Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,203
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,942
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,100
More...
Showing results 1 to 25 of 493
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: happymior
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Services Offered 15-08-2013, 04:23 AM
Replies: 286
Views: 11,569
Posted By happymior
berminat nk psg ni,, PM ya TT

berminat nk psg ni,,
PM ya TT
Forum: Services Offered 14-08-2013, 01:25 PM
Replies: 1,100
Views: 31,751
Posted By happymior
pm plsz TT

pm plsz TT
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 09:45 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
mmg bukan rasanya ni,,, sb baru lg ni web ni.. ...

mmg bukan rasanya ni,,,
sb baru lg ni web ni..
jap try check whois
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 05:39 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
kan ada Pm bgtau dlm PC ptg td ms dia baru smpai...

kan ada Pm bgtau dlm PC ptg td ms dia baru smpai sana...
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 05:38 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
tulah , aku ngan fmily pun ckp mcm tu ...huhu

tulah , aku ngan fmily pun ckp mcm tu ...huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 05:35 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
maybe... huhu

maybe... huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 05:33 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
kannn..boleh nampak kan, mata dia pun melilau...

kannn..boleh nampak kan, mata dia pun melilau je..huhuhu

kesian plak tgk KPN dn Panglima ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 05:31 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
tv3 xckp lak,,, 31 kutt ...sb dgr td 31 geng...

tv3 xckp lak,,,
31 kutt ...sb dgr td 31 geng lanun dh mampus sejak ops daulat..
total 52
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 05:28 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
tgh tgk sidang media kat Tv3 ni... nape...

tgh tgk sidang media kat Tv3 ni...

nape Panglima nampak sgt gelisah dn sebak ni?? huhuhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 04:47 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
:-?tu laa takut je ada yg mengambil kesempatan

:-?tu laa takut je ada yg mengambil kesempatan
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 04:41 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
boss ada kat medan juga ke?

boss ada kat medan juga ke?
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 04:40 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
hopefully so :(

hopefully so :(
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 04:31 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
my sis baru bLik sek, dia cite kwn dia kat...

my sis baru bLik sek, dia cite kwn dia kat sekolah tu berSMS dgn kwn di sana...

terkejut dgr...sebolehnya aku xnak percaya tp... dh tmbah 5 batilion tuu...huhu

#Ya Allah selamatkanlah perwira...
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-03-2013, 02:03 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
hope Menteri, KPN, Panglima xtertipu dgn...

hope Menteri, KPN, Panglima xtertipu dgn kenyataan Tiram ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 06-03-2013, 03:00 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
mungkinkah ini sebenarnya Kiram yg dicari2 ...

mungkinkah ini sebenarnya Kiram yg dicari2
:eek::eek:


betul kan geng suluk, ni kiram korang ??? :eek:
Forum: News, Current Issues, Rumours 06-03-2013, 02:58 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
maybe jugak :-?

maybe jugak :-?
Forum: News, Current Issues, Rumours 06-03-2013, 12:17 AM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
page 2013 dh ni... byk plak yg nk bgaduh dlm...

page 2013 dh ni...

byk plak yg nk bgaduh dlm ni...
sudah2 laa...

apa yg penting??????
kerjasamaaaaaa...
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-03-2013, 08:23 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
erkk kesiannya bapak kau.. :o mcm deraan emosi...

erkk kesiannya bapak kau.. :o
mcm deraan emosi dn mental plak jd nya.. huhuh
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-03-2013, 08:10 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
Tak tertanggung melihat wajah mereka yg pasrah...

Tak tertanggung melihat wajah mereka yg pasrah dan redha.:(
Pernah jadi anak seorang perajurit, dan sememangnya aku faham...


Ya Allah.. kau bantulah pejuang2 negara dalam mengembalikan keamanan...
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-03-2013, 07:01 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
:((:((:(( janganlah kejam sgt.. aku bukan Sulu......

:((:((:(( janganlah kejam sgt.. aku bukan Sulu... first time tahu pasal Sulu ni sbb krisis ni.. maklumlaa time kelas Sejarah, konpom tido.. :D
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-03-2013, 05:39 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
cer bg maklumat ni ke pihak berkuasa bro...

cer bg maklumat ni ke pihak berkuasa bro...
Forum: News, Current Issues, Rumours 05-03-2013, 05:36 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
pasal kapal pengangkut yg ditawarkan ni mmg aku...

pasal kapal pengangkut yg ditawarkan ni mmg aku very the suspicious,.:-?:-?
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2013, 07:16 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
plsz mod .. yg newbies ni yg aku suspicious... ...

plsz mod ..
yg newbies ni yg aku suspicious...
apatah lagi yg guest melambak kat sini...huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-03-2013, 07:13 PM
Replies: 34,720
Views: 3,670,597
Posted By happymior
tgh tgk tv3 skrg .. sebakkk ;( td pun duk...

tgh tgk tv3 skrg ..
sebakkk ;(

td pun duk fb dgn mmber yg tgh risaukan family dia kat LD.
lusa baru dia balik sn ..
hopefully krisis ni akan cepat selesai
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-02-2013, 09:42 AM
Replies: 45
Views: 2,320
Posted By happymior
tiap bulan aku mmg potong gaji utk ptptn ni.. ...

tiap bulan aku mmg potong gaji utk ptptn ni..
maklumlah posting je, terus LHDN track aku.huhu

masa U dulu, mmg byk memain, so xde laa nk dpt 1st class tu..
mujur lepas 2nd upper...tu pun...
Showing results 1 to 25 of 493

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:25 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE