
Posted By eday84
ye ke dari bulan 6 hari tu pun dah ada tulis kat...

ye ke dari bulan 6 hari tu pun dah ada tulis kat resit GST ni
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 04:30 PM
Replies: 9
Views: 578
Posted By eday84
terang mcm subuh

terang mcm subuh
Forum: Santai, Others Yesterday, 04:29 PM
Replies: 152
Views: 4,469
Posted By eday84
org ckp tanya isteri pertama tu penting tapi...

org ckp tanya isteri pertama tu penting
tapi kalau ibu ada lagi, kita tanya la ibu pulak
kalau dia bagi lagi ok kot
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 12:39 PM
Replies: 31
Views: 2,003
Posted By eday84
kpj taknak taja kami ke huhu

kpj taknak taja kami ke huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:38 PM
Replies: 4
Views: 343
Posted By eday84
tak besar lagi ke longkang tu mcm parit dah

tak besar lagi ke longkang tu
mcm parit dah
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:24 PM
Replies: 206
Views: 16,113
Posted By eday84
kereta ngn motor pun sama lajunye tgk kat side...

kereta ngn motor pun sama lajunye
tgk kat side mirror ada 1km lagi,
bila buka signal je dah ada kat seblah
reaction time utk org biasa bawa laju dan
org biasa bawa slow lain
Forum: Santai, Others Yesterday, 12:11 PM
Replies: 152
Views: 4,469
Posted By eday84
hondapuma ada jgk kan no 3 pun ada dgr2 jgk dia...

hondapuma ada jgk kan
no 3 pun ada dgr2 jgk dia tu
Forum: Santai, Others Yesterday, 12:08 PM
Replies: 152
Views: 4,469
Posted By eday84
haha betul ke lawak tu balik ni cek darah...

haha betul ke lawak tu
balik ni cek darah isteri ekeke
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:46 AM
Replies: 27
Views: 1,127
Posted By eday84
ron 97 rm 2 ringgit la baru ada bran ron 95 rm...

ron 97 rm 2 ringgit la baru ada bran
ron 95 rm 1.70 huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:45 AM
Replies: 31
Views: 914
Posted By eday84
bkn us suka outsourcing ke india ke atau buka...

bkn us suka outsourcing ke india ke
atau buka disini expert dari india jgk
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:44 AM
Replies: 9
Views: 456
Posted By eday84
Ada eh persiaran karpal singh xtau plak

Ada eh persiaran karpal singh
xtau plak
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 10:04 AM
Replies: 28
Views: 1,657
Posted By eday84
puppy bkn anak anjing ke kitten anak kucing

puppy bkn anak anjing ke
kitten anak kucing
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:49 AM
Replies: 22
Views: 1,084
Posted By eday84
nak buat permohonan cerai kena ada repot polis...

nak buat permohonan cerai kena ada repot polis dulu ek
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar Yesterday, 09:18 AM
Replies: 41
Views: 5,408
Posted By eday84
haha tall dark n hensem pmpn ske la tu

haha tall dark n hensem
pmpn ske la tu
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-10-2014, 06:02 PM
Replies: 52
Views: 2,352
Posted By eday84
aku tgk dokumentari alien planets like earth kat...

aku tgk dokumentari alien planets like earth kat youtube baru paham camne dia cerap.. dari teleskop angkasa dan dari balai cerap.. bole kira berapa planet sesebuah bintang tu ada.. cer try tgk
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-10-2014, 09:07 AM
Replies: 13
Views: 585
Posted By eday84
sel2 otak berhubung ikut lain ni

sel2 otak berhubung ikut lain ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-10-2014, 09:02 AM
Replies: 22
Views: 1,416
Posted By eday84
lif ni ke yg berhantu tu huhu

lif ni ke yg berhantu tu huhu
Forum: Properties Discussions 17-10-2014, 06:02 PM
Replies: 728
Views: 61,524
Posted By eday84
bumi diskaun tu utk new development je kan? ...

bumi diskaun tu utk new development je kan?
beli dari lain semua kena 10% jgk
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-10-2014, 05:58 PM
Replies: 3
Views: 140
Posted By eday84
tak pecah ke dlm perut mcm cite Lucy bole jd...

tak pecah ke dlm perut mcm cite Lucy
bole jd genius
Showing results 1 to 25 of 450

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:26 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE