Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 10,635
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 11,892
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,215
More...
Showing results 1 to 25 of 480
Search took 0.57 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues 29-08-2015, 10:04 PM
Replies: 17
Views: 1,266
Posted By eday84
sori la bajet dah pergi ke program perang

sori la bajet dah pergi ke program perang
Forum: Gossip, Celebrities 29-08-2015, 09:21 PM
Replies: 25
Views: 2,165
Posted By eday84
hans wong sape plak

hans wong sape plak
Forum: Official News, Current Issues 29-08-2015, 09:08 PM
Replies: 30
Views: 1,426
Posted By eday84
mungkin impak zink tu buat terberak kot jatuh...

mungkin impak zink tu buat terberak kot
jatuh dada dan perut dulu
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 05:11 PM
Replies: 98
Views: 5,773
Posted By eday84
ada harapan ke ni atau harapan palsu lepas ni...

ada harapan ke ni
atau harapan palsu
lepas ni semua yg bangkang kena tangkap plak
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 05:06 PM
Replies: 12
Views: 1,125
Posted By eday84
trauma sbb tak ensem ke haha

trauma sbb tak ensem ke haha
Forum: Info, Debate 28-08-2015, 12:23 PM
Replies: 47
Share/Info : Lebuhraya di Myanmar
Views: 3,856
Posted By eday84
ada prepaid jgk sana

ada prepaid jgk sana
Forum: Santai, Others 28-08-2015, 10:41 AM
Replies: 107
Views: 4,505
Posted By eday84
aku bkn tak mkn makan biskut meri je cicah teh...

aku bkn tak mkn
makan biskut meri je cicah teh panas
pukul 5 lapar lg ulang benda sama
bole la bertahan

dulu rajin bwk bekal
tapi bini dah malas masak
mkn biskut je
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 10:38 AM
Replies: 16
Views: 1,969
Posted By eday84
dah ada darah tu mesti dah nyawa2 ikan kot sbb...

dah ada darah tu mesti dah nyawa2 ikan kot
sbb tu xde suara
Forum: Santai, Others 28-08-2015, 10:33 AM
Replies: 107
Views: 4,505
Posted By eday84
aku pun jarang dah lunch ni sebab minyak tol...

aku pun jarang dah lunch ni
sebab minyak tol pergi kerja dah rm 500
pengangkutan dah rm 567
makan anak bini rm 500
atap utk berteduh dh rm 350
setakat berlapar tghari apalah sgt

kalau nak...
Forum: Official News, Current Issues 28-08-2015, 10:29 AM
Replies: 20
Views: 1,832
Posted By eday84
berapa umur bini dia tu time 3 tahun lepas pun...

berapa umur bini dia tu
time 3 tahun lepas pun kwn2 dah 30lebey
dia baru 27
Forum: Official News, Current Issues 27-08-2015, 04:59 PM
Replies: 39
Views: 3,181
Posted By eday84
sape2 ada keje helo2 la ye tp sy bkn kilang ni...

sape2 ada keje helo2 la ye
tp sy bkn kilang ni la
bhgn lain bkn automotif
Forum: Official News, Current Issues 27-08-2015, 04:50 PM
Replies: 64
Views: 3,027
Posted By eday84
musim korban ni sape yg terkorban dulu

musim korban ni
sape yg terkorban dulu
Forum: Official News, Current Issues 27-08-2015, 04:35 PM
Replies: 38
Views: 2,080
Posted By eday84
Kuala Krai xde awek ke cun2 je

Kuala Krai xde awek ke
cun2 je
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 27-08-2015, 04:10 PM
Replies: 23
Views: 1,574
Posted By eday84
bukak post ni igtkn mmg ada tasik kat kenya

bukak post ni igtkn mmg ada tasik kat kenya
Forum: Automotive 27-08-2015, 02:19 PM
Replies: 15
Views: 749
Posted By eday84
sy pki persona ada jgk impian nak tkr preve ...

sy pki persona
ada jgk impian nak tkr preve
plg murah cvt tu ke?
Forum: Official News, Current Issues 27-08-2015, 12:05 PM
Replies: 20
Views: 1,288
Posted By eday84
pokok depan tu tinggi sgt tu kot

pokok depan tu tinggi sgt tu kot
Forum: Official News, Current Issues 27-08-2015, 12:02 PM
Replies: 22
Views: 1,473
Posted By eday84
haha kalau kat sini mmg best la 30k tuu

haha kalau kat sini mmg best la
30k tuu
Forum: Official News, Current Issues 27-08-2015, 11:59 AM
Replies: 42
Views: 2,135
Posted By eday84
adoi bdk2 skrg ni kesian akak tu anak sakit ...

adoi bdk2 skrg ni
kesian akak tu anak sakit
jap lg kau sakit eksiden ke tiba2 org dtg suh gosok baru padan muka
Forum: Official News, Current Issues 26-08-2015, 11:25 AM
Replies: 46
Views: 2,570
Posted By eday84
Ini dah mcm shopping complex dah ni ada parking...

Ini dah mcm shopping complex dah ni
ada parking sendiri ke
Forum: Official News, Current Issues 26-08-2015, 10:24 AM
Replies: 48
Views: 2,504
Posted By eday84
diorang ni kaya raya semuanya xde keje la tu

diorang ni kaya raya semuanya
xde keje la tu
Forum: Official News, Current Issues 26-08-2015, 10:21 AM
Replies: 60
Views: 3,544
Posted By eday84
kalau bwk lebih had laju kan dah ssh nak brek

kalau bwk lebih had laju kan dah ssh nak brek
Forum: Official News, Current Issues 25-08-2015, 04:31 PM
Replies: 964
Views: 97,839
Posted By eday84
muka ceria je bole menang kot

muka ceria je
bole menang kot
Forum: Official News, Current Issues 25-08-2015, 04:30 PM
Replies: 21
Views: 2,850
Posted By eday84
Tudung itam tu bkn yana tu ke

Tudung itam tu bkn yana tu ke
Forum: Official News, Current Issues 25-08-2015, 04:24 PM
Replies: 16
Views: 536
Posted By eday84
Datuk, ada yg mahu sekarang, bukan 2020 tu ...

Datuk, ada yg mahu sekarang, bukan 2020 tu
lama nak survive tunggu 2020
Forum: Santai, Others 25-08-2015, 03:58 PM
Replies: 73
Views: 4,041
Posted By eday84
aku bwk kete pun xmampu mekdi huhu

aku bwk kete pun xmampu mekdi huhu
Showing results 1 to 25 of 480

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:45 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE